Închide meniul

CFR Cluj a oficializat al treilea transfer al iernii! Andrei Peteleu, prezentat de campioana României: „Bine ai revenit!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2023, 12:24

CFR Cluj a oficializat al treilea transfer al iernii! Andrei Peteleu, prezentat de campioana României: „Bine ai revenit!

CFR Cluj a oficializat al treilea transfer al iernii! Andrei Peteleu, prezentat de campioana României

Andrei Peteleu a semnat cu CFR Cluj / Facebook

CFR Cluj a oficializat al treilea transfer al iernii. Andrei Peteleu este noul jucător al campioanei României şi se va alătura lotului lui Dan Petrescu. Fundaşul în vârstă de 30 de ani a mai evoluat în Gruia între 2016 şi 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce i-a adus pe Bogdan Țîru (28 de ani) și Anton Maglica (31 de ani), ocupanta locului secund din Liga 1 a semnat şi cu Peteleu.

CFR Cluj a oficializat al treilea transfer al iernii. Andrei Peteleu a semnat!

Bine ai revenit, Andrei Peteleu! Cluburile CFR 1907 Cluj și Kisvárda FC au ajuns la un acord privind transferul fundașului lateral, Andrei Peteleu, în Gruia!

Fundașul lateral se întoarce după trei ani la echipa noastră, alături de care a câștigat Supercupa României (2019), dar și Campionatul României (2018, 2019). Din luna august 2021, Andrei Peteleu a evoluat în prima ligă din Ungaria, la Kisvárda.

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!„, se arată în comunicatul lui CFR Cluj.

Reclamă

Andrei Peteleu tocmai s-a despărțit de formația ungară Kisvarda, pentru care a evoluat timp de doi ani, în perioada 2021-2023.

Kisvarda a anunțat, printr-un comunicat oficial, despărțirea de Andrei Peteleu. Totodată, clubul maghiar a dezvăluit faptul că fundașul român va reveni la CFR Cluj, deși campioana României nu a făcut niciun anunț în acest sens.

Ionuț-Andrei Peteleu a părăsit echipa noastră. Fundașul român în vârstă de 30 de ani a ajuns la Kisvarda în vara lui 2021. În anul și jumătate trecut de atunci, a petrecut 2048 de minute pe teren, în 28 de meciuri de campionat.

Reclamă 4 / 0/3

A făcut parte din istorica medalie de argint în campionat și a jucat în primul meci internațional pentru Kisvarda, la Almaty, Kazahstan, într-o confruntare din Conference League.

Peteleu mai avea contract o jumătate de an. Jucătorul român revine la CFR Cluj, fostul său club, alături de care a căpătat experiență internațională și chiar a jucat și un meci amical împotriva celor de la Kisvarda.

Îi mulțumim lui Ionuț-Andrei Peteleu pentru serviciile oferite clubului Kisvarda și îi dorim succes în continuare”, se arată în comunicatul emis de Kisvarda.

CFR Cluj s-a judecat cu Andrei Peteleu

În 2020, CFR Cluj a fost cât pe ce să fie depunctată, după ce Andrei Peteleu s-a adresat Comisiei de Disciplină a FRF, pentru suma de 25.000 de euro pe care nu o primise de la campioana României.

Într-un final, CFR Cluj a achitat suma restantă, însă nu înainte să fie amendată cu 3.000 de lei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și