Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 1-1! Remiză spectaculoasă în Gruia. Bîrligea şi Florinel Coman au marcat în derby. Billel Omrani, gol anulat în prelungiri

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 9 aprilie 2023, 22:40

CFR Cluj – FCSB 1-1! Remiză spectaculoasă în Gruia. Bîrligea şi Florinel Coman au marcat în derby. Billel Omrani, gol anulat în prelungiri

Leo Strizu, impresionat de forma lui Florinel Coman înainte de Farul - FCSB

Florinel Coman / Hepta

CFR Cluj – FCSB 1-1. Echipa lui Dan Petrescu şi cea a lui Elias Charalambous au încheiat la egalitate o partidă foarte disputată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a avut motive de bucurie în startul meciului care o putea apropia pe echipa lui de liderul Ligii 1. Daniel Bîrligea a deschis scorul încă din minutul 19. Florinel Coman i-a dat „Bursucului” planul peste cap în minutul 68, când a executat perfect o lovitură liberă. Billel Omrani îi putea strica de tot seara, dar golul fostului jucător de la CFR Cluj, din prelungiri, nu a fost validat. Francezul era în poziţie de ofsaid.

Cum arată playoff-ul Ligii 1 după CFR Cluj – FCSB 1-1

1. Farul Constanţa 39 de puncte

2. CFR Cluj 35 de puncte

3. FCSB 34 de puncte

Reclamă

4. Universitatea Craiova 29 de puncte

5. Rapid Bucureşti 28 de puncte

6. Sepsi 21 de puncte

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – FCSB 1-1

Min. 96: Coman ratează şi meciul se termină 1-1!

Min. 90+1: Omrani înscrie, dar golul e anulat pentru offside! Atacantul FCSB-ului trimisese pe sub Scuffet.

Min. 89: Radaslavescu trage peste poartă de la aproximativ 20 de metri.

Min. 86: Ocazie pentru CFR Cluj. Yeboah a şutat pe spaţiul porţii, Târnovanu a reuşit să respingă

Min. 83: Coman face spectacol! Şeptarul FCSB-ului, foarte aproape să înscrie cu un şut la colţul lung. Înainte de a trage Coman a driblat mai mulţi jucători ai CFR-ului

Min. 80: Ocazie pentru FCSB. Braun intervine salvator după o centrare foarte periculoasă a lui Coman, în faţa porţii

Min. 68. Gol FCSB! Florinel Coman înscrie din lovitură liberă.

Reclamă

Min. 65. Ocazie pentru CFR Cluj! Petrila driblează mai mulți adversari în apropierea careului FCSB-ului, însă trimite un șut moale, care nu-i pune probleme portarului Târnovanu.

Min. 45+2. Ocazie de gol pentru FCSB! Miculescu pimește o pasă în careu, însă șutează în portarul Scuffet.

Min. 43. FCSB, cât pe ce să înscrie! Olaru centrează pe jos, însă mingea este trimisă în corner de un jucător al CFR-ului.

Min. 33. Ocazie pentru CFR Cluj! Bîrligea șutează din unghi, însă portarul Târnovanu respinge cu pieptul.

Min. 20. Gol CFR Cluj! Bîrligea înscrie după o respingere nefericită a portarului Târnovanu.

Min. 18. Ocazie uriașă pentru CFR Cluj! Bîrligea trimite un șut în forță, însă portarul Târnovanu este la post și respinge mingea.

Min. 14. Ocazie pentru CFR Cluj! Muhar trimite mingea puțin peste poarta bucureștenilor.

Min. 13. Ocazie pentru CFR Cluj! Janga trimite un șut puternic din unghi, însă portarul Târnovanu respinge mingea în corner.

Vizibilitatea pe teren este redusă, deoarece suporterii gazdelor au aprins mai multe fumigene.

Suporterii CFR-ului / AS.ro

Min. 1. A început meciul!

CFR Cluj  – FCSB, echipele de start:

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Burcă, Yuri, Braun – C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Janga, Bîrligea
Rezerve: Sava – Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah, Maglica
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Dawa, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Elias Charalambous

Dată fiind diferența până la Farul, nicio echipă nu-și permite un pas greșit în lupta la titlu. Pentru constănțeni, un rezultat de egalitate între CFR și FCSB ar fi cel mai potrivit rezultat. În sezonul regulat, cele două echipe și-au împărțit victoriile.

Ardelenii s-au impus pe Arena Națională, scor 1-0, în timp ce vicecampioana României s-a impus în Gruia, cu același scor, 1-0.

Dan Petrescu, inspirat de Carlo Ancelotti înainte de CFR Cluj – FCSB: „Discursul acela m-a ajutat foarte mult!”

Dan Petrescu, inspirat de Carlo Ancelotti înainte de CFR Cluj – FCSB. Antrenorul campionilor a dezvăluit că a luat drept model un discurs rostit de Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid.

Este vorba despre discursul pe care l-a avut Don Carlo după victoria madrilenilor, scor 4-0, cu Barcelona. Antrenorul italian le-a promis fotbaliștilor săi o zi liberă după acel succes.

„Încerc mereu să găsesc ceva nou, un video, o ședință. Ori să nu pun prea multă presiune. Deja presiunea e mare la meciul cu FCSB. Și sunt mulți jucători pe care dacă i-aș certa, nu știu dacă ar mai face față. Important e să câștigăm.

Am spus-o și o repet, pe jucători îi motivează cel mai mult zilele libere și banii. Nu știu dacă ați văzut discursul lui Ancelotti. Discursul acela m-a ajutat foarte mult. Dacă la jucători le spui că mâine „day off” (n.r. – ai zi liberă) și ai 3.000 de euro dacă bați, gata, ăla e!

Degeaba facem noi restul. Când Ancelotti a anunțat după meci că e zi liberă, a sărit vestiarul, a început să sară în sus. Ca fotbalist nu prea ai zi liberă, decât atunci când îți dă antrenorul. Și te bucuri foarte mult. Primele, la fel, orice fotbalist joacă și pentru bani.

Dar nu cred că atunci când intră în teren un fotbalist se gândește la prima de după joc. Când intri în teren ești concentrat doar la meci. Și asta vor face toți jucătorii din play-off.

Și noi am avut un jucător care a decis un derby. Janga, la ei. În acest sezon avem o victorie noi, una ei. Cam așa a fost cu toate echipele. Cu Farul, cu Rapid la fel. Cu toate, în afară de Sepsi. Acum vin meciurile decisive, care contează cel mai mult”, a declarat Dan Petrescu, înainte de derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, care va avea loc duminică seara, de la ora 21:00.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și