Închide meniul

CFR Cluj a confirmat că transferul lui Emmanuel Yeboah la Slavia Praga a picat! Explicațiile campioanei: „Au dorit să schimbe condițiile!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 ianuarie 2023, 13:16

CFR Cluj a confirmat că transferul lui Emmanuel Yeboah la Slavia Praga a picat! Explicațiile campioanei: „Au dorit să schimbe condițiile!

Emmanuel Yeboah a jucat 29 de meciuri în acest sezon

Emmanuel Yeboah a jucat 29 de meciuri în acest sezon / Profimedia

CFR Cluj a confirmat că transferul lui Emmanuel Yeboah la Slavia Praga a picat. Campioana României a publicat un comunicat oficial în care explică de ce mutarea atacantului ghanez a fost blocată în ultima clipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două echipe bătuseră palma pentru transferul lui Yeboah, însă Neluțu Varga a blocat transferul pe ultima sută de metri.

CFR Cluj a confirmat că transferul lui Emmanuel Yeboah la Slavia Praga a picat

CFR Cluj a explicat că oficialii de la Slavia Praga au vrut să schimbe condițiile transferului, după ce medicii clubului ceh ar fi depistat o problemă la meniscul ghanezului.

Pe scurt, Slavia Praga „și-a exprimat dorința de a-l împrumuta pe jucătorul nostru pentru un an, păstrând prima opțiune de cumpărare definitivă”, a anunțat CFR Cluj.

Varianta respectivă n-a fost agreată de Neluțu Varga. Patronul ardelenilor a decis, în cele din urmă, să renunțe la negocieri.

Reclamă

„În ultimele zile, clubul nostru a negociat transferul lui Emmanuel Yeboah la Slavia Praga. Această mutare nu se va materializa, iar fotbalistul va continua în Gruia. În urma acestui episod, clubul nostru dorește să vină cu anumite precizări.

Chiar dacă suma de transfer ar fi rămas la valoarea stabilită de comun acord, sumă la care se adăugau și procente dintr-un eventual viitor transfer, Slavia a dorit să schimbe condițiile mutării, invocând o situație medicală depistată la menisc. Pe scurt, clubul ceh și-a exprimat dorința de a-l împrumuta pe jucătorul nostru pentru un an, păstrând prima opțiune de cumpărare definitivă.

CFR Cluj a explicat de ce a picat transferul lui Yeboah în Cehia

În mod cert, această variantă nu a fost agreată de conducerea clubului nostru, mai ales după consultarea cu medicii specialiști cu care CFR colaborează de ani de zile, și care, după ce au studiat în detaliu documentele medicale, nu au fost în acord cu părerea medicilor clubului ceh. Întrucât în ultimul an jucătorul nu a avut absolut nicio problemă de ordin medical, poziția specialiștilor noștri nu este lipsită de validitate, cu atât mai mult cu cât Yeboah a participat la absolut toate ședințele de pregătire ale echipei noastre și a jucat în meciuri oficiale din trei în trei zile, făcând un efort considerabil.

Reclamă 4 / 0/3

În altă ordine de idei, a fost ușor să decidem faptul că Yeboah rămâne la CFR, întrucât s-a dovedit a fi un jucător important pentru echipa noastră, atât în competiția internă, cât și în Conference League și în mod sigur ne va ajuta să ne atingem obiectivele stabilite în acest sezon. El rămâne un jucător monitorizat de cluburi importante, de antrenorul echipei naționale a Ghanei și suntem convinși că va ajunge la un club mare în viitor.

În încheiere, vrem să menționăm că indiferent de rezultatul acestor negocieri, purtăm în continuare respect clubului Slavia Praga și apreciem interesul pe care cehii l-au purtat jucătorului nostru”, a anunțat CFR Cluj, pe contul oficial de Facebook.

CFR Cluj ceruse 2,5 milioane de euro pentru Emmanuel Yeboah

CFR Cluj acceptase oferta Slaviei Praga, iar cehii urmau să plătească aproximativ 2,5 milioane de euro în schimbul ghanezului: 1,7 milioane sumă fixă + bonusuri. Dar lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, după ce Yeboah a efectuat vizita medicală în Cehia.

Emmanuel Yeboah nu a primit ok-ul din partea medicului de la Slavia Praga. Acesta le-ar fi transmis conducătorilor clubului ceh că jucătorul CFR-ului are „meniscul uzat”.

Yeboah a jucat în 29 de meciuri pentru CFR Cluj în actualul sezon, reușind să înscrie trei goluri și să ofere două assist-uri. În prezent, ghanezul este cotat la 800.000 de euro de transfermarkt.com.

Recomandări
  • CFR Cluj a confirmat că transferul lui Emmanuel Yeboah la Slavia Praga a picat
  • Explicațiile campioanei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și