Închide meniul

CFR Cluj – FCSB. Andrei Cordea a avut un gol anulat şi a ratat o ocazie uriaşă. Scuffet, intervenţie fabuloasă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 februarie 2023, 21:39

Reclamă
CFR Cluj – FCSB. Andrei Cordea a avut un gol anulat şi a ratat o ocazie uriaşă. Scuffet, intervenţie fabuloasă

Andrei Cordea, ocazie mare în CFR Cluj - FCSB

Andrei Cordea, ocazie mare în CFR Cluj - FCSB. Sursa: Orange Sport

Andrei Cordea a avut un gol anulat şi a ratat o ocazie uriaşă în primele 15 minute din CFR Cluj – FCSB. Echipa lui Pintilii a dominat copios startul derby-ului din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început ca din tun derby-ul cu CFR Cluj. Echipa lui Mihai Pintilii a trimis mingea în poartă încă din minutul 4. Reuşita lui Andrei Cordea a fost anulată, după ce Sebastian Colţescu a considerat că jucătorul de la FCSB l-a faultat în atac pe Andrei Burcă.

Andrei Cordea a avut un gol anulat şi a ratat o ocazie uriaşă

În minutul 15, Andrei Cordea a mai avut o ocazie uriaşă de a deschide scorul. Andrei Cordea a primit o pasă perfectă la marginea careului mic, însă şutul acestuia a fost blocat excelent de Scuffet.

FCSB a mai ratat ocazii, în startul derby-ului, prin Edjouma şi Octavian Popescu.

A picat nocturna înainte de CFR Cluj – FCSB! Stadionul din Gruia, în beznă timp de 10 minute

A picat nocturna înainte de CFR Cluj – FCSB! Derby-ul „de foc” din Gruia, transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, trebuia să înceapă la ora 21:00, însă problemele de ordin tehnic au dat planurile peste cap.

Reclamă

Cu 10 minute înainte ca cele două echipe să iasă pe teren pentru startul duelului din etapa a 24-a din Liga 1, nocturna și sistemul de sonorizare au cedat.

Din primele informații, se pare că nocturna ar fi picat din cauza suprasolicitării sistemului electric al stadionului. Cei de la CFR au folosit intens, în ultimele zile, sistemul de încălzire a gazonului din Gruia, pentru ca acesta să se prezinte în condiții optime la ora meciului cu FCSB.

Nocturna din Gruia s-a reaprins după aproximativ 10 minute de stat în beznă. Jucătorii au așteptat la vestiare în tot acest timp, în așteptarea remedierii problemelor tehnice. În cele din urmă, derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB a început în jurul orei 21.10.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu rezolva problema într-un interval de 60 de minute, CFR Cluj risca să piardă meciul la „masa verde”.

„La jocurile oficiale programate în nocturnă care nu pot începe sau nu mai pot continua din cauza nefuncţionării, întreruperii funcţionării, respectiv funcţionării necorespunzătoare a instalaţiei de nocturnă, arbitrul meciului va acorda un termen de maxim 60 de minute pentru solutionarea problemei si pentru reluarea jocului.

Termenul de 60 de minute va fi acordat o singura data in timpul unui joc si va curge de la ora de începere (dacă jocul nu a putut începe), respectiv, din momentul în care arbitrul a întrerupt jocul şi dupa ce va comunica delegaţilor şi căpitanilor ambelor echipe, că jocul nu mai poate continua pentru cauzele arătate anterior.

In situatia in care jocurile nu pot să înceapă sau să fie reluate în termenul de maxim 60 de minute de la ora oficială de începere, respectiv, de la momentul întreruperii, arbitrul va decide oprirea definitivă a meciului si va consemna situatia de fapt in raportul de arbitraj, urmand a fi aplicate sanctiuni conform prevederilor Regulamentului Disciplinar”, se arată în Regulamentul FRF.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și