Închide meniul

Cine va arbitra derby-ul „de foc” dintre CFR Cluj şi FCSB! Centralul nu este pe lista FIFA

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2023, 11:50

Reclamă
Cine va arbitra derby-ul „de foc dintre CFR Cluj şi FCSB! Centralul nu este pe lista FIFA

Cine va arbitra derby-ul "de foc" dintre CFR Cluj şi FCSB

Florinel Coman, în partida dintre FCSB şi CFR Cluj/ Profimedia

S-a aflat cine va arbitra derby-ul „de foc” dintre CFR Cluj şi FCSB. Sebastian Colţescu a fost centralul ales de cei de la CCA pentru meciul dintre cele două rivale la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj şi FCSB se vor duela în etapa a 19-a din Liga 1. Partida este programată duminică, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Cine va arbitra derby-ul „de foc” dintre CFR Cluj şi FCSB

Conform gsp.ro, Sebastian Colţescu va fi la centru la meciul din Gruia. Centralul de 46 de ani nu este pe lista FIFA, însă a fost ales de cei de la CCA pentru a arbitra derby-ul etapei următoare de Liga 1.

Sebastian Colţescu o va arbitra pentru a patra oară pe FCSB în acest sezon. Centralul a fost la centru în derby-urile roş-aşlbaştrilor cu Dinamo, Farul şi Rapid.

De cealaltă parte, Colţescu a arbitrat-o în acest sezon pe CFR Cluj de două ori, în duelurile clujenilor cu Poli Iaşi şi U Cluj.

Reclamă

În total, Colţescu a arbitrat-o pe FCSB, de-a lungul anilor, în 54 de meciuri, roş-albaştrii reuşind să câştige 34 dintre ele. Pe CFR Cluj, centralul din Craiova a arbitrat-o în 58 de meciuri, clujenii reuşind să câştige 27 dintre ele.

Înaintea meciului direct, FCSB ocupă primul loc în Liga 1, cu 37 de puncte, în timp ce CFR Cluj este pe locul secund, cu 32 de puncte. În tur, roş-albaştrii s-au impus cu 1-0, singurul gol al meciului disputat în Ghencea fiind marcat de Andrea Compagno, din penalty.

Gigi Becali a anunţat 3 transferuri la FCSB, înaintea meciului cu CFR Cluj

Gigi Becali a anunţat 3 transferuri la FCSB şi e dispus să plătească peste un milion de euro pentru un atacant. Este vorba de David Ankeye, jucător care evoluează la campioana Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă duc în Europa League, pe mine nu mă interesează. Eu ori în Champions League, ori nu mă interesează. 100% fac echipă de Champions League, deja am 3 jucători luați și îi pun pe toți. Trei iau. E adevărat că e atacantul de la Sheriff Tiraspol, nu l-am luat, negociem.

Ei au cerut, pana la urma au ajuns de la 1.500.000 de euro la 1.100.000. Dar să vedem, nu sunt sigur. Aș vrea să-l iau, să vedem. Nu vă spun de ce. Pentru că vreau să îi anunț pe toți 3 de o dată. Am spus că îi iau pe toți 3, pe toți 3 îi anunț de o dată.

Vreau să-l văd că joacă cu Roma, i-am pus pe toți să-i vadă și pe Meme și pe toți. Ia să-l văd eu, ochiul stăpânului îngrașă animalul. Și Gigi Becali când vede el, ia ceva. Acum sunt în post și în rugăciune, și fac rugăciune la Hristos și el să aleagă, să-l iau sau să nu-l iau.

Eu ți-am spus 3. Nu am zis pe ce posturi? Iau un atacant, un optar 100% și eventual încă un atacant care să joace stânga sau dreapta. Când nu e Băluță, să joace el. Sau să schimbă în 4-2-3-1, cu un decar„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și