Închide meniul

CFR Cluj a bătut palma cu Silviu Lung Jr! Campioana îl așteaptă pe portar cu o primă de instalare colosală. Detaliile contractului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 iulie 2022, 14:04

CFR Cluj a bătut palma cu Silviu Lung Jr! Campioana îl așteaptă pe portar cu o primă de instalare colosală. Detaliile contractului

Silviu Lung Jr s-a înțeles cu CFR Cluj

Silviu Lung Jr a devenit campion al României în 2016 / Hepta

  • CFR Cluj a bătut palma cu Silviu Lung Jr
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

CFR Cluj a bătut palma cu Silviu Lung Jr, urmând ca transferul să fie anunțat oficial în curând. Campioana României se afla pe urmele unui portar cu experiență, care să-i facă concurență lui Cristi Bălgrădean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rămas liber de contract după despărțirea de Kayserispor, Silviu Lung Jr. este foarte aproape să semneze cu CFR Cluj.

CFR Cluj a bătut palma cu Silviu Lung Jr! Primă de instalare uriașă pentru fostul campion al României

Potrivit Prosport, formația ardeleană s-a înțeles cu portarul de 33 de ani „în proporție de 95%”. Lung ar urma să semneze un contract valabil pe două sezoane, cu un salariu lunar de 22.000 de euro și cu o primă colosală de instalare, în valoare de 200.000 de euro.

De asemenea, în contract va fi stipulată și o clauză specială, care va permite oricărei dintre cele două părți să „rupă” colaborarea în pauza competițională.

CFR cluj a anunțat în cursul zilei de luni, prin vocea președintelui Cristi Balaj, că se află în tratative pentru aducerea unui portar în această vară. Inițial, s-a vorbit despre posibilul transfer al lui Florin Niță, însă campioana a renunțat la această pistă din cauza pretențiilor financiare ale goalkeeper-ului de la Sparta Praga.

Reclamă

Recent, Silviu Lung Jr. a spus că își dorește să continue să apere în Turcia, însă nu exclude nici o revenire în Liga 1:

„Prioritatea e Turcia, dar nu exclud nici o revenire în țară. Am învățat limba (n.r. – turcă), obiceiurile și m-am obișnuit cu cultura lor.”, a spus, recent, Silviu Lung Jr.

Silviu Lung Jr, pregătit să revină în Liga 1

În prezent, Silviu se află în România și se antrenează alături de tatăl său. Întrebat despre ofertele primite, portarul a evitat să ofere un răspuns concret:

Reclamă 4 / 0/3

„Am devenit liber de contract în această vară şi acum mă antrenez cu tata. Sunt în vacanţă, dar deocamdată nu am avut nicio negociere, deci nu pot să vorbesc de interesul unei echipe sau alta”, a declarat Silviu Lung Jr.

Lung a jucat ultima oară la Kayserispor. Portarul român s-a despărțit de formația turcă la începutul lunii iulie, după 5 ani petrecuți acolo. FC U Craiova 1948 și Astra Giurgiu sunt celelalte echipe pentru care a mai evoluat goalkeeper-ul ajuns la 33 de ani.

Silviu Lung Jr. a adunat și 3 selecții la națională. Fostul campion al României cu Astra, în 2016, nu se mai gândește însă la revenirea sub „tricolor”. El și-a anunțat retragerea de la naționala în 2020.

„Am luat o hotărâre acum 2 ani și nu mai revin asupra ei. Nu a fost pripită. M-am gândit foarte mult la această decizie, dar până la urmă am decis să mă axez pe echipa de club.”, a mai spus Silviu Lung Jr.

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 AS.ro LIVE | Dan Chilom e ACUM invitatul lui Dan Pavel! A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 16 apr., 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 15 apr., 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat