Închide meniul

Neluţu Varga încearcă să îl aducă pe Alexandru Albu la CFR Cluj. Jucătorul pe care campioana României este dispusă să îl trimită, la schimb, la Rapid

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2022, 21:16

Reclamă
Neluţu Varga încearcă să îl aducă pe Alexandru Albu la CFR Cluj. Jucătorul pe care campioana României este dispusă să îl trimită, la schimb, la Rapid

Dinamo - Rapid 1-2, iar Alexandru Albu a lansat o ironie devastatoare după victoria din derby.

Alexandru Albu, dorit la CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Neluţu Varga îl vrea pe Alexandru Albu la CFR Cluj şi se pregăteşte schimbul verii în Liga 1. Patronul lui CFR Cluj a pus ochii pe mijlocaşul defensiv de 29 de ani, care are o cotă de piaţă de 1.3 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albu nu l-a convins pe Adi Mutu şi a fost titularizat o singură dată în această ediţie de campionat. De altfel, internaţionalul român l-a înfuriat pe „Briliant” în prima etapă, când a ratat un penalty în Gruia. O putea ajuta pe Rapid să smulgă un punct cu CFR Cluj, dar nu l-a putut învinge pe Bălgrădean de la punctul cu var, în minutul 90+8.

Neluţu Varga încearcă să îl aducă pe Alexandru Albu la CFR Cluj

Potrivit prosport.ro, Albu este tot mai aproape de o despărţire. Dan Petrescu îl cere cu insistenţă şi îl dă la schimb pe Mihai Bordeianu. „Bursucul” îl dorea încă din perioada în care mijlocaşul Rapidului juca la UTA.

Totuşi, şefii din Giuleşti au şi alte oferte pentru Albu. Una este foarte avantajoasă şi Emirate, arabii ademenindu-l pe jucător cu un salariu anual de 600.000 de euro. Acesta a primit o ofertă şi din Grecia.

Alexandru Albu a ajuns la Rapid vara trecută, mai întâi sub formă de împrumut, apoi giuleştenii l-au achiziţionat definitiv de la Concordia Chiajna.

Reclamă
Reclamă 4

200.000 de euro a plătit Rapid echipei ilfovene pentru Alexandru Albu. Mai întâi, 50.000 de euro pentru un împrumut, apoi restul sumei pentru transferul definitiv al jucătorului care a fost convocat şi la echipa naţională.

Albu a fost şi pe lista transferuri a lui FCSB

Alexandru Albu a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB, mijlocașul refuzând însă oferta roș-albaștrilor.

Nu aș putea să dau curs unei oferte din partea FCSB-ului. Decât dacă ar veni Săpunaru cu mine, la FCSB. Adică, niciodată, da! La altă echipă mare din Liga 1, da, aș putea să joc, dar la cei de la FCSB… nu aş putea da curs unei oferte, pentru că sunt jucătorul Rapidului, respect clubul, suporterii şi nu pot să le fac asta”, a spus Albu în urmă cu ceva timp.

Reclamă

Sezonul trecut, sub comanda lui Mihai Iosif, Alexandru Albu a fost jucător de bază la Rapid. A jucat în 34 de meciuri şi a înscris 7 goluri.

Adi Mutu, mesaj pentru fani după ce a ajuns lider în Liga 1 cu Rapid

Rapid e pe primul loc în Liga 1 după victoria cu UTA, scor 1-0. Mutu evită însă să se gândească la titlu şi continuă să anunţe să îşi doreşte, pentru moment, calificarea în play-off.

A fost un meci greu, am jucat împotriva unei echipe bune. Au jucat un meci deschis, vreau să-i felicit. Au avut o ocazie în ultima secundă, când Moldo a avut o paradă senzaţională. M-am bucurat după fază. Păcat, dacă am fi jucat mult mai simplu, probabil nu se mai ajungea acolo. Vreau să-l felicit pe Onea pentru meciul pe care l-a făcut.

Nu pot să contest ceea ce spune Ilie, el priveşte lucrurile din punctul lui de vedere. Eu mă bucur că am câştigat acest meci, cred că există echilibru în fotbal. Au avut o şansă mare în ultimele secunde, dar şi noi am avut două foarte mari. Important e că punctele au rămas în Giuleşti.

E un campionat puternic, după cum vedeţi. Sunt meciuri în care se poate întâmpla orice, echipe bune. Trebuie să fim foarte antenţi. E bine pentru spectacol. E presiunea ca la un club mare al nostru, fără presiune nu se poate. Obiectivul nostru este clar. Nu vreau să vorbesc de fiecare dată. Vedem unde vom ajunge.

Urmează meci foarte greu şi cu Sepsi. Când jucăm cu atitudine, când am fotbalişti care au execuţii de felul ăsta, lucrurile se mai simplifică„, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:42

Programul Ligii 1 din sezonul 2024/25. Tragerea la sorţi e LIVE TEXT, de la ora 13:00

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și