Închide meniul

CFR Cluj, gata să dea un nou tun financiar: ”Claudiu Petrila va pleca, e mult peste Liga 1!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 octombrie 2022, 21:13

CFR Cluj, gata să dea un nou tun financiar: ”Claudiu Petrila va pleca, e mult peste Liga 1!”

Claudiu Petrila poate pleca de la CFR Cluj

Claudiu Petrila e "perla" de la CFR Cluj / Hepta

CFR Cluj e gata să dea un nou tun financiar în viitorul apropiat. Cristi Balaj, președintele campioanei României, a anunțat că vânzarea lui Claudiu Petrila este iminentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 1.7 milioane de euro, Claudiu Petrila a evoluat de-a lungul carierei în 90 de meciuri pentru CFR Cluj, în toate competițiile, reușind să marcheze 12 goluri și să ofere 6 pase de gol.

CFR Cluj, gata să dea un nou tun financiar

„Petrila, cu excepția a două partide, putem să spunem că am fost mulțumiți de evoluția lui. Dar, într-adevăr, așteptăm mai multe de la el.

Este un punct de vedere corect, uneori pierde mingea prea ușor, dar este un jucător de calitate, în care avem încredere, care este urmărit de cluburi importante, un jucător care va face pasul spre fotbalul din campionate mult mai puternice”, a declarat Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

Dan Petrescu: „Nu mă opun plecării lui Petrila!”

Dan Petrescu a spus că nu se opune transferului, însă cere un jucător în schimb.

Reclamă

Eu nu pot să răspund despre Petrila că nu ştiu. Eu cred că mâine se închid transferurile, eu chiar nu ştiu. Dacă există o ofertă pentru un jucător de la CFR şi clubul e mulţumit, eu nu mă opun, dar vreau mereu un jucător în schimb.

(n.r. despre transferuri) Vor veni jucători cred până la meciul de joi, în România sâmbătă se încheie perioada de transferuri”, a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj se teme de Slavia Praga: „N-am văzut aşa ceva în România!”

CFR Cluj se teme de Slavia Praga, după cum reiese din afirmaţiile lui Cristi Balaj. Preşedintele campioanei României susţine că cehii vor reprezenta un adversar extrem de dificil pentru trupa lui Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj va avea un duel „de foc” cu Slavia Praga, în etapa a treia a grupelor Conference League. Trupa lui Dan Petrescu se află pe ultimul loc, cu doar un punct, obţinut în urma remizei cu Ballkani.

Slavia e cea mai bună echipă din grupă. O echipă ofensivă, am remarcat spiritul și atitudinea lor, în meciurile pe care le-am urmărit. Atacau cu zece jucători. În România n-am văzut așa ceva.

Vrem să jucăm la victorie, dar depinde de jucători. De spirit, de atitudine. Întâlnim cea mai ofensivă echipă din grupă. Nu mergem cu echipa a doua, n-am lăsat jucători importanți acasă. Avem experiența anilor precedenți, acest lucru ne-a ajutat.  

Este un joc care n-a fost plăcut de privit, cu Petrolul. Dan Petrescu e mulțumit pentru că am câștigat. Avem nevoie de jucători care să fie mai incisivi”, a declarat Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și