Închide meniul

CFR Cluj a transferat un brazilian de 25 de ani! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 iulie 2024, 12:29

Reclamă
CFR Cluj a transferat un brazilian de 25 de ani! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu

CFR Cluj a trasnferat un brazilian de 25 de ani! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

CFR Cluj a transferat un brazilian de 25 de ani! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu pe piaţa transferurilor, cu o săptămână înainte de startul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cluburile CFR 1907 Cluj şi Leixões au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundaşului brazilian Leo Bolgado în Gruia, a anunţat vicecampioana României.

CFR Cluj a transferat un brazilian de 25 de ani! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu

Cu 118 meciuri în carieră, apărătorul de 25 de ani a evoluat până acum în Portugalia. La nivel de tineret, Bolgado a îmbrăcat tricoul celor de la Académica de Coimbra, iar la seniori, stopperul a jucat în prima ligă pentru Casa Pia, dar şi pentru Leixões în eşalonul secund, scrie news.ro.

În tricoul celei din urmă, formaţie pentru care a evoluat şi în sezonul recent încheiat, Léo a jucat 72 de meciuri, reuşind să marcheze de opt ori.

Reclamă
Reclamă

 

Leo Bolgado este al optulea jucător pe care CFR Cluj îl transferă în această vară, după Beni Nkololo, Khalifa Kujabi, Armend Thaqi, Simao Rocha, Adrian Păun, Mohammed Kamara și Andrei Artean.

Cristi Manea e supărat pe fosta echipă, CFR Cluj: „Am pierdut EURO din cauza lor. Așa e în România”

Cristi Manea e supărat pe fosta echipă, CFR Cluj. Manea s-a întors din cantonamentul din Slovenia, alături de ceilalţi colegi ai săi de la Rapid.

Reclamă

Nu mă interesează (n.r.: ce spun cei de la CFR că a semnat cu Rapid). Sunt supărat, normal că sunt supărat (n.r.: pe cei de la CFR Cluj).

Pentru că nu am mai jucat în ultimele meciuri (n.r.: din sezonul trecut) și am pierdut și Campionatul European. Sunt mândru de băieți, mi-a părut rău că au fost eliminați.

Normal (n.r.: că își dorește să revină la echipa naţională), orice jucător are asta în cap, voi da zi de zi și sper să mă întorc la națională. Normal că mă așteptam să mă sprijine mai mult (n.r.: cei de la CFR Cluj), dar aşa e în România, când expiră contractul nu mai poți juca”, a declarat Cristi Manea pe aeroportul Otopeni, la întoarcerea din cantonamentul din Slovenia.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și