Închide meniul

CFR Cluj – Farul 1-3. Gică Hagi l-a învins pe Dan Petrescu! Louis Munteanu, eroul „Regelui” în Gruia!

Publicat: 28 august 2022, 20:27 / Actualizat: 7 ianuarie 2024, 22:41

Reclamă
CFR Cluj – Farul 1-3. Gică Hagi l-a învins pe Dan Petrescu! Louis Munteanu, eroul „Regelui în Gruia!

Pariul lui Gică Hagi pentru echipa națională. Pe ce jucător de la FCSB mizează

Gică Hagi, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

CFR Cluj – Farul 1-3. Echipa lui Gică Hagi s-a impus pe terenul campioanei, la finalul unui meci spectaculos. Louis Munteanu a fost eroul „Regelui”, reușind o „dublă” fantastică. În urma victoriei răsunătoare din Gruia, Farul a urcat pe primul loc în Liga 1, la egalitate de puncte cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 10, prin Malele, apoi a urmat o „remontada” excepțională a formației lui Hagi. Alexi Pitu a restabilit egalitatea în minutul 36, apoi a venit rândul lui Louis Munteanu să iasă la rampă.

CFR Cluj – Farul 1-3. Gică Hagi l-a învins pe Dan Petrescu în Gruia!

Puștiul de 20 de ani de la Farul, revenit sub formă de împrumut la echipa „Regelui” de la Fiorentina în această vară, a marcat două goluri în minutele 62 și 88, asigurând o victorie extrem de importantă pentru Farul.

Echipa constănțeană a acumulat 15 puncte după primele 7 etape din Liga 1. De cealaltă parte, CFR Cluj rămâne pe locul 9, cu 9 puncte.

FINAL. CFR Cluj – Farul 1-3. Victorie pentru trupa lui Gică Hagi în Gruia!

Reclamă

Min. 88: CFR Cluj – Farul 1-3. GOOOL! Același Munteanu a reușit “dubla”.

Min. 62: CFR Cluj – Farul 1-2. GOOOOL! Louis Munteanu a făcut-o K.O. pe campioana României din pasa lui Alexi Pitu.

Min. 36: CFR Cluj – Farul 1-1. GOOOL Farul! Alexi Pitu a egalat, iar reuşita a fost validată după analiza VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Min 10. CFR Cluj – Farul 1-0. GOOOL CFR! Același Cephas Malele își asumă responsabilitatea și marchează din penalty.

Min 10. Golul lui Cephas Malele a fost anulat de VAR! Arbitrul central Radu Petrescu s-a dus la monitorul de la marginea terenului pentru a analiza faza și a ajuns la concluzia că Malele se afla în poziție de offside înainte ca mingea să ajungă la el. În cele din urmă, centralul a acordat lovitură de la 11 metri pentru CFR, pentru un henț comis în careu de Mihai Popescu, fundașul Farului, înainte ca mingea să sară la atacantul ardelenilor.

Min 6. GOL CFR Cluj! Cephas Malele a deschis scorul în Gruia, cu un șut din câțiva metri de poartă.

Min 1. A început meciul din Gruia!

CFR CLUJ: Scuffet – Braun, Kolinger, R. Bălan, Brucic – Bordeianu, Muhar, Hoban – Roger, Malele, Păun
REZERVE: Sava – Camora, Burcă, Lucaci, Deac, Birligea, Petrila, Jefte, Buș
ANTRENOR: Dan Petrescu

FARUL: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, Nedelcu, Grameni – Moldoveanu, Alibec, Pitu
REZERVE: Buzbuchi – Borza, Casap, L. Munteanu, Kevin Doukoure, E. Sali, T. Băluță, Andronache, Corinus
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Dan Petrescu a anunţat, înaintea partidei cu Farul Constanţa, că va schimba în totalitate echipa.

