Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 0-1 | Cum a reacționat Cristi Balaj după ce Dan Petrescu l-a „distrus” pe Istvan Kovacs: „Nu mi-am imaginat!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 aprilie 2022, 0:05

CFR Cluj – FCSB 0-1 | Cum a reacționat Cristi Balaj după ce Dan Petrescu l-a „distrus pe Istvan Kovacs: „Nu mi-am imaginat!

Cristi Balaj, răspuns acid pentru Mihai Stoica, înainte de FCSB - CFR Cluj

Cristi Balaj este președintele lui CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURaES via Hepta

CFR Cluj – FCSB 0-1 | Cristi Balaj a fost complet dezamăgit de deciziile luate de Istvan Kovacs și brigada sa la derby-ul din Gruia. Președintele CFR-ului consideră că presiunea pusă de rivali pe brigada de arbitri a influențat decisiv desfășurarea partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, grație golului înscris de „perla” Octavian Popescu. Ardelenii au evoluat în 10 începând din minutul 43, după eliminarea lui Mario Susic.

CFR Cluj – FCSB 0-1 | Cum a reacționat Cristi Balaj după ce Dan Petrescu l-a făcut praf pe Istvan Kovacs

Cristi Balaj s-a arătat extrem de supărat pentru rezultat, precum și pentru modul în care brigada de arbitri a gestionat „finala” pentru titlu.

Președintele CFR-ului este de părere că Istvan Kovacs și tușierii au arbitrat „cu o oarecare teamă”, rezultată din presiunea pusă de rivali înaintea meciului. Declarația fostului arbitru a venit la scurt timp după ce Dan Petrescu l-a făcut praf pe Kovacs.

„Nu mi-am imaginat că nu vom avea un arbitraj de Champions League. Sunt doi arbitri valoroși. Îi cunosc și e exclus că ar avea anumite interese. Îi cunosc, sunt arbitri corecți și mă mândresc cu asta. Doar că presiunea pe care o facem asupra arbitrilor aduc greșeli. Acesta este motivul pentru care se fac astfel de presiuni.

Reclamă

Trebuie să fii cât mai exact, să nu te gândești că îi superi pe cei care au făcut presiuni înaintea meciului. Nu vreau să ascund înfrângerea în spatele arbitrajului. Noi suntem vinovați, am luat gol în urma unei devieri. Avem partea noastră de vină.

Doar că așteptam mult mai mult de la acest joc (n.r. – din partea arbitrajului). Acele imperfecțiuni nu aveau voie să apară. Au dat impresia că există o oarecare teamă. La Boateng a revenit corect și a dat galben. La Vali Gheorghe n-ai mai revenit să dai galben, pentru o ținere prelungită. Simțeam nevoia să subliniez asta. Nu mai faceți presiuni pentru că nu avem prietenii cu arbitrii.”, a declarat Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

„E mult spus că sunt prieten cu Istvan, nu am vorbit de foarte mult timp cu el.”, spunea Cristi Balaj, înainte de CFR Cluj – FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a reacţionat Dan Petrescu după CFR Cluj – FCSB 0-1. Atac la Istvan Kovacs

E prima înfrângere în campionat, pe teren propriu, după foarte mult timp. Meci disputat, decis după o greşeală mare de arbitraj. Nu ai voie să dai roşu la un astfel de derby. Noi am luat gol în minutul 96 la Craiova şi a dat 5 minute. Presiunea pusă s-a văzut, arbitrul a decis meciul.

Băieţii mei au jucat în 10, am primit autogol. Nu ai cum să joci aşa, decât dacă e un cartonaş roşu clar. Niciodată nu o să luăm noi aşa. Fotbalul merge înainte, mă gândeam că vor fi greşeli. Azi a fost o greşeală mare. Şi Real Madrid când a jucat cu Barcelona nu a avut niciun şut, a pierdut cu 0-4. Dacă era un egal azi, nu se supăra nimeni.

La Craiova am pierdut cum am pierdut, nu trebuia să mai fie cel de-al 6-lea minut de prelungiri. Azi nu a fost un meci bun, clar, dar nici cei de la FCSB nu au avut prea multe ocazii în prima repriză. Acum suntem toţi foarte supăraţi, e o criză care trebuia să vină. Cred că titlul se va decide după ultimul meci. Şi Craiova e în lupta pentru titlu.

Nu mai sunt jucătorii cu experienţă care erau, au mai rămas 2-3. Azi presiunea s-a văzut. Eu mă aşteptam la mai mult de la toţi, dar la final nu am avut ce să reproşez. Nu am mai jucat în 10 de mult. Dacă era meritat, înţelegeam. Ce fault de roşu e ăsta, Doamne fereşte! Cred că forma, norocul, arbitrajul, toate vor conta„, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și