Închide meniul

CFR Cluj are mari probleme înaintea derby-ului cu FCSB: „I-a trosnit genunchiul”. Care vor fi absenții ardelenilor

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 decembrie 2023, 13:09

CFR Cluj are mari probleme înaintea derby-ului cu FCSB: I-a trosnit genunchiul”. Care vor fi absenții ardelenilor

Andrea Mandorlini a rupt tăcerea după ce a fost dat afară de Neluţu Varga de la CFR Cluj

Andrea Mandorlini, antrenorul celor de la CFR Cluj / Profimedia

CFR Cluj are mari probleme înaintea derby-ului cu FCSB. Echipa din Gruia nu se va putea baza pe o serie de jucători importanți. Andrea Mandorlini este nevoit să gândească o nouă tactică pentru formația pe care o pregătește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miza derby-ului care se va juca în Gruia este una imensă. În cazul în care ardelenii vor câștiga meciul se vor apropia la doar 2 puncte de liderul FCSB. De cealaltă parte, „roș-albaștrii” se vor distanța la 8 puncte de trupa pregătită de Andrea Mandorlini, în cazul în care se vor impune în această partidă. Meciul se va juca duminică, de la ora 20:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

CFR Cluj are mari probleme înaintea derby-ului cu FCSB. Anunțul făcut de Cristi Balaj

Înaintea meciului de duminică, Cristi Balaj a dezvăluit care sunt jucătorii ce ar putea lipsi de la derby. Președintele echipei din Gruia a menționat că este vorba despre jucătorii care erau deja accidentați, dar și despre Ciprian Deac, care a avut o problemă la genunchi în partida din Cupa României, cu Rapid. Totuși, oficialul speră ca o parte din acești fotbaliști să fie apți de joc pentru marele meci cu FCSB.

„Au revenit o parte din jucătorii care au fost accidentați în ultima partidă. N-am jucat mai bine decât am jucat la Craiova sau împotriva celor de la UTA. N-am jucat mai bine, am jucat la fel. Important e că menținem ritmul, în continuare avem minusuri în legătură cu jucătorii accidentați.

Nu știu Otele în ce măsură va reveni, sper că Cipri Deac să fie bine, important să rămână la acest nivel pe care l-a avut în partida de la Rapid. Din acest punct de vedere avem speranțe. Vor mai lipsi și Ajeti și Manea”, a transmis Cristian Balaj.

Reclamă

La Deac, semne de întrebare. N-a contat că a avut toxiinfecție alimentară, că a suferit trei zile.

Cu toate acestea, cu tot ce a depins de el ca să fie în teren, acum cu această accidentare pe care a avut-o. Jucătorul de la Rapid nu a avut nicio vină, a fost întâmplător, mi-a spus că i-a trosnit genunchiul. El a avut și o intervenție chirurgicală. La dreptul parcă, la piciorul la care a avut intervenția medicală i-a trosnit genunchiul. El are și metal introdus”, a spus Cristi Balaj, potrivit fanatik.ro.

Cine va arbitra derby-ul „de foc” dintre CFR Cluj şi FCSB

Conform gsp.ro, Sebastian Colţescu va fi la centru la meciul din Gruia. Centralul de 46 de ani nu este pe lista FIFA, însă a fost ales de cei de la CCA pentru a arbitra derby-ul etapei următoare de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Sebastian Colţescu o va arbitra pentru a patra oară pe FCSB în acest sezon. Centralul a fost la centru în derby-urile roş-aşlbaştrilor cu Dinamo, Farul şi Rapid.

De cealaltă parte, Colţescu a arbitrat-o în acest sezon pe CFR Cluj de două ori, în duelurile clujenilor cu Poli Iaşi şi U Cluj.

În total, Colţescu a arbitrat-o pe FCSB, de-a lungul anilor, în 54 de meciuri, roş-albaştrii reuşind să câştige 34 dintre ele. Pe CFR Cluj, centralul din Craiova a arbitrat-o în 58 de meciuri, clujenii reuşind să câştige 27 dintre ele.

Înaintea meciului direct, FCSB ocupă primul loc în Liga 1, cu 37 de puncte, în timp ce CFR Cluj este pe locul secund, cu 32 de puncte. În tur, roş-albaştrii s-au impus cu 1-0, singurul gol al meciului disputat în Ghencea fiind marcat de Andrea Compagno, din penalty.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și