Închide meniul

CFR Cluj, gata să negocieze cu Rapid pentru transferul lui Alexandru Albu! Cristi Balaj i-a transmis un mesaj clar lui Adrian Mutu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 august 2022, 12:04

CFR Cluj, gata să negocieze cu Rapid pentru transferul lui Alexandru Albu! Cristi Balaj i-a transmis un mesaj clar lui Adrian Mutu

Alexandru Albu, savuros după FC Voluntari - Rapid 0-1

Alexandru Albu, în timpul unui meci / REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

CFR Cluj este gata să negocieze cu Rapid pentru transferul lui Alexandru Albu (29 ani). Mihai Bordeianu ar urma să ajungă la schimb în Giuleşti, iar Cristi Balaj, preşedintele campioanei României, le-a transmis un mesaj rapidiştilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj anunţă că CFR Cluj este dispusă să negocieze cu Rapid pentru schimbul celor doi jucători. Oficialul ardelenilor a avut doar cuvinte de laudă pentru mijlocaşul de 30 de ani.

CFR Cluj, gata să negocieze cu Rapid pentru transferul lui Alexandru Albu

„Nu ştim nimic despre o asemenea discuţie. Bordeianu este un jucător important. Statistica, datele, efortul pe care îl face. Nu iese în evidenţă, dar apare mai mereu la mijlocul terenului. Motivul pentru care nu a jucat atat de des este că am avut alţi jucător. Dan Petrescu face schimbări des.

Nu a început o asemenea discuţie. Probabil cei de la Rapid sunt interesaţi. Nu s-a pus în discuţie aşa ceva, dar asta nu înseamnă cu nu putem să dialogăm”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

Alexandru Albu a ajuns la Rapid vara trecută, mai întâi sub formă de împrumut, apoi giuleştenii l-au achiziţionat definitiv de la Concordia Chiajna. 200.000 de euro a plătit Rapid echipei ilfovene pentru Alexandru Albu. Mai întâi, 50.000 de euro pentru un împrumut, apoi restul sumei pentru transferul definitiv al jucătorului care a fost convocat şi la echipa naţională.

Reclamă

Neluţu Varga încearcă să îl aducă pe Alexandru Albu la CFR Cluj

Neluţu Varga îl vrea pe Alexandru Albu la CFR Cluj şi se pregăteşte schimbul verii în Liga 1. Patronul lui CFR Cluj a pus ochii pe mijlocaşul defensiv de 29 de ani, care are o cotă de piaţă de 1.3 milioane de euro.

Albu nu l-a convins pe Adi Mutu şi a fost titularizat o singură dată în această ediţie de campionat. De altfel, internaţionalul român l-a înfuriat pe „Briliant” în prima etapă, când a ratat un penalty în Gruia. O putea ajuta pe Rapid să smulgă un punct cu CFR Cluj, dar nu l-a putut învinge pe Bălgrădean de la punctul cu var, în minutul 90+8.

Potrivit prosport.ro, Albu este tot mai aproape de o despărţire. Dan Petrescu îl cere cu insistenţă şi îl dă la schimb pe Mihai Bordeianu. „Bursucul” îl dorea încă din perioada în care mijlocaşul Rapidului juca la UTA.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, şefii din Giuleşti au şi alte oferte pentru Albu. Una este foarte avantajoasă şi Emirate, arabii ademenindu-l pe jucător cu un salariu anual de 600.000 de euro. Acesta a primit o ofertă şi din Grecia.

Albu a fost şi pe lista transferuri a lui FCSB

Alexandru Albu a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB, mijlocașul refuzând însă oferta roș-albaștrilor.

„Nu aș putea să dau curs unei oferte din partea FCSB-ului. Decât dacă ar veni Săpunaru cu mine, la FCSB. Adică, niciodată, da! La altă echipă mare din Liga 1, da, aș putea să joc, dar la cei de la FCSB… nu aş putea da curs unei oferte, pentru că sunt jucătorul Rapidului, respect clubul, suporterii şi nu pot să le fac asta”, a spus Albu în urmă cu ceva timp.

Sezonul trecut, sub comanda lui Mihai Iosif, Alexandru Albu a fost jucător de bază la Rapid. A jucat în 34 de meciuri şi a înscris 7 goluri.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
Vezi toate știrile
Citește și