Închide meniul

Dan Petrescu, inspirat de Carlo Ancelotti înainte de CFR Cluj – FCSB: „Discursul acela m-a ajutat foarte mult!”

Sebastian Cristian Publicat: 8 aprilie 2023, 16:25

Reclamă
Dan Petrescu, inspirat de Carlo Ancelotti înainte de CFR Cluj – FCSB: Discursul acela m-a ajutat foarte mult!”

Dan Petrescu se teme de Denis Alibec, înainte de Farul - CFR Cluj

Dan Petrscu, într-o conferinţă de presă

Dan Petrescu, inspirat de Carlo Ancelotti înainte de CFR Cluj – FCSB. Antrenorul campionilor a dezvăluit că a luat drept model un discurs rostit de Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre discursul pe care l-a avut Don Carlo după victoria madrilenilor, scor 4-0, cu Barcelona. Antrenorul italian le-a promis fotbaliștilor săi o zi liberă după acel succes.

Dan Petrescu, inspirat de Carlo Ancelotti înainte de CFR Cluj – FCSB: „Discursul acela m-a ajutat foarte mult!”

„Încerc mereu să găsesc ceva nou, un video, o ședință. Ori să nu pun prea multă presiune. Deja presiunea e mare la meciul cu FCSB. Și sunt mulți jucători pe care dacă i-aș certa, nu știu dacă ar mai face față. Important e să câștigăm.

Am spus-o și o repet, pe jucători îi motivează cel mai mult zilele libere și banii. Nu știu dacă ați văzut discursul lui Ancelotti. Discursul acela m-a ajutat foarte mult. Dacă la jucători le spui că mâine „day off” (n.r. – ai zi liberă) și ai 3.000 de euro dacă bați, gata, ăla e!

Degeaba facem noi restul. Când Ancelotti a anunțat după meci că e zi liberă, a sărit vestiarul, a început să sară în sus. Ca fotbalist nu prea ai zi liberă, decât atunci când îți dă antrenorul. Și te bucuri foarte mult. Primele, la fel, orice fotbalist joacă și pentru bani.

Reclamă

Dar nu cred că atunci când intră în teren un fotbalist se gândește la prima de după joc. Când intri în teren ești concentrat doar la meci. Și asta vor face toți jucătorii din play-off.

Și noi am avut un jucător care a decis un derby. Janga, la ei. În acest sezon avem o victorie noi, una ei. Cam așa a fost cu toate echipele. Cu Farul, cu Rapid la fel. Cu toate, în afară de Sepsi. Acum vin meciurile decisive, care contează cel mai mult”, a declarat Dan Petrescu, înainte de derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, care va avea loc duminică seara, de la ora 21:00.

Dan Petrescu anunţă că are mari probleme de lot înainte de CFR Cluj – FCSB: „Presiunea este maximă la acest meci!”

Dan Petrescu anunţă că are mari probleme de lot înainte de derby-ul CFR Cluj – FCSB, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul campioanei României nu se poate baza pe trei jucători de bază în confruntarea din Gruia care are ca miză locul secund.

Reclamă 4 / 0/3

Mario Camora, Ciprian Deac şi Nana Boateng nu pot fi recuperaţi până la ora de start a partidei. CFR Cluj – FCSB este duminică, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Sunt accidentări care o să dureze. Nu ştim cât! În următoarele două sau trei meciuri, sigur nu o să fie (n.r. recuperaţi jucătorii). Astăzi este primul antrenament după meciul cu FC Argeş şi vedem ce probleme mai sunt, să nu mai apară ceva nou.

E clar că şi la FCSB când lipesesc Olaru, Compagno şi cei mai buni jucători ai lor, nu le e uşor. Şi la Farul dacă lipsesc Alibec sau Artean. La orice echipă din play-off, când lipsesc jucători importanţi, se vede. Trebuie să facem faţă şi fără ei. Au fost şi meciuri în care am jucat fără Deac, fără Camora, şi echipa a câştigat. Eu mi-aş fi dorit să îi am, îi clar, dar nu e bine să găsim numai scuza asta, că nu joacă Deac, Camora şi Boateng. Trebuie să intrăm pe teren şi să dăm tot ce avem mai bun.

Sunt convins că stadionul va fi plin, lumea va dori victoria. Nu ai timp să le explici la lume că nu a jucat nu ştiu cine. Băieţii care au intrat pe teren trebuie să demonstreze că merită să fie la CFR Cluj. Presiunea e maximă la acest meci, nu mai e meci de campionat, e de play-off şi trei puncte contează”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
Vezi toate știrile
Citește și