Închide meniul

CFR Cluj l-a transferat pe Rangelo Janga. Întăriri pentru Dan Petrescu, înaintea debutului în grupele Conference League

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 august 2022, 11:59

CFR Cluj l-a transferat pe Rangelo Janga. Întăriri pentru Dan Petrescu, înaintea debutului în grupele Conference League

Rangelo Janga, noul transfer al lui CFR Cluj

Rangelo Janga, noul transfer al lui CFR Cluj/ Facebook Apollon Limassol

CFR Cluj a ajuns la un acord pentru împrumutul atacantului Rangelo Janga. Atacantul va veni la formaţia lui Dan Petrescu de la Apollon Limassol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj se întăreşte pe plan ofensiv, înaintea debutului în grupele Conference League. Anunţul împrumutului lui Rangelo Janga a fost publicat de clubul cipriot pe conturile oficiale.

CFR Cluj l-a transferat pe Rangelo Janga

Rangelo Janga este un atacant în vârstă de 30 de ani. Acesta va evolua sub formă de împrumut la CFR Cluj, după doar un sezon petrecut la Apollon Limassol. Într-o singură stagiune petrecută în Cipru, vârful a înscris patru golrui, în 29 de partide.

În acest sezon, Rangelo Janga a evoluat alături de echipa sa în preliminariile Champions League şi Europa League. Apollon Limassol este calificată în grupele Conference League. Totodată, atacantul este unul dintre cei mai prolifici atacanţi din istoria echipei naţionale a statului Curacao. Acesta a marcat 13 goluri, în 24 de partide pentru ţara sa.

Rangelo Janga a marcat un gol entru Apollon Limassol în acest sezon, în turul confruntării din play-off-ul Europa League, cu Olympiacos.

Reclamă

Janga a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru formaţii precum Willem II, Excelsior, Gent, Astana, Lugano sau NEC Nijmegen.

Claudiu Petrila pleacă de la CFR Cluj în Ligue 1 pentru 5 milioane de euro

Claudiu Petrila pleacă de la CFR Cluj în Ligue 1 pentru 5 milioane de euro. Conducerea campioanei a acceptat oferta celor de la Lