Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 0-1 | „Eroul” Octavian Popescu, în culmea fericirii după ce a reaprins lupta la titlu: „Sper să ajung la jumătatea lui Cristiano Ronaldo!”. Reacția spumoasă a „perlei” lui Gigi Becali

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 aprilie 2022, 22:44

CFR Cluj – FCSB 0-1 | „Eroul Octavian Popescu, în culmea fericirii după ce a reaprins lupta la titlu: „Sper să ajung la jumătatea lui Cristiano Ronaldo!. Reacția spumoasă a „perlei lui Gigi Becali

Octavian Popescu e vedeta lui FCSB din acest sezon

Hepta

CFR Cluj – FCSB 0-1. Formația lui Toni Petrea a câștigat derby-ul din Gruia, grație golului înscris de Octavian Popescu. „Roș-albaștrii” s-au apropiat la două puncte de lider, cu 5 etape rămase până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a spart „gheața” și a învins CFR Cluj în Gruia, după o așteptare de 8 ani. În urma victoriei din această seară, trupa lui Toni Petrea s-a apropiat la două puncte de lider, cu 5 etape rămase până la finalul play-off-ului.

CFR Cluj – FCSB 0-1 | „Eroul” Octavian Popescu, în culmea fericirii după ce a reaprins lupta la titlu

Octavian Popescu a decis duelul din Gruia în minutul 74, când a marcat cu un șut deviat.

„Eroul” FCSB-ului s-a arătat extrem de bucuros la finalul partidei. Puștiul de 19 ani este optimist în privința luptei pentru titlu. Octavian Popescu a fost întrebat și despre faptul că Nuno Claro l-a comparat cu Cristiano Ronaldo, înaintea derby-ului din Gruia.

„Sunt foarte bucuros că am rueșit să marchez în derby. E un derby de România și sunt bucuros că ne-am dus la două puncte de ei. N-am mai câștigat de 8 ani aici, la ei acasă, și e un moment bun să ne bucurăm.

Reclamă

Într-un fel, suntem la mâna noastră (n.r. – în lupta pentru titlu). Trebuie să câștigăm tot până la final. O luăm pas cu pas și sper să reușim. La Olaru sper să nu fie ceva grav și să revină la antrenamente.

Am revenit și noi și ne-au ajutat și cei de la Craiova. Și Farul ne-a ajutat. Dar noi trebuie s-o luăm meci cu meci și la final să ridicăm trofeul. Noi am dat totul pe teren. Trebuia să câștigăm neapărat ca să mergem la două puncte de ei.

(N.r. – Despre comparația cu Cristiano Ronaldo) Mă bucură aceste vorbe, dar mai am mult de muncă. Nu mă gândesc tocmai la Ronaldo, sper să ajungă la jumătatea lui.”, a spus Octavian Popescu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – FCSB | Popescu, comparat cu Cristiano Ronaldo

Octavian Popescu a fost comparat cu Cristiano Ronaldo chiar de către un fost jucător al echipei din Gruia. Nuno Claro, triplu-campion al României, l-a sfătuit pe puștiul minune al lui Gigi Becali să plece cât mai repede din România.

„FCSB are trei jucători care pot să fie decisivi: Popescu, Tănase și Olaru. Pentru mine, e păcat că Octavian Popescu încă mai e în România. E cel mai talentat jucător, are un profil diferit față de ceilalți jucători.

Dacă mai rămâne un an, doi ani aici, o să se piardă, va fi un talent pierdut. Popescu este precum Cristiano Ronaldo când a început. La fizic, la tot. Acum trebuie să fie lucrat. E un jucător care are un mare viitor în față. Trebuie să meargă în alt campionat, unde poate să-și dezvolte și fizicul. N-am văzut până acum în România un jucător ca el”, a spus Nuno Claro, potrivit digisport.ro.

Octavian Popescu a marcat cel mai important gol al sezonului

Campioana României a rămas în inferioritate numerică din minutul 43, când Mateo Susic a fost eliminat, după o intrare criminală. Singurul șut pe poartă al ardelenilor a venit în minutele de prelungiri.

Octavian Popescu a deschis scorul în „finala” pentru titlu. „Perla” FCSB-ului a marcat în minutul 74, cu un șut deviat. A fost cel de-al 9-lea gol înscris de Popescu în actualul sezon.

Tavi Popescu a deblocat tabela în derby-ul CFR Cluj – FCSB, care se poate dovedi decisiv pentru lupta la titlu.

„Perla” FCSB-ului a marcat în minutul 74, cu un șut din afara careului. Atacantul de 19 ani a driblat un adversar și a finalizat în forță. Mingea a fost deviată cu capul de Daniel Graovac și s-a scurs lângă bară, fără speranțe pentru Cristi Bălgrădean.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și