Închide meniul

Dan Petrescu, prima reacţie după CFR Cluj – CS Mioveni 4-2: „S-au întâmplat toate! Eram speriaţi când s-a întrerupt nocturna”. A cerut un transfer de urgenţă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2022, 0:39

Dan Petrescu, prima reacţie după CFR Cluj – CS Mioveni 4-2: „S-au întâmplat toate! Eram speriaţi când s-a întrerupt nocturna. A cerut un transfer de urgenţă

Dan Petrescu, prima reacţie după CFR Cluj - CS Mioveni 4-2

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

CFR Cluj a câştigat cu 4-2 meciul cu CS Mioveni, din etapa a 3-a a Ligii 1. Campioana României a trăit periculos după ce nocturna a picat şi partida a fost întreruptă timp de aproape 40 de minute. Dan Petrescu a avut o primă reacţie după partida nebună de pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu a putut răsufla uşurat abia la finalul confruntării din Gruia. „Dubla” lui Bogdan Rusu, dar şi defectarea instalaţiei de iluminat i-au dat cele mai mari bătăi de cap.

Reacţia lui Dan Petrescu după CFR Cluj – CS Mioveni 4-2

„Bursucul” a cerut conducerii un transfer de urgenţă. Îşi doreşte să i se aducă un atacant chiar în următoarele zile.

S-au întâmplat toate anul ăsta, dacă pierdeam şi un meci din cauza nocturnei. Am avut noroc astăzi cu acest sistem, că a funcţionat în cele din urmă. CFR a trecut prin multe. Victoria cu Rapid a fost cum a fost, acum s-a întrerupt nocturna, eram speriaţi. Acum am avut noroc la VAR. E o victorie de moral, importantă. Mi-a plăcut spiritul echipei. Adversarul a dat două şuturi pe poartă şi două goluri. Şi ce goluri! Portarul, săracul, nu a făcut un meci rău.

S-au mai schimbat jucătorii, nu mai sunt aceeaşi jucători şi e normal. Să nu uităm că am venit după un drum de 10 ore din Andorra, sunt şi ceva probleme de lot. Mai e nevoie de 1-2 jucători în atac. După plecarea lui Dugandzic căutăm să aducem un jucător înaintea meciului din Europa. Dacă Buş nu e niciodată bine de 3 luni şi Birligea de 2 luni… până revin ei nu mai suntem prin Europa.

Reclamă

Ne-am obişnuit, aşa a fost tot timpul aici. Adevărul este că noi jucăm fotbal, jucătorii joacă, sperăm să nu fie nimic adevărat din ce se spune.

Eu niciodată nu urmăresc un adversar până nu termin meciul dinainte. Colaboratorii mei mi-au spus că sunt peste Pyunik, campioana Belorusiei nu poate fi o echipă slabă„, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

CFR Cluj a obţinut a doua victorie stagională în Liga 1. Pentru campionii României urmează meciul din turul 3 preliminar al Conference League, cu Șahtior Soligorsk. Manşa tur va fi joi, 4 august, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – CS Mioveni 4-2. Campioana a învins ultima clasată şi nocturna!

Bogdan Rusu a deschis scorul încă din minutul 7, după o eroare uriaşă a lui Mihai Bordeianu. Mijlocaşul lui Dan Petrescu s-a revanşat în minutul 35, când i-a oferit o pasă decisivă lui Gabriel Debeljuh. Atacantul croat a restabilit egalitatea şi chiar a întors scorul, trei minute mai târziu.

În prelungirile primei reprize, Camora a scos un penalty, acordat de abitru abia după ce a revăzut faza cu sistemul VAR. Ciprian Deac şi-a asumat răspunderea şi a înscris cu o execuţie plasată perfect.

Problemele ardelenilor au început cu adevărat după o oră de joc, când Bogdan Rusu a marcat din nou. Şi-a trecut în cont „dubla”. Patru minute mai târziu, nocturna a picat în Gruia şi meciul a fost întrerupt. Jucătorii au ajuns la cabine, iar organizatorii au reuşit să facă din nou lumină după aproximativ 40 de minute.

Ovidiu Hoban a risipit cu adevărat emoţiile în minutul 72, când a punctat cu un şut deviat. Nu mai marcase de pe 4 februarie 2021, când o ajuta pe CFR Cluj să câştige un meci cu Viitorul, scor 2-1.

CFR Cluj a reuşit în cele din urmă să se impună cu 4-2 şi să bifeze a doua victorie stagională. A mai învins-o pe Rapid, în prima etapă, cu 1-0. Etapa trecută, trupa lui Dan Petrescu s-a încurcat cu FC U Craiova 1948 şi a cedat cu 1-3.

A picat nocturna în Gruia

Nocturna a picat la meciul dintre CFR Cluj şi Mioveni. Arbitrul a luat decizia de a trimite jucătorii la vestiare, după ce probelemele nu au reuşit a fi remediate.

CFR Cluj o conducea pe Mioveni cu scorul de 3-2, în momentul în care nocturna de pe stadionul din Gruia a cedat parţial. Ulterior, jucătorii, împreună cu arbitrul, au aşteptat pe marginea terenului ca probleme să se remedieze, însă nocturna a picat complet. Centralul a luat decizia de a întrerupe meciul.

Reclamă

Partida dintre CFR Cluj şi Mioveni a fost reluată, după aproximativ 40 de minute. Clujenii au riscat o înfrângere cu 0-3, la „masa verde”, în cazul în care organizatorii nu puteau remedia problema sau dacă problemele la instalaţia de nocturnă reapăreau după reluarea meciului.

Recomandări
  • CFR Cluj – CS Mioveni 4-2
  • Dan Petrescu răsuflă uşurat după ce nocturna şi-a revenit în Gruia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și