Închide meniul

„A fost un galop de sănătate!” Analiza lui Mihai Stoica după CFR Cluj – Dinamo 4-0: „E jucător de viteză!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 februarie 2024, 23:45

Reclamă
„A fost un galop de sănătate! Analiza lui Mihai Stoica după CFR Cluj – Dinamo 4-0: „E jucător de viteză!

Analiza lui Mihai Stoica după CFR Cluj - Dinamo 4-0

Mihai Stoica, în timpul unui meci - Profimedia

Analiza lui Mihai Stoica după CFR Cluj – Dinamo 4-0. Oficialul de la FCSB a spus că echipa lui Mutu a jucat singură în a doua repriză şi a remarcat 2 jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că a fost „un adevărat galop de sănătate” al ardenelilor şi i-a evidenţiat pe Otele şi pe Tachtsidis.

Analiza lui Mihai Stoica după CFR Cluj – Dinamo 4-0

„Eu nu consider că este o înfrângere aspră. E mare lucru că s-a intrat cu 0-0 în pauză. Au fost ocazii rarisime, două mari pe finalul primei părți. Dinamo n-a contat! A părut că intră bine în meci, apoi a dispărut total.

Probabil terenul lui CFR e greu pentru echipele din subsol. A fost un galop de sănătate! E un scor care reprezintă realitatea fără niciun fel de dubiu. Nu pot să îmi dau seama ce m-a impresionat. E o echipă atipică. Cu excepția lui Otele, jucător de viteză și care poate destabiliza în duelurile 1 vs 1, au la mijloc un jucător cu certă valoare, pe Tachtsidis. În rest, doar jucători puternici, cu forță. Nu pot să zic că m-a impresionat, dar în partea secundă au jucat singuri”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

După 0-0 la pauză, CFR a făcut o repriză secundă foarte bună, punctând de patru ori. Daniel Bîrligea (52) a deschis scorul pe contraatac, lansat de Panagiotis Tachtsidis. Karlo Muhar a majorat diferenţa cu o lovitură de cap (68), după un corner executat de Ciprian Deac. Pe final, nigerianul Philip Otele a reuşit o dublă (79, 82), pe contraatac, din pasele lui Peter Michael, respectiv Durel Avounou.

Reclamă

La Dinamo au debutat cu acest prilej fundaşul Edgar Miguel Ie, internaţional din Guineea-Bissau, şi atacantul kosovar Astrit Selmani. Fundaşul mauritan Aly Abeid a jucat primul său meci pentru CFR.

Mijlocaşul Ciprian Deac a disputat meciul cu numărul 400 în prima ligă din România, dintre care 355 în tricoul echipei clujene. Dinamo venea după două victorii în campionat.

CFR pierduse precedentul său meci acasă (0-1 cu Rapid).  În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a venit cu replica, după declarațiile lui Cristi Balaj

Mihai Stoica a venit cu replica, după declarațiile lui Cristi Balaj. Oficialul de la FCSB l-a „înțepat” pe președintele de la CFR Cluj. Oficialul echipei din Gruia, fost arbitru în Liga 1, l-a ironizat pe Gigi Becali și a amintit de umilința FCSB-ului, cu Silkeborg. Atunci, roș-albaștrii au pierdut ambele partide din grupele Conference League, în fața danezilor, cu scorul de 0-5.

„MM” a spus, în stilul deja caracteristic, că fotbalul este greu de înțeles atunci când este analizat doar din perspectiva unui arbitru. De asemenea, Mihai Stoica a menționat faptul că nu a fost deranjat de declarațiile oficialului rival, chiar dacă l-a ironizat.

„Nu m-au deranjat declaraţiile lui Cristi Balaj. E mai greu de înţeles fotbalul când îl cunoşti doar din postura de arbitru. Aşa poţi să vorbeşti multe.

Eu, la peste 150 de meciuri din Europa, aş putea să-i dau nişte explicaţii. Dacă mă sună, i le dau”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și