Închide meniul

CFR Cluj, aproape de o nouă mare lovitură pe piaţa transferurilor! Jucătorul ardelenilor care e dorit în Germania şi Franţa!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 februarie 2024, 13:18

Reclamă
CFR Cluj, aproape de o nouă mare lovitură pe piaţa transferurilor! Jucătorul ardelenilor care e dorit în Germania şi Franţa!

CFR Cluj, aproape de o nouă mare lovitură pe piaţa transferurilor!

Jucătorii lui CFR Cluj se bucură după un gol contra lui FC Voluntari / Profimedia Images

CFR Cluj e aproape de o nouă mare lovitură pe piaţa transferurilor! Philip Otele (24 de ani) e dorit în Germania şi Franţa, de cluburile Stuttgart, respectiv Bordeaux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit prosport.ro, Stuttgart și Bordeaux ar fi trimis oferte pentru atacantul nigerian, dar acestea nu au fost pe placul patronului Neluţu Varga. Varga a cerut o sumă mai mare decât cele oferite pentru Otele.

CFR Cluj, aproape de o nouă mare lovitură pe piaţa transferurilor!

Chiar dacă Stuttgart și Bordeaux erau dispuse să achite o sumă mai mare decât cea pe care Neluţu Varga a primit-o de la Trabzonspor în schimbul atacantului nigerian, va fi nevoie ca cele două echipe să vină cu o ofertă îmbunătăţită pentru a-l transfera pe Otele.

Otele este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1 milion de euro. Neluţu Varga l-a adus ca jucător liber de contract în vara anului trecut, de la UTA Arad.

În acest sezon, Otele are cifre foarte bune. El a jucat în 23 de meciuri în campionat, marcând 9 goluri şi dând 4 asisst-uri în acest sezon de Liga 1.

Reclamă

Otele a început ca titular în 70% dintre meciurile pe care CFR Cluj le-a disputat în campionat în acest sezon.

Adrian Mutu l-a impresionat pe Neluțu Varga după debutul la CFR Cluj: „Nu mai vedeai jucători fără chef de joc! A fost un impact”

Adrian Mutu l-a impresionat pe Neluțu Varga după debutul la CFR Cluj. Patronul echipei din Gruia a vorbit despre prima partidă a echipei sale, cu noul tehnician pe bancă.

La primul meci al „Briliantului”, CFR Cluj s-a impus în fața celor de la FC Voluntari cu scorul de 4-1, în cadrul etapei cu numărul 23 a sezonului de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Neluțu Varga a dezvăluit faptul că s-a declarat mulțumit de modul în care echipa a jucat cu FC Volunatari. De asemenea, patronul a vorbit și despre strategia lui Adrian Mutu și a menționat faptul că „briliantul” a schimbat complet fața echipei.

Totodată, întrebat despre Andrea Mandorlini, Neluțu Varga a spus că nu vrea să vorbească despre fostul antrenor, deoarece nu crede că ar proceda corect.

„Sincer, mi-a plăcut meciul. În primul rând, a fost un impact în vestiar, și la club, și la jucători. Tot ce înseamnă a fost foarte bun, pozitiv. Nu vreau să comentez despre fostul antrenor. Nu ar fi frumos din partea mea.

„Adrian Mutu e net superior lui Mandorlini din punctul de vedere al impactului şi al determinării fotbaliştilor”

Singurul lucru, pe care nu l-a avut, a fost norocul. A avut ghinion. Dar, în rest, nu pot să spun că n-am fost mulțumit, a fost serios. Din punct de vedere al impactului fotbalistic și al determinării pe teren, (n.r. Adrian Mutu) e net superior!

Se vede că a transmis mesajul care trebuie, băieții au înțeles. Se vede că a fost perceput exact cum trebuie perceput un antrenor. Am fost foarte mulțumit, din punctul acesta de vedere. În patru zile, a câștigat vestiarul pe loc.

Și-a impus deja filosofia. Drept dovadă s-a văzut pe teren. Nu mai vedeai că parcă jucătorii intră fără vlagă sau n-au chef de joc sau n-au o filosofie clară. Înainte se ducea mingea până în față și mai trebuiau goluri, dar, de multe ori, se rata la fazele de finalizare sau nu făceau ce trebuie.

Eu cred că stilul lui Adi și schimbarea tacticii de joc au ajutat mult. Una e când ai victorie cu patru goluri date și altceva când ai victorie cu un gol”, a spus Neluțu Varga, potrivit playsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și