Jucăm împotriva liderului actual, împotriva echipei antrenată de Hagi, care după cum ştim, la fel ca şi mine, e un învingător. Indiferent cine câştigă mâine, noi am fost învingători ca jucători, suntem ca antrenori. Mentalitate excelentă. Şi sunt convins că va fi extraordinar de greu mai ales că voi schimba toată echipa. Nu va fi niciun jucător care a intrat ieri, îmi e imposibil să bag.

Reclamă

Dacă vă uitaţi la program, nu puteţi crede ce program am. Suntem cu un program infernal şi e foarte greu să ţinem pasul. Vedem dacă cei care intră, cei 11 noi, pot să facă un rezultat bun. Mai ales că Gică Hagi are la dispoziţie toţi jucătorii şi parcă Alibec e în forma cea mai bună de când s-a dus acolo. La ultimul meci a fost excelent.

Sunt convins că ne va fi foarte greu, dar sper ca şi lor să le fie foarte greu. Cei care intră să demonstreze că merită să joace la CFR Cluj„, a declarat Dan Petrescu la conferinţă.

„Bursucul” este în continuare suspendat şi nu va fi prezent nici măcar la stadionul din Gruia. Dacă ar veni în tribună, ar fi nevoit să stea lângă observator.

Dacă n-am voi la stadion, ce să caut aici. Adică am voie în tribună, dar ce să fac? Să stau cu observatorul, ce să fac? Mie îmi place să mă exprim, camerele o să fie numai la mine, nici nu se mai uită la mea. Atenţia să fie asupra jucătorilor. Cu cine să vorbesc, singur? Pe bancă poţi să mai zici ceva, mai dai un sfat. În faţa televizorului am luat şi campionatul cu Craiova, mi-a fost foarte greu. Parcă e mai bine pe bancă, chiar dacă e pregătirea maximă„, a mai spus antrenorul campioanei.

CFR Cluj a pierdut ultimul meci din campionat, 0-1 cu FC Botoşani. Înainte de startul etapei, Farul era pe primul loc în Liga 1. Este fără înfrângere.

Gică Hagi l-a felicitat pe Dan Petrescu după calificarea în grupele Conference League

FCSB şi CFR Cluj s-au calificat la ultima fază a partidelor cu Viking, respectiv Maribor. Ambele meciuri păreau a intra în prelungiri. Risto Radunovic a declanşat fiesta roş-albastră cu golul din penalty, din minutul 90+4. În Gruia, Cvek a înscris cu o execuţie de senzaţie, în minutul 90, din semi-foarfecă!

Păcat de Craiova, meritau şi ei. S-au prezentat foarte bine. Chiar dacă în fotbal există mici detalii… şi în tur, şi în retur. Dar practic, la capăt, când s-a terminat, au făcut faţă. Ne bucurăm că sunt două echipe în grupe, e un semnal bun. Foarte bine, felicitările mele. Şi Craiovei, pentru că şi Craiova merita să intre.

Merită toţi antrenorii care au fost (n.r. felicitări), inclusiv şi Dică… merită! Antrenorilor care s-au calificat le-am urat felicitările mele şi tot ce trebuia, la amândoi„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

CFR Cluj – Farul LIVE TEXT, ora 18.30 – echipele probabile

CFR Cluj: Scuffet – Braun, Yuri, A. Burcă, Camora – Boateng, Muhar, Bordeianu – C. Deac, Malele, Petrila

Rezerve: Bălgrădean, Cr. Manea, Ad. Păun, Roger,  Betancor, Mistrati, Kolinger, Cvek, S. Buș

Antrenor: Dan Petrescu

Farul Constanţa: Aioani – R. Benzar, Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, Grameni, Casap – Torje, Vl. Morar, Pitu

Rezerve: Buzbuchi, Grobry, T. Băluță, Alibec, Nedelcu, Sârbu, Borza, Sali, R. Moldoveanu

Antrenor: Gică Hagi

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și