Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | Mateo Susic, eliminat după o intrare criminală la Darius Olaru! Istvan Kovacs nu a stat la discuții și i-a arătat direct cartonașul roșu. ”Perla” FCSB a ieșit într-un picior de pe gazon!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 aprilie 2022, 21:31

CFR Cluj – FCSB | Mateo Susic, eliminat după o intrare criminală la Darius Olaru! Istvan Kovacs nu a stat la discuții și i-a arătat direct cartonașul roșu. ”Perla” FCSB a ieșit într-un picior de pe gazon!

CFR Cluj - FCSB | Mateo Susic, eliminat după o intrare criminală la Darius Olaru

Captură OrangeSport

Dan Petrescu a primit o mare lovitură la finalul primei reprize din derby-ul pentru titlu CFR Cluj – FCSB. Mateo Susic (31 ani) a fost eliminat direct de Istvan Kovacs, după o intrare criminală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Finala” pentru titlu a fost plină de tensiune, iar nervii au cedat în minutul 43, când Susic a văzut direct cartonașul roșu. Fundașul dreapta bosniac, care greșise două mingi importante, și-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

Mateo Susic, eliminat după o intrare criminală la Darius Olaru

Susic a intrat cu talpa pe glezna adversarului. Darius Olaru s-a prăbușit pe teren, iar Istvan Kovacs nu a stat la discuții și l-a eliminat direct pe fotbalistul campioanei României.

În urma intrării criminale a lui Susic, ”perla” FCSB a fost nevoită să părăsească terenul într-un picior.

EXCLUSIV | Gigi Becali, avertisment pentru Istvan Kovacs înainte de CFR Cluj – FCSB

Gigi Becali a comentat delegarea lui Istvan Kovacs la centrul derby-ului CFR Cluj – FCSB, care se poate dovedi decisiv în lupta pentru titlu. Patronul clubului din Berceni a dezvăluit ce îl va întreba pe arbitrul de 37 de ani, la finalul meciului, dacă va lua decizii eronate.

Reclamă

„Vreau să vă întreb asta despre Istvan Kovacs. Păi cum arbitrează el în Europa și îl laudă toată lumea și nu face nicio greșeală? Asta o să îl întreb și eu după meci, dacă greșește ceva. O să îl întreb ‘Cum arbitrezi tu în Champions League, când e presiunea mare, cu echipe mari?’. Cu alte cuvinte, ești arbitru mare, bun și știi. Păi atunci nu ai voie să greșești. Asta o să îl întreb eu.

În al doilea rând, cel mai important lucru… dacă el nu va da două cartonașe galbene, cum n-a dat, dacă îi lași să joace agresiv și nu îi dai galben din prima, normal că după aceea înseamnă că ești cu ei. Asta mă deranjează pe mine. Arbitrează măcar la jumătate cum ai arbitrat în Champions League!

Nu știu ce este (n.r. – întrebat dacă e rea voință). O să vedem, dacă e. Dacă își permite la valoarea și la numele pe care îl are. Acum el e numărul 1. Eu nu sunt supărat că l-au delegat pe el, pentru că el e cel mai bun la ora actuală. Mai e Feșnic, dar el e cel mai bun. Atâta vreau, arbitrează corect. Dacă e galben, să fie galben. Dacă e fault, să fie fault. Că offside-ul îl vede tușierul și ridică sau nu ridică. Nu e mare lucru.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mai poți să spui acum că nu știe Istvan Kovacs ce sunt galbenul și faultul. Nu mai poți să spui ‘Domne, a greșit’. Gata, el nu mai are voie să greșească. Pentru că e un arbitru mult prea experimentat. Din punctul meu de vedere, a fost delegat bine. Atât îi cer: să arbitreze ca un arbitru.”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Mateo Susic, eliminat după o intrare criminală la Darius Olaru
  • Istvan Kovacs i-a arătat direct cartonașul roșu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și