Închide meniul

Sumele încasate de CFR Cluj, după ce i-a vândut pe Andrei Burcă şi Yuri! La ce echipe vor ajunge fundaşii

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2023, 10:26

Reclamă
Sumele încasate de CFR Cluj, după ce i-a vândut pe Andrei Burcă şi Yuri! La ce echipe vor ajunge fundaşii

Sumele încasate de CFR Cluj, după ce i-a vândut pe Andrei Burcă şi Yuri

Andrei Burcă şi Yuri, într-un meci al lui CFR Cluj/ Profimedia

S-au aflat sumele încasate de CFR Cluj, după ce clujenii i-au vândut pe Andrei Burcă şi pe Yuri. Cei doi fundaşi au adus în conturile trupei din Gruia suma de aproape 1 milion şi jumătate de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj vinde pe bandă rulantă în această perioadă de mercato. După plecările lui Nana Boateng şi Scuffet, ambii pe câte 2 milioane de euro, a venit rândul şi a altor jucători, anume Andrei Burcă şi Yuri.

Sumele încasate de CFR Cluj, după ce i-a vândut pe Andrei Burcă şi Yuri

Conform fanatik.ro, Andrei Burcă a fost cumpărat de Al-Okhdood Club, formaţia de pe locul 12 din prima ligă din Arabia Saudită. Saudiţii plătesc în schimbul internaţionalului român suma de 1 milion de euro.

De cealaltă parte, celălalt jucător care pleacă de la CFR Cluj, Yuri, va ajunge la Neftchi Baku. Adrian Mutu l-a dorit cu insistenţă pe fundaşul clujenilor, astfel că oficialii azeri i-au îndeplinit dorinţa „Briliantului”. 400.000 de euro vor intra în conturile celor de la CFR Cluj, în urma transferului lui Yuri.

CFR Cluj a mai încasat în această vară alte peste 4 milioane de euro, după vanzarea de jucători. Nana Boateng a fost cumpărat de Jeonbuck, trupa lui Dan Petrescu, în schimbul sumei de două milioane de euro.

Reclamă

De cealaltă parte, sursa menţionată mai sus anunţă că în schimbul lui Scuffet, clujenii vor încsa 2,5 milioane de euro, sumă care include şi bonusuri.

Andrei Burcă pleacă de la CFR Cluj după patru sezoane petrecute în Gruia, şi trei campionate câştigate alături de clujeni. Fundaşul a fost transferat de ardeleni în 2019, de la Botoşani, în schimbul sumei de 100.000 de euro.

De cealaltă parte, Yuri a fost adus la CFR Cluj în iarna lui 2022, de la Gaz Metan, pentru aceeaşi sumă pentru care a fost transferat şi Andrei Burcă.

Reclamă 4 / 0/3

Neluțu Varga a anunțat plecările lui Burcă şi Yuri

Neluțu Varga a anunțat noi plecări de la CFR Cluj. Patronul clubului din Gruia a vorbit despre transferurile lui Andrei Burcă și Yuri Matias.

Patronul celor de la CFR Cluj a dezvăluit că echipa din Gruia a rămas fără doi jucători importanți. După Simone Scuffet, Andrei Burcă și Yuri Matias au părăsit și ei fosta campioană a României. Astfel, Andrea Mandorlini este nevoit să găsească noi variante pentru defensiva „feroviarilor”.

„Da, au fost semnate actele de transfer pentru cei doi jucători. Știu că au fost voci care au spus ca forțăm lucrurile, că nu am avea, de fapt, aceste oferte.

Iată ca sunt reale! A fost și Scufett, acum Yuri si Burcă. Și probabil vor mai pleca. Oricum, aducem jucători la fel de buni, dacă nu chiar mai valoroși”, a spus Neluțu Varga, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și