Închide meniul

Emmanuel Yeboah nu mai semnează cu Slavia Praga! Neluțu Varga a blocat în ultima clipă transferul în Cehia. Ce s-a întâmplat

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 ianuarie 2023, 8:34

Emmanuel Yeboah nu mai semnează cu Slavia Praga! Neluțu Varga a blocat în ultima clipă transferul în Cehia. Ce s-a întâmplat

Emmanuel Yeboah a jucat în 29 de meciuri pentru CFR Cluj, în acest sezon

Emmanuel Yeboah a jucat în 29 de meciuri pentru CFR Cluj, în acest sezon / Profimedia

Emmanuel Yeboah nu mai semnează cu Slavia Praga. CFR Cluj și formația cehă bătuseră palma pentru transferul atacantului de 19 ani în această iarnă, însă totul a picat în ultima clipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj acceptase oferta Slaviei Praga, iar cehii urmau să plătească aproximativ 2,5 milioane de euro în schimbul ghanezului: 1,7 milioane sumă fixă + bonusuri. Dar lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, după ce Yeboah a efectuat vizita medicală în Cehia.

Emmanuel Yeboah nu mai semnează cu Slavia Praga!

Potrivit fanatik.ro, Emmanuel Yeboah nu a primit ok-ul din partea medicului de la Slavia Praga. Acesta le-ar fi transmis conducătorilor clubului ceh că jucătorul CFR-ului are „meniscul uzat”.

La aflarea veștii respective, oficialii Slaviei l-au anunțat pe Neluțu Varga că vor să schimbe condițiile transferului. Astfel, cehii i-ar fi propus patronului campioanei României să-l aducă pe Yeboah sub formă de împrumut, în primă fază, și să plătească diferența de bani abia peste un an.

Varga nici n-a vrut să audă de această variantă și a blocat transferul atacantului ghanez. Conducătorii din Gruia au pus la îndoială rezultatele testelor medicale ale cehilor, ținând cont că totul părea în regulă cu Yeboah înainte de plecarea din România.

Reclamă

Emmanuel Yeboah a jucat în 29 de meciuri pentru CFR Cluj în actualul sezon, reușind să înscrie trei goluri și să ofere două assist-uri. În prezent, ghanezul este cotat la 800.000 de euro de transfermarkt.com.

Ce aşteptări are Dan Petrescu în 2023

Dan Petrescu a oferit primele declaraţii în noul an. Vacanţa a fost scurtă pentru campionii României.

Ardelenii s-au reunit şi pleacă în cantonament în Spania, la Oliva Nova. Primul amical îl au programat pe 11 ianuarie, împotriva echipei din 2. Bundesliga, Holstein Kiel.

Reclamă 4 / 0/3

E clar că a fost o vacanță pe care am așteptat-o cu toții. Nu a fost o vacanță pe care ne-o doream, cu ultimul meci pierdut, asta e clar, și primele zile a fost destul de greu, dar pe parcurs mi-am mai revenit. Chiar dacă acea înfrângere rămâne, sunt mulțumit de un an fantastic pe care băieții l-au reuşit și dacă am mai reuși încă un an la fel, eu zic că ar fi foarte bine.

N-aș vrea să fiu rău și să spun că putem să facem mai multe, nu știu ce putem să facem mai mult. Noi să fim sănătoși, să nu avem accidentări, să începem anul cu bine, să avem un cantonament bun, jucătorii să se pregătească bine.

Mă bazez mereu pe pregătirea de iarnă, mereu, din păcate e mică, sunt numai 12 zile, nu știu dacă o să avem timp să facem tot ce ne dorim, dar vor fi meciuri multe.

Avem condiții excelente (n.r. în cantonamentul din Spania), cunosc locul, am fost de multe ori. Sunt condiţii excelente, vor fi adversari buni, trebuie să ne pregătim bine și să facem meciuri bune. Cel mai important e să nu avem accidentări și să fim pregătiți cum trebuie.

O să fie ceva schimbări (n.r. ale lotului), dar nu prea mari, cred că vor fi 3-4 schimbări, dar rămâne de văzut. Deocamdată nu s-a întâmplat nimic major, dar mâine-poimâine vom afla 100% ce se va întâmpla„, a declarat Dan Petrescu, într-un interviu pentru pagina de Facebook a lui CFR Cluj.

Recomandări
  • Emmanuel Yeboah nu mai semnează cu Slavia Praga
  • Neluțu Varga a blocat în ultima clipă transferul în Cehia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și