Închide meniul

CFR Cluj – FC U Craiova 1948 3-1. Echipa lui Dan Petrescu a revenit pe podiumul Ligii 1!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2022, 22:50 / Actualizat: 23 ianuarie 2024, 21:42

CFR Cluj – FC U Craiova 1948 3-1. Echipa lui Dan Petrescu a revenit pe podiumul Ligii 1!

Dan Petrescu l-a taxat imediat pe noul jucător transferat de CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj / Hepta

CFR Cluj – FC U Craiova 1948, scor 3-1, în ultimul meci al etapei a 17-a din Liga 1. Jucătorii lui Dan Petrescu au revenit pe podium şi continuă asaltul spre al şaselea titlu la rând în campionatul României. Confruntarea a fost LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La prima partidă după calificarea în play-off-ul Conference League, ardelenii au început ca din tun. După un sfert de oră de joc, Janga a deschis scorul din centrarea lui Yeboah. În minutul 33 a marcat şi Cristi Manea un gol superb!

George Ganea a redus din diferenţă în minutul 61, la numai câteva secunde după ce a intrat pe teren. Oltenii lui Mititelu nu s-au putut bucura prea mult. Yeboah a făcut 3-1 în minutul 67 şi a stabilit rezultatul final.

Cu această victorie obţinută în Gruia, CFR Cluj a depăşit-o pe Universitatea Craiova şi a urcat pe locul 3 în Liga 1. Are 31 de puncte, cu unul mai puţin decât Rapid şi cu 9 mai puţin decât Farul. Trupa lui Dan Petrescu are şi două restanţe de disputat. FC U Craiova 1948 a ajuns la şapte meciuri la rând fără victorie şi ocupă poziţia a 14-a.

CFR Cluj a revenit pe podiumul Ligii 1

CFR Cluj – FC U Craiova 1948 3-1

Min. 67: GOOOL CFR Cluj! Yeboah marchează cu o execuţie fabuloasă, cu un şut pe jos de la marginea careului.

Reclamă

Min. 61:  GOOOLLL! CFR Cluj – FC U Craiova 1948 2-1! George Ganea a marcat la un minut după ce a intrat pe teren. S-a demarcat în careu şi a deviat mingea în poartă din patru metri.

Min. 40: O nouă bară! Muhar a şutat violent de la mare distanţă, dar mingea a lovit transversala! Mijlocaşul lui CFR a avut o reacţie nervoasă şi a lovit cu pumnii gazonul

Min. 33:  GOOOLLL! CFR Cluj – FC U Craiova 1948 2-0! Gol superb reuşit de Cristi Manea. Servit ideal de Ciprian Deac, fundaşul campioanei a şutat cu sete la colţul scurt, sub transversală, fără şanse pentru portarul oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 19: Bară FC U Craiova 1948. Aurelian Chiţu a driblat doi fundaşi ai lui Dan Petrescu şi a şutat la colţul lung. A luat la ţintă bara!

Min. 19: Bară CFR Cluj! Yeboah a fost la un pas să înscrie şi el. Mingea a lovit bara din stânga porţii apărată de Popa!

Min. 16:  GOOOLLL! CFR Cluj – FC U Craiova 1948 1-0! Janga a marcat primul gol în tricoul campioanei României. Mingea centrată de Yeboah a fost deviată în poartă, la colţul scurt, de Janga.

Min. 1: A început partida.

Echipele de start

CFR CLUJ: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Braun – Boateng, Muhar, Deac – Yeboah, Janga, Petrila
Rezerve: Bălgrădean – R. Bălan, Kolinger, Cvek, Roger, Bîrligea, Vito, Malele
ANTRENOR: Dan Petrescu

FC U CRAIOVA 1948: R. Popa – Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah, Achim – Baeten, Bauza, Van Durmen – Chițu
Rezerve: Mogoșanu – R. Grigore, Dr. Albu, Marquet, Bahassa, Sidibe, G. Ganea, Blănuță, G. Iancu
ANTRENOR: Dan Vasilică

Oltenii de la FC U Craiova 1948 trec printr-un moment teribil. Fără antrenor principal, alb-albaştrii au şase meciuri la rând fără victorie. Au reuşit totuşi să îi administreze lui CFR Cluj prima înfrângere stagională. În meciul tur, echipa patronată de Adrian Mititelu s-a impus cu 3-1. Van Durmen a reuşit atunci „dubla”.

Reclamă

Dan Petrescu anunţă vremuri grele pentru CFR Cluj, în cazul în care nu va câştiga partida cu FC U Craiova. CFR Cluj se află la 12 puncte în spatele celor de la Farul, dar are şi 3 meciuri mai puţin disputate.

Dacă reuşim după un meci asa de intens şi de important precum a fost cel cu Ballkani să câştigăm încă un meci, dăm dovadă că suntem şi noi acolo în lupta pentru primul loc. Dacă nu câştigăm va fi foarte greu să revenim, pentru că sunt prea multe puncte distanţă„, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Petrescu a vorbit şi despre Gică Hagi şi despre parcursul excelent al celor de la Farul din acest sezon.

Se vede că este un antrenor excelent. Se vede că a ales toţi jucătorii foarte bine. Ştiti şi voi că el face lotul, el face tot. E clar că e bine unde e. Conduce un club, e o legendă de la A-Z. Se văd şi rezultatele. Nu vorbeşte prea mult. Vorbeşte când trebuie şi ce trebuie„, a mai spus Petrescu.

CFR Cluj – Lazio, în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League

CFR Cluj se va lupta cu Lazio în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League. Campioana României a avut ghinion la tragerea la sorți și a dat peste cel mai greu adversar posibil.

Meciul tur dintre Lazio și CFR Cluj se va disputa la Roma, pe 16 februarie 2023. Returul se va juca în Gruia, pe 23 februarie 2023.

CFR Cluj și Lazio s-au mai întâlnit și în sezonul 2019/2020, în grupele Europa League. Atunci, ardelenii au câștigat cu 2-1 în Gruia, pierzând apoi pe Stadio Olimpico, scor 0-1.

În urmă cu doi ani, CFR a obținut calificarea în primăvara europeană de pe locul 2. Celtic a câștigat grupa E, în timp ce Lazio a fost eliminată din competiție, de pe poziția a 3-a. Rennes a fost codașa grupei.

În prezent, Lazio se află pe locul 3 în Serie A, după primele 13 etape. Trupa din capitala Italiei este la 8 puncte în spatele liderului Napoli.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și