Închide meniul

CFR Cluj a anunţat un nou transfer! Un dublu campion cu Steaua Roşie Belgrad a semnat cu formaţia din Gruia

Alex Masgras Publicat: 25 februarie 2024, 14:46

Reclamă
CFR Cluj a anunţat un nou transfer! Un dublu campion cu Steaua Roşie Belgrad a semnat cu formaţia din Gruia

CFR Cluj a anunţat un nou transfer! Un dublu campion cu Steaua Roşie Belgrad a semnat cu formaţia din Gruia

Filippe Falco, noul jucător al lui CFR Cluj / Facebook CFR Cluj

CFR Cluj a anunţat un nou transfer! Formaţia din Gruia continuă să aducă întăriri şi a oficializat al şaptelea transfer din această iarnă. Echipa lui Adrian Mutu a bătut palma cu italianul Filippo Falco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 32 de ani, Falco a ajuns la CFR Cluj din postura de jucător liber de contract. În ultimele două săptămâni, el s-a aflat în probe la formaţia din Gruia.

CFR Cluj a anunţat un nou transfer! Un dublu campion cu Steaua Roşie Belgrad a semnat cu formaţia din Gruia

„Bine ai venit, Filippo Falco!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Filippo Falco este noul jucător al echipei noastre.

Crescut la academia celor de la Lecce, Falco a bifat 366 de meciuri în carieră, 55 de goluri și 51 de pase decisive. În Italia, mijlocașul ofensiv a jucat aproape 200 de partide în primele două eșaloane, unde a îmbrăcat, printre altele, tricourile celor de la Bologna, Cagliari, Lecce, Benevento, Cesena, Perugia și Pescara.

Reclamă

La începutul anului 2021, italianul a ajuns în prima ligă a Serbiei, la Steaua Roșie Belgrad, formație pentru care a bifat 36 de partide, șase goluri și patru pase decisive. Alături de această echipă, Falco a fost de două ori Campion al Serbiei, câștigând și două Cupe.

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj”, au scris cei de la CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.

Analiza lui Mihai Stoica după CFR Cluj – Dinamo 4-0

Analiza lui Mihai Stoica după CFR Cluj – Dinamo 4-0. Oficialul de la FCSB a spus că echipa lui Mutu a jucat singură în a doua repriză şi a remarcat 2 jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a spus că a fost „un adevărat galop de sănătate” al ardenelilor şi i-a evidenţiat pe Otele şi pe Tachtsidis.

„Eu nu consider că este o înfrângere aspră. E mare lucru că s-a intrat cu 0-0 în pauză. Au fost ocazii rarisime, două mari pe finalul primei părți. Dinamo n-a contat! A părut că intră bine în meci, apoi a dispărut total.

Probabil terenul lui CFR e greu pentru echipele din subsol. A fost un galop de sănătate! E un scor care reprezintă realitatea fără niciun fel de dubiu. Nu pot să îmi dau seama ce m-a impresionat. E o echipă atipică. Cu excepția lui Otele, jucător de viteză și care poate destabiliza în duelurile 1 vs 1, au la mijloc un jucător cu certă valoare, pe Tachtsidis. În rest, doar jucători puternici, cu forță. Nu pot să zic că m-a impresionat, dar în partea secundă au jucat singuri”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și