Închide meniul

CFR Cluj – FC U Craiova 1948 1-0. Jucătorii lui Dan Petrescu au obţinut calificarea în Conference League. Meci dramatic în Gruia!

Viviana Moraru Publicat: 1 iunie 2023, 22:50

CFR Cluj – FC U Craiova 1948 1-0. Jucătorii lui Dan Petrescu au obţinut calificarea în Conference League. Meci dramatic în Gruia!

Dan Petrescu, nervos pe maginea terenului în CFR Cluj - FC U Craiova 1948

Dan Petrescu, în timpul meciului / Profimediaimages

  • CFR Cluj – FC U Craiova 1948 1-0
  • Dan Petrescu a câştigat finala barajului pentru Conference League

CFR Cluj – FC U Craiova 1948, scor 1-0, în finala barajului pentru Conference League. CFR Cluj a obţinut calificarea în cupele europene după ce a învins-o la limită pe Craiova lui Mititelu. Meciul a fost LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a obţinut, cu emoţii, calificarea în turul 2 preliminar al Conference League. Jucătorii lui Dan Petrescu nu au reuşit să înscrie în cele 90 de minute. Au şi jucat în superioritate numerică după cartonaşul roşu primit de starul lui Mititelu, Juan Bauza (68). În prima repriză de prelungiri, fundaşul Denis Kolinger a deschis scorul din centrarea perfectă a lui Petrila (97).

Până la final a fost eliminat şi Huyghebaert, belgianul care abia intrase pe teren. Au continuat să fie incidente pe teren. CFR Cluj a reuşit în cele din urmă să se impună cu 1-0 şi să obţină calificarea în Conference League.

Reclamă

CFR Cluj – FC U Craiova 1-0

Min. 113: S-a reluat meciul!

Min. 112: Meciul a fost întrerupt. Jucătorii lui FC U Craiova 1948 ar avea de gând să iasă de pe teren.

Reclamă

Min. 109: Au fost incidente în Gruia. Preparatorul fizic al lui FC U Craiova, Dan Vasilică, a fost eliminat de Istvan Kovacs. În drumul spre vestiare, acesta a fost lovit cu un obiect din tribună.

Min. 105+1: Istvan Kovacs i-a arătat cartonaş roşu şi lui Huyghebaert. Oltenii, în dublă inferioritate numerică.

Min. 97: CFR Cluj – FC U Craiova 1948 1-0. Ardelenii au dat lovitura. Kolinger a marcat din centrarea perfectă a lui Petrila!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 90+3: Se intră în prelungiri. Avem parte de dramatism în finala barajului pentru Conference League.

Min. 90+1: Ratare uriaşă a lui CFR Cluj. Bîrligea nu a putut să trimită mingea în poartă din poziţie ideală!

Min. 68: FC U Craiova 1948 a rămas în inferioritate numerică. Bauza a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Fază controversată în Gruia!

Min. 11: Cea mai mare ocazie a meciului. Bauza i-a dat o pasă perfectă lui Chiţu, dar şutul acestuia a fost blocat de Scuffet.

Min. 1: A început partida.

CFR Cluj – FC U Craiova 1948, LIVE TEXT, 20:30. Echipele de start

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Yuri, Kolinger, Camora – A. Fica, Cvek, Boateng, Krasniqi – Janga, Bîrligea
Rezerve: R. Sava, Țîru, Peteleu, Hoban, Muhar, R. Filip, Petrila, Yeboah, Maglica
Antrenor: Dan Petrescu

FCU Craiova: Gurău – R. Negru, Duarte, Henriques, Mascarenhas – Dr. Albu, V. Achim – Baeten, Bauza, Bahassa – A. Chițu
Rezerve: S. Mogoșanu, Huyghebaert, Piccolomo, Zanfir, Van Durmen, Asamoah, Sidibe, G. Ganea, V. Blănuță
Antrenor: Nicolo Napoli

Reclamă

CFR Cluj a încheiat sezonul de Liga 1 pe locul al treilea, în ciuda înfrângerii suferite cu Farul, în ultima etapă. Constănţenii s-au impus cu scorul de 2-1, fapt care l-a determinat pe an Petrescu să provoace un scandal imens.

De cealaltă parte, FC U Craiova 1948 şi-a asigurat prezenţa în finala barajului pentru cupele europene după ce a trecut în semifinale de Voluntari. Partida a fost una dramatică, oltenii au condus cu 3-0, însă ilfovenii au revenit şi au egalat în minutele de prelungiri.

Meciul s-a decis la loviturile de departajare, oltenii câştigând cu scorul de 5-4, după ce Armaş şi Paz au ratat pentru ilfoveni.

Adrian Mititelu, nemulțumit de delegarea lui Istvan Kovacs la CFR Cluj – FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu s-a arătat nemulțumit de delegarea lui Istvan Kovacs la finala barajului dintre CFR Cluj și FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor susține că centralul din Carei „n-a fost inspirat” la unele meciuri ale echipei sale, și de aceea nu este bucuros că acesta va arbitra duelul din Gruia.

„Asta este vestea proastă! Pentru mine asta e vestea proastă! Eu unul am repulsie când mă arbitrează acest băiat. Tot timpul am avut… Eu nu zic că a vrut să ne facă rău, dar n-a fost inspirat.

… Aaa, și când era mai tânăr și jucam cu CFR-ul, prin 2007-2008, tot timpul când ne arbitra el, comitea niște erori în favoarea celor de la CFR. E cel mai bun arbitru pentru unii! Dar ați văzut ce a făcut pe unde a fost ultima oară? Că a nenorocit pe unde a fost câte greșeli a avut!

A fost cândva un arbitru foarte bun, dar știți cum este, părerea mea e că se putea o delegare mult mai echilibrată. Iar dup-aia, altă nenorocire e Cătălin Popa la VAR! Deci aceeași brigadă care a fost la meciul cu CS U (n.r. Universitatea Craiova) și a dat două penalty-uri aiurea.

Nu mai spun de prietenia pe care o are cu Balaj, dar nu contează, să zicem că asta n-ar conta”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”