Închide meniul

CFR Cluj, gata să dea o lovitură pe piaţa transferurilor! Yevgen Konoplyanka, aşteptat în Gruia

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2023, 13:40

Reclamă
CFR Cluj, gata să dea o lovitură pe piaţa transferurilor! Yevgen Konoplyanka, aşteptat în Gruia

CFR Cluj, gata să dea o lovitură pe piaţa transferurilor

Yevgen Konoplyanka, în timpul unui meci pentru naţionala Ucrainei

CFR Cluj e gata să dea o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Yevgen Konoplyanka, jucător cu peste 80 de selecţii în naţionala Ucrainei, este aşteptat în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a efectuat opt transferuri în această perioadă de mercato. Otele, Mogoş, Căbuz, Ajeti, Boben, Avounou, Morgan şi Kresic s-au înţeles cu gruparea din Gruia.

CFR Cluj, gata să dea o lovitură pe piaţa transferurilor

Conform digisport.ro, CFR Cluj e gata să facă cel de-al nouălea transfer al verii. Yevgen Konoplyanka este foarte aproape să semneze cu gruparea din Gruia, negocierile fiind la un pas de finalizare.

Konoplyanka este liber de contract, după ce s-a despărţit în această vară de Cracovia. Mijlocaşul de 33 de ani este un jucător cu experienţă, având 87 de selecţii în naţionala Ucrainei, şi 21 de goluri marcate. De asemenea, acesta a fost şi căpitanul naţionalei sale, în cinci partide.

De-a lungul carierei sale, Konoplyanka a evoluat la Dnipro, Sevilla, Schalke, Şahtior şi Cracovia, iar în prezent are o cotă de piaţă de 500.000 de euro.

Reclamă

În sezonul trecut, Yevgen Konoplyanka a bifat 28 de meciuri pentru Cracovia, reuşind să marcheze patru goluri şi să ofere două assist-uri.

CFR Cluj a semnat cu fundaşul central Anton Kresic

CFR Cluj a semnat cu fundaşul central Anton Kresic. Croatul în vârstă de 27 de ani a fost împrumutat pentru acest sezon de CFR Cluj, ardelenii având şi opţiunea unui transfer definitiv.

Anton Kresic a fost împrumutat de la echipa croată HNK Rijeka. În cariera lui croatul a evoluat la mai multe echipe din ligile inferioare din Italia: Trapani, Avellino, Cremonese, Carpi și Padova.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, l-a pregătit în trecut pe Anton Kresic la Cremonese, în Serie B şi la Padova, în Serie C.

Cotat la 400.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Anton Kresic a jucat în 17 meciuri sezonul trecut pentru Rijeka.

”Bun venit, Anton Kresic! Cluburile CFR 1907 Cluj și HNK Rijeka au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului central Anton Kresic pentru un an, clubul nostru având opțiunea de cumpărare definitivă!

Croatul a inceput fotbalul la NK Zagreb, iar în 2015, la vârsta de 19 ani, a fost transferat de Atalanta unde, în primul sezon și jumătate, a bifat 47 de meciuri și a fost autorul a 10 goluri pentru Atalanta Primavera. Mai apoi, sub formă de împrumut, Kresic a evoluat tot în Italia, pentru echipe precum Trapani, Avellino, Cremonese, Carpi și Padova.

În ultimele două sezoane, apărătorul de 1.98 m a jucat în Croația, la HNK Rijeka, echipă pentru care a evoluat constant, bifând 57 de meciuri. Îi urăm multă baftă și cât mai multe reușite la CFR Cluj!”, a transmis CFR Cluj, pe site-ul său oficial.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:06 „Pe toți i-aș lua!” Un patron din Liga 1 vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova 18:40 LIVE VIDEOLamia – Aris e ACUM în AntenaPLAY. PAOK – Panathinaikos (ora 20:00). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 18:37 „Palmaresul care contează e la CSA!” Avocatul care a apărat-o pe FCSB în procesul cu Steaua s-a prăbușit emoțional 18:32 FotoVinicius l-a lovit în faţă pe Ianis Hagi! Reacţia imediată a starului brazilian, după incident 18:25 Set dramatic câştigat de Simona Halep, la primul meci pe zgură după doi ani! A revenit superb în duelul cu Kessler 18:25 „Mai talentat, dar mai ghinionist!” Florinel Coman s-a comparat cu Dennis Man și a surprins pe toată lumea! 17:56 LIVE VIDEOGermania – Letonia și Cehia – Danemarca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:52 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 mai 17:49 Aflată într-o situaţie disperată înaintea barajului cu Csikszereda, Dinamo a făcut apel la Luca Mihai pentru a-i ajuta pe „câini” 17:45 Simona Halep s-a retras în primul tur la Trophee Clarins. Românca a câştigat primul set cu Kessler, dar nu a mai putut continua Vezi toate știrile
Citește și