Închide meniul

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Andrei Burcă! Fundaşul de naţională pe care îl vor clujenii

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 iulie 2023, 13:25

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Andrei Burcă! Fundaşul de naţională pe care îl vor clujenii

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Andrei Burcă

Andrei Burcă / Profimedia

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Andrei Burcă, cel care urmează să plece din Gruia. Clujenii vor să-l transfere pe Adrian Rus, jucător obişnuit cu prezenţele la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj urmează să se despartă de doi fundaşi centrali, în această vară. Andrei Burcă şi Yuri vor pleca de trupa din Gruia, astfel că clujenii se gândesc deja la înlocuitori.

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Andrei Burcă

Conform digisport.ro, CFR Cluj a pus ochii pe Adrian Rus, jucător care în ultimul sezon a evoluat pentru Pisa, în exclusivitate în AntenaPLAY.

Rus ar reprezenta un înlocuitor perfect pentru Burcă, deoarece are prezenţe în naţionala României.

Adrian Rus a fost cumpărat de Pisa în vara trecută. Italienii plăteau în schimbul fundaşului de 27 de ani suma de 1 milion de euro, cumpărându-l de la Fehervar.

Reclamă

În sezonul trecut, Rus a bifat doar 16 prezenţe la Pisa, echipă la care a fost coleg cu Marius Marin şi Olimpiu Moruţan. Contractul lui Rus la formaţia din Serie B expiră în vara lui 2026.

Recent, şi Cristi Balaj a anunţat că se vor face transferuri la CFR Cluj, după plecările pe bandă rulantă. Preşedintele clujenilor a dezvăluit că echipa are ca obiectiv cucerirea titlului, şi astfel are nevoie de întăriri.

Vor mai fi făcute două transferuri, dar perioada este lungă. Vedem cum se vor integra și cei veniți în această vară”, a declarat recent, Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sumele încasate de CFR Cluj, după ce i-a vândut pe Andrei Burcă şi Yuri

Conform fanatik.ro, Andrei Burcă a fost cumpărat de Al-Okhdood Club, formaţia de pe locul 12 din prima ligă din Arabia Saudită. Saudiţii plătesc în schimbul internaţionalului român suma de 1 milion de euro.

De cealaltă parte, celălalt jucător care pleacă de la CFR Cluj, Yuri, va ajunge la Neftchi Baku. Adrian Mutu l-a dorit cu insistenţă pe fundaşul clujenilor, astfel că oficialii azeri i-au îndeplinit dorinţa „Briliantului”. 400.000 de euro vor intra în conturile celor de la CFR Cluj, în urma transferului lui Yuri.

CFR Cluj a mai încasat în această vară alte peste 4 milioane de euro, după vanzarea de jucători. Nana Boateng a fost cumpărat de Jeonbuck, trupa lui Dan Petrescu, în schimbul sumei de două milioane de euro.

Sursa menţionată mai sus anunţă că în schimbul lui Scuffet, clujenii vor încsa 2,5 milioane de euro, sumă care include şi bonusuri.

Andrei Burcă pleacă de la CFR Cluj după patru sezoane petrecute în Gruia, şi trei campionate câştigate alături de clujeni. Fundaşul a fost transferat de ardeleni în 2019, de la Botoşani, în schimbul sumei de 100.000 de euro.

De cealaltă parte, Yuri a fost adus la CFR Cluj în iarna lui 2022, de la Gaz Metan, pentru aceeaşi sumă pentru care a fost transferat şi Andrei Burcă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și