Închide meniul

CFR Cluj – Botoşani 3-1! Clujenii au urcat pe locul al treilea, după victoria categorică obţinută

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2023, 20:48

Reclamă
CFR Cluj – Botoşani 3-1! Clujenii au urcat pe locul al treilea, după victoria categorică obţinută

CFR Cluj - Botoşani 3-1

Jucătorii de la CFR Cluj, în timpul unui meci/ Profimedia

CFR Cluj – Botoşani 3-1! Duelul din etapa a şaptea din Liga 1 a fost în format live text, pe AS.ro. Clujenii au obţinut o victorie categorică, graţie căreia au urcat provizoriu pe locul al treilea în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a deschis scorul prin Philip Otele, în minutul 21. Ciprian Deac, cel care a revenit în primul 11 al clujenilor după patru luni, a pasat decisiv la golul atacantului. Ulterior, tot Otele a majorat diferenţa, în minutul 36. Tachtsidis a punctat din penalty, pentru 3-0, iar Florescu a marcat pentru moldoveni în minutul 65.

CFR Cluj – Botoşani 3-1

Final! CFR Cluj – Botoşani 3-1! Victorie clară pentru clujeni! Trupa lui Andrea Mandorlini a urcat pe locul trei din Liga 1, cel puţăin până la duelul celor de la Petrolul cu Dinamo.

Min. 70: Cartonaş roşu! Olinga, jucătorul celor de la Botoşani, a fost eliminat ca urmare a unui fault comis asupra lui Mario Camora.

Min. 65: CFR Cluj – Botoşani 3-1! Florescu a marcat şi a redus din diferenţă pe tabelă.

Reclamă

Min. 62: CFR Cluj – Botoşani 3-0! Tachtsidis a marcat din penalty, penalty acordat după intervenţia arbitrajului video.

Min. 36: CFR Cluj – Botoşani 2-0! Philip Otele a reuşit dubla! Atacantul a punctat cu un şut superb, de la marginea careului, la care portarul Ducan nu a avut nicio şansă.

Min. 21: CFR Cluj – Botoşani 1-0! Otele a deschis scorul în confruntarea cu moldovenii, cu un şut din interiorul careului lui Ducan. Ciprian Deac a oferit pasa decisivă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: Începe meciul dintre CFR Cluj şi Botoşani!

Echipele de start:

CFR Cluj: R. Sava – Mogoș, Kreisc, Ajeti, Camora – Avounou, Tachtsidis, Muhar – C. Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Cr. Manea, Morgan, Cvek, R. Filip, Krasniqi, L. Mihai, Konoplianka, Betancor
Antrenor: Andrea Mandorlini

FC Botoșani: Ducan – Mutombo, Dican, Pius – Friday, Ed. Florescu, Zabou, Țigănașu – Pinson, Camara, Cărăușu
Rezerve: A. Ureche, Drole, Șeroni, Creț, E. David, Mouaddib, Cioiu, Olinga, Drole, G. Dragomir
Antrenor: Andrei Patache

CFR Cluj a învins-o dramatic pe rivala U Cluj, scor 4-3. Trupa lui Andrea Mandorlini a revenit de la scorul de 2-0 şi 3-2, pentru a obţine cele trei puncte.

În primele cinci runde, CFR Cluj le-a mai învins şi pe Poli Iaşi şi UTA. De asemenea, clujenii au obţinut o remiză cu Universitatea Craiova, şi au mai fost învinşi de FCSB.

De cealaltă parte, Botoşani nu are nicio victorie în acest sezon de Liga 1. Moldovenii au remizat în runda precedentă cu Oţelul, pe teren propriu, scor 0-0.

Reclamă

În sezonul precedent, CFR Cluj nu a câştigat niciun duel cu Botoşani. Partida tur, din sezonul regular, a fost câştigată de moldoveni, cu scorul de 1-0, în timp ce returul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

CFR Cluj poate da lovitura! Ermal Krasniqi a primit o ofertă din Franţa

CFR Cluj poate da lovitura! Bordeaux, formaţie din Ligue 2, negociază cu formaţia din Gruia şi este foarte aproape să bată palma pentru Ermal Krasniqi.

Ermal Krasniqi este la un pas de a se transfera la Bordeaux, potrivit fanatik.ro. Formaţia din Gruia a primit deja o ofertă din partea formaţie din Ligue 2 pentru atacantul din Kosovo de 1,3 milioane de euro, dar Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a cerut 2,6 milioane de euro plus 10% dintr-un viitor transfer.

Chiar şi în aceste condiţii, mutarea este foarte aproape de a se realiza, potrivit sursei mai sus menţionate. Formaţia din hexagon îl vrea neapărat pe Krasniqi şi este de aşteptat ca cele două echipe să ajungă la un acord în următoarele zile.

În cazul în care mutarea se va realiza, CFR Cluj va face profit. Krasniqi a ajuns în Gruia la începutul acestui an, după ce Dan Petrescu a fost impresionat de evoluţiile acestuia în meciurile cu Ballkani din Conference League, de toamna trecută. În iarnă, CFR Cluj a plătit 200.000 de euro pentru kosovar.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și