Închide meniul

CFR Cluj – Farul Constanța 3-1. Ardelenii, la 1 punct de liderul FCSB după un meci nebun în Gruia

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 octombrie 2023, 22:23

CFR Cluj – Farul Constanța 3-1. Ardelenii, la 1 punct de liderul FCSB după un meci nebun în Gruia

CFR Cluj - Farul Constanța 3-1

Lovitură pentru CFR Cluj, după victoria categorică din Cupa României

CFR Cluj – Farul Constanța 3-1. Partida care s-a jucat pe terenul ardelenilor a contat pentru etapa cu numărul 14 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României a înscris prima, în meciul din Gruia, prin Constantin Budescu (min 24). După reușita acestuia, ardelenii au revenit în min 31, prin Muhar. În repriza a 2-a, Muhar a reușit „dubla”, în min 64, iar Juricic a stabilit scorul final, în min 68.

După acest meci, CFR Cluj este pe 2, cu 30 de puncte, la 1 punct de liderul FCSB. De cealaltă parte, campioana României este pe locul 7, cu 20 de puncte.

CFR Cluj – Farul Constanţa 3-1

Min 90+5: Final de meci!

Min 89: Ocazie pentru Farul! Balonul a fost trimis puternic, din lovitură liberă, pe spațiul porții. Sava a avut o intervenție salvatoare

Reclamă

Min 69: CFR Cluj – Farul Constanța 3-1! Juricic a majorat diferența clujenilor, cu un șut din interiorul careului, direct în poarta lui Aioani!

Min 64: CFR Cluj – Farul Constanța 2-1! Fază senzațională construită de clujeni! Muhar a reușit „dubla”, după ce a primit o pasă cu călcâiul care a destabilizat apărarea campioanei

Min 46: A început a doua repriză!

Reclamă 4 / 0/3

Min 45: Pauză în Gruia!

Min. 38: O nouă şansă de gol pentru ardeleni. Otele şi-a încercat norocul cu un şut în forţă, iar Artean a deviat în corner.

Min. 36: Ocazie importantă pentru CFR. Jefte a preluat mingea în marginea careului şi a şutat din întoarcere. Balonul a trecut razant pe lângă stâlpul din dreapta porţii apărate de Aioani.

Min. 31: CFR Cluj – Farul 1-1. Camora a centrat în careu, Kresic a recetrat, iar Muhar a împins mingea în ăpoartă! Mijlocaşul croat a fost scăpat din marcaj de fundaşii lui Hagi.

Min 25: CFR Cluj – Farul 0-1. Constantin Budescu a dat lovitura în Gruia. Louis Munteanu i-a oferit o pasă spectaculoasă, cu călcâiul, iar „Budi” a marcat cu un şut plasat, la colţul lung. Sava a încercat degeaba să respingă mingea, care s-a oprit în plasă.

Min. 6: Ocazie pentru CFR Cluj! După o deviere din interiorul careului, balonul ajunge la Muhar, care a trimis un șut slab, peste poartă

Min. 1: A început partida din Gruia!

Reclamă

CFR Cluj (3-5-2): Sava – Kresic, Ajeti, M. Ilie – Mogoș, Cvek, Muhar, Fică, Camora – Jefte, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Morgan, R. Filip, Deac, L. Mihai, Konoplyanka, Bîrligea, Juricic
Antrenor: Andrea Mandorlini

Farul (4-3-3): Aioani – M. Popescu, Boli, Gustavo Marins, Dussaut – Borgnino, Artean, Grameni – Mazilu, L. Munteanu, Budescu
Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Queiros, N. Popescu, Grosu, Banu, Sali, Gustavo Nascimento, Rivaldinho
Antrenor: Gică Hagi

Gică Hagi a vorbit înaintea partidei de la Cluj despre problemele de lot pe care le are.

Avem cinci jucători U21 pe bancă. Cei născuți în 2003 sunt accidentați. Sunt niște lucruri cu care încercăm să trăim. Ăștia suntem, asta e puterea noastră. Deocamdată, nu avem de unde să avem putere mai mare. Nu prea ai bani de achiziții. Am cumpărat un jucător… Am vândut ceva și am cumpărat altceva, la bani mai puțini. În orice afacere, când nu ai bani de achiziții, nu poți să progresezi. E simplu. O știe toată lumea. Nu ai cum să progresezi! Ca s-o faci, trebuie să ai bani„, a spus Gică Hagi înainte de CFR Cluj – Farul.

Mandorlini a vorbit despre presiunea care există în momentul în care echipa sa se poate apropia de FCSB.

Întâlnim Farul, campioana în exercițiu. E o echipă care are o idee bună de joc, are jucători tineri, de mare calitate. Va fi un meci important. Din păcate, de fiecare dată când avem șansa să ne apropiem de FCSB, nu reușim. Vom avea parte de un meci foarte greu, dar trebuie să dăm totul pentru victorie„, a spus Andrea Mandorlini.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și