Închide meniul

CFR Cluj – FCU Craiova 2-0. Succes clar pentru clujeni! Camora și Otele au marcat golurile victoriei

Alex Ioniță Publicat: 1 octombrie 2023, 22:55

Reclamă
CFR Cluj – FCU Craiova 2-0. Succes clar pentru clujeni! Camora și Otele au marcat golurile victoriei

CFR Cluj - FCU Craiova 2-0

Jucătorii de la CFR Cluj, în timpul unui meci / Profimediaimages

CFR Cluj – FCU Craiova 2-0! Partida din etapa a 11-a din Liga 1 a fost în format live text, pe AS.ro. Clujenii s-au impus grație golurilor marcate de Camora și Otele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora a reușit să deschidă scorul încă din minutul 2, din pasa lui Daniel Bîrligea. Ulterior, atacantul i-a pasat decisiv și lui Otele, care a marcat și el, în minutul 27.

CFR Cluj – FCU Craiova 2-0

Final! CFR Cluj – FC U Craiova 1948 2-0! Victorie clară pentru clujeni! Camora și Otele au marcat în duelul din Gruia.

Min. 27: CFR Cluj – FC U Craiova 1948 2-0! Philip Otele a reușit să majoreze diferența pentru clujeni! Atacantul a punctat cu un șut din fața porții, după o pasă primită de la Bîrligea.

Min. 2: CFR Cluj – FC U Craiova 1948 1-0! Mario Camora a reușit să deschidă scorul, din pasa lui Bîrligea, după un contraatac fulger al clujenilor.

Reclamă

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start:

CFR CLUJ (4-3-3): Sava – Mogoș, Kresic, Ajeti, Camora (cpt.) – Cvek, Tachtsidis, Muhar – Deac, Bîrligea, Otele

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Morgan, R. Filip, Fica, Lucaci, L. Mihai, Jefte, Juricic

Absent: Cr. Manea (accidentat)

ANTRENOR: Andrea Mandorlini

FCU CRAIOVA (4-2-3-1): R. Popa – Compagnucci, Lacroix, D. Henriques, R. Negru – S. Asamoah, V. Achim (cpt.) – Baeten, Bahassa, Van Durmen – Chițu

Rezerve: Gurău – Diamantis, Buta, Mascarenhas, V. Pop, Dr. Albu, Blidar, Ibrahim, Blănuță

Absent: Padula (indisponibil)

ANTRENOR: Paul Răducan

Reclamă

Stadion: CFR Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti) / Arbitru VAR: Dumitrache Bogdan (Bucureşti), Arbitru AVAR: Mazilu Florin Ovidiu (Satu Mare)

Înaintea acestui duel, CFR Cluj este pe locul al 4-lea în Liga 1, cu 19 puncte după 9 meciuri. De cealaltă parte, oltenii se află pe locul al 12-lea, cu 12 puncte în 10 partide jucate.

Ultimul duel dintre cele două formații s-a încheiat cu victoria ardelenilor, scor 1-0, după prelungiri. Partida respectivă a contat pentru play-off-ul de calificare în preliminariile UEFA Conference League.

În cadrul ultimei etape din Liga 1, CFR Cluj a pierdut duelul cu Rapid, cu scorul de 1-3. De cealaltă parte, FCU Craiova a fost învinsă de Oțelul Galați, cu scorul de 0-2.

Lovitură pentru CFR Cluj, după meciul din Cupa României

Cristi Balaj a declarat că CFR Cluj are o problemă, în ciuda victoriei categorice cu Alexandria. Ermal Krasniqi s-a accidentat, preşedintele clujenilor dezvăluind că mijlocaşul kosovar a suferit o leziune.

Balaj a mai oferit declaraţii şi despre formatul Cupei României, despre care oamenii de fotbal au păreri împărţite. Fostul central a declarat că formatul nou avantajează doar echipele mici.

„Era de așteptat, am întâlnit o echipă frumoasă, un arbitraj bun. Rezultatul era previzibil.

Aici este supărarea (n.r. – accidentarea lui Ermal Krasniqi), la meciurile de genul acesta, îți doreșăi să ai jucătorii sănătoși. Oboseala a cauzat acea accidentare. Cred că e o leziune.

Pentru echipele care sunt din orașe cu spectatori, este bine (n.r. – noul format al Cupei României). Este bine, fotbalul trebuie promovat. Pentru noi este mai greu. Jucăm din 3 în trei zile. Am prins asta și anul trecut. Este dificil.

Obiectvul este câștigarea campionatului și a Cupei României. Astăzi au evoluat jucători care nu au fost folosiți în campionat. Meciul de la Rapid l-am terminat în trei jucători under în teren”, a declarat Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și