Închide meniul

CFR Cluj a sărit în ajutorul rivalilor de la FCSB, după accidentările lui Andrea Compagno și Darius Olaru. Anunțul lui Cristi Balaj

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 decembrie 2022, 8:25

CFR Cluj a sărit în ajutorul rivalilor de la FCSB, după accidentările lui Andrea Compagno și Darius Olaru. Anunțul lui Cristi Balaj

CFR Cluj a sărit în ajutorul rivalilor de la FCSB, după accidentările lui Andrea Compagno și Darius Olaru

Darius Olaru și Andrea Compagno, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Oficialii de la CFR Cluj au sărit în ajutorul rivalilor de la FCSB, după accidentările lui Andrea Compagno și Darius Olaru. Cristi Balaj a făcut anunțul, și a dezvăluit ce discuție a purtat cu Mihai Stoica, înaintea duelului direct de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a învins-o pe FCSB, într-un meci restant din Liga 1, care s-a disputat în această săptămână. Trupa lui Dan Petrescu s-a impus la limită, scor 1-0, partida fiind una echilibrată. Roș-albaștrii au resimțit din plin lipsa titularilor indiscutabili, Andrea Compagno și Darius Olaru.

CFR Cluj a sărit în ajutorul rivalilor de la FCSB, după accidentările lui Andrea Compagno și Darius Olaru

Cristi Balaj a dezvăluit că a purtat discuții cu Mihai Stoica, despre jucătorii accidentați pe care îi are FCSB. Președintele din Gruia a declarat că le-a propus roș-albaștrilor să îi ajute cu recuperarea lui Andrea Compagno și Darius Olaru, oferindu-l tot ce au nevoie pentru a se caza în Cluj.

Mai mult decât atât, fostul arbitru a mărturisit că îi poartă un respect deosebit lui Mihai Stoica, motiv pentru care va fi dispus oricând să îi întindă o mână de ajutor, mai ales când vine vorba de sănătatea jucătorilor.

„Discutam cu Mihai Stoica înaintea meciului. Ne bucurăm când ne întâlnim, pentru că avem o relație de prietenie și rămâne o persoană dragă. Eu îl apreciez foarte mult. Are o inteligență sclipitoare. Vorbeam de Compagno și de Olaru, despre cât de gravă e accidentarea, și mi-a arătat câteva poze.

Reclamă

Trebuie să aibă altă intervenție chirurgicală și, având în vedere că avem în Cluj oameni apropiați medici, domnul profesor Bran, ne-am oferit să îi ajutăm. În măsura în care e nevoie, cu drag, când e vorba de sănătate.

Ne-am oferit să ne ocupăm de tot la Cluj, cazare, masă. Operațiile nu le plătim, dar e o clinică de stat și n-ar fi o problemă. Mihai Stoica mi-a spus că intervenția are loc astăzi. Prima intervenție chirurgicală n-a fost tocmai reușită și trebuie să o repete”, a declarat Cristi Balaj, pentru fanatik.ro.

Andrea Compagno și Darius Olaru s-au accidentat în partida dintre FCSB și Chindia, câștigată de roș-albaștrii în urmă cu două runde. Jucătorii s-au lovit cap în cap, și au fost imediat înlocuiți de către Leo Strizu.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a apărut Andrea Compagno la FCSB – CFR Cluj, la doar 4 zile după accidentarea horror

Cum a apărut Andrea Compagno la FCSB – CFR Cluj, la doar 4 zile după accidentarea horror din partida cu Chindia. Atacantul italian nu a putu juca în derby, însă a ţinut să fie aproape de colegii săi.

Andrea Compagno a fost spectator de lux la derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj. Atacantul italian a venit pentru a-şi susţine colegii din tribună.

Urmele accidentării de coşmar din partida cu Chindia sunt încă vizibile. Pe sub fes, Compagno avea un bandaj, semn că refacerea este una lentă. Compagno nu a putut juca în derby-ul cu CFR Cluj, după ce s-a ciocnit cu Darius Olaru. De altfel, nici mijlocaşul de la FCSB nu a putut juca.

Atacantul italian a anunțat că nu va mai juca în 2022.

“Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru multele mesaje primite. Au fost zile puțin complicate, dar mulțumind lui Dumnezeu, totul merge bine. Îmi pare rău că trebuie să închei anul 2022 așa și să nu-mi pot ajuta colegii în aceste ultime două partide. Abia aștept să mă întorc în luptă alături de colegii mei pentru aceste culori!”, a scris Andrea Compagno, pe Instagram.

13 goluri în 18 meciuri are Andrea Compagno în actuala ediție a Ligii 1. Italianul este golgheterul campionatului.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și