Închide meniul

„A fost un galop de sănătate!” Analiza lui Mihai Stoica după CFR Cluj – Dinamo 4-0: „E jucător de viteză!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 februarie 2024, 23:45

Reclamă
„A fost un galop de sănătate! Analiza lui Mihai Stoica după CFR Cluj – Dinamo 4-0: „E jucător de viteză!

Analiza lui Mihai Stoica după CFR Cluj - Dinamo 4-0

Mihai Stoica, în timpul unui meci - Profimedia

Analiza lui Mihai Stoica după CFR Cluj – Dinamo 4-0. Oficialul de la FCSB a spus că echipa lui Mutu a jucat singură în a doua repriză şi a remarcat 2 jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că a fost „un adevărat galop de sănătate” al ardenelilor şi i-a evidenţiat pe Otele şi pe Tachtsidis.

Analiza lui Mihai Stoica după CFR Cluj – Dinamo 4-0

„Eu nu consider că este o înfrângere aspră. E mare lucru că s-a intrat cu 0-0 în pauză. Au fost ocazii rarisime, două mari pe finalul primei părți. Dinamo n-a contat! A părut că intră bine în meci, apoi a dispărut total.

Probabil terenul lui CFR e greu pentru echipele din subsol. A fost un galop de sănătate! E un scor care reprezintă realitatea fără niciun fel de dubiu. Nu pot să îmi dau seama ce m-a impresionat. E o echipă atipică. Cu excepția lui Otele, jucător de viteză și care poate destabiliza în duelurile 1 vs 1, au la mijloc un jucător cu certă valoare, pe Tachtsidis. În rest, doar jucători puternici, cu forță. Nu pot să zic că m-a impresionat, dar în partea secundă au jucat singuri”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

După 0-0 la pauză, CFR a făcut o repriză secundă foarte bună, punctând de patru ori. Daniel Bîrligea (52) a deschis scorul pe contraatac, lansat de Panagiotis Tachtsidis. Karlo Muhar a majorat diferenţa cu o lovitură de cap (68), după un corner executat de Ciprian Deac. Pe final, nigerianul Philip Otele a reuşit o dublă (79, 82), pe contraatac, din pasele lui Peter Michael, respectiv Durel Avounou.

Reclamă
Reclamă 4

La Dinamo au debutat cu acest prilej fundaşul Edgar Miguel Ie, internaţional din Guineea-Bissau, şi atacantul kosovar Astrit Selmani. Fundaşul mauritan Aly Abeid a jucat primul său meci pentru CFR.

Mijlocaşul Ciprian Deac a disputat meciul cu numărul 400 în prima ligă din România, dintre care 355 în tricoul echipei clujene. Dinamo venea după două victorii în campionat.

CFR pierduse precedentul său meci acasă (0-1 cu Rapid).  În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1.

Reclamă

Mihai Stoica a venit cu replica, după declarațiile lui Cristi Balaj

Mihai Stoica a venit cu replica, după declarațiile lui Cristi Balaj. Oficialul de la FCSB l-a „înțepat” pe președintele de la CFR Cluj. Oficialul echipei din Gruia, fost arbitru în Liga 1, l-a ironizat pe Gigi Becali și a amintit de umilința FCSB-ului, cu Silkeborg. Atunci, roș-albaștrii au pierdut ambele partide din grupele Conference League, în fața danezilor, cu scorul de 0-5.

„MM” a spus, în stilul deja caracteristic, că fotbalul este greu de înțeles atunci când este analizat doar din perspectiva unui arbitru. De asemenea, Mihai Stoica a menționat faptul că nu a fost deranjat de declarațiile oficialului rival, chiar dacă l-a ironizat.

„Nu m-au deranjat declaraţiile lui Cristi Balaj. E mai greu de înţeles fotbalul când îl cunoşti doar din postura de arbitru. Aşa poţi să vorbeşti multe.

Eu, la peste 150 de meciuri din Europa, aş putea să-i dau nişte explicaţii. Dacă mă sună, i le dau”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris
Citește și