Închide meniul

Cristi Manea e supărat pe fosta echipă, CFR Cluj: „Am pierdut EURO din cauza lor. Așa e în România”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iulie 2024, 17:46

Reclamă
Cristi Manea e supărat pe fosta echipă, CFR Cluj: „Am pierdut EURO din cauza lor. Așa e în România

Cristi Manea e supărat pe fosta echipă, CFR Cluj

Cristi Manea / AntenaSport

Cristi Manea e supărat pe fosta echipă, CFR Cluj. Manea s-a întors din cantonamentul din Slovenia, alături de ceilalţi colegi ai săi de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe aeroportul Otopeni, Cristi Manea a făcut declaraţii dure despre fosta lui echipă. Manea i-a acuzat pe cei de la CFR Cluj că l-au făcut să piardă EURO 2024.

Cristi Manea e supărat pe fosta echipă, CFR Cluj: „Am pierdut EURO din cauza lor. Așa e în România”

Nu mă interesează (n.r.: ce spun cei de la CFR că a semnat cu Rapid). Sunt supărat, normal că sunt supărat (n.r.: pe cei de la CFR Cluj).

Pentru că nu am mai jucat în ultimele meciuri (n.r.: din sezonul trecut) și am pierdut și Campionatul European. Sunt mândru de băieți, mi-a părut rău că au fost eliminați.

Normal (n.r.: că își dorește să revină la echipa naţională), orice jucător are asta în cap, voi da zi de zi și sper să mă întorc la națională.

Reclamă
Reclamă 4

Normal că mă așteptam să mă sprijine mai mult (n.r.: cei de la CFR Cluj), dar aşa e în România, când expiră contractul nu mai poți juca”, a declarat Cristi Manea pe aeroportul Otopeni, la întoarcerea din cantonamentul din Slovenia.

„Am un gust amar, se putea termina altfel”

Eu respect clubul acela, toți oamenii din jurul clubului, am fost ajutat, și eu am ajutat clubul, dar am un gust amar pentru că se putea termina altfel.

Știu că multă lume mă iubește acolo, dar așa e în fotbal. Sper să joc cât mai bine aici”, a adăugat Cristi Manea.

Reclamă

Noul fundaş al Rapidului a dezvăluit că a mai discutat cu secunzii selecţionerului Edi Iordănescu în ultima perioadă. Cu Edi Iordănescu nu a apucat să vorbească.

Cu selecționerul nu prea am vorbit, doar cu secunzii am mai ținut legătura. Cu un ochi plângeam și cu unul mă bucuram la meciurile noastre de la EURO”, a mai declarat Cristi Manea.

Viorel Moldovan, anunţ după ce Rapid a bătut palma cu Cristi Manea

Viorel Moldovan a făcut un anunţ după ce Rapid a bătut palma cu Cristi Manea. Noul preşedinte din Giuleşti este încântat de cea mai recentă achiziţie a celor de la Rapid. Fostul fundaş de la FCSB şi CFR Cluj a semnat un contract valabil până în 2027 cu echipa patronată de Dan Şucu.

Moldovan a recunoscut că Rapid era de ceva timp pe urmele lui Manea, chiar dacă declarase la conferinţa de presă în care a fost prezentat la echipă că formaţia lui Neil Lennon este acoperită pe postul de fundaş dreapta.

„Mi s-a pus o întrebare la conferinţa de presă a prezentării mele, dacă ne-ar interesa Manea. La acea întrebare am zis nu, că suntem acoperiţi pe postul de fundaş dreapta, deşi eram în discuţii şi era o ţintă pentru noi. Este un jucător care a câştigat trofee, a jucat la nivel înalt, internaţional.

Ai oportunitatea să îl aduci liber de contract, poate fi şi fundaş central, este şi pe placul antrenorului. Nu a fost o problemă în a-l convinge. Mă bucur că am reuşit acest lucru şi sper să se acomodeze cât mai repede cu spiritul rapidist şi cu echipa”, a declarat Viorel Moldovan, în cadrul unui eveniment.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:53

CSA Steaua a primit dreptul legal de a o INTERZICE pe FCSB în Ghencea! Elisabeta Lipă a semnat actul oficial

15:01

NEWS ALERTGigi Becali, ameninţări incredibile pentru Răzvan Burleanu: „O să primească război total!”. Rotaru, trimis de urgenţă la FRF!

14:47

„Bellingham e jucător de clasă mondială!” Olandezii, cuvinte uriaşe la adresa starului Angliei

14:24

Câţi bani poate plăti Gigi Becali pentru „excursia” celor de la FCSB în San Marino: „Sunt extrem de scumpe”

13:51

FotoHoraţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania

12:43

Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali: „Patronul a spus asta!”

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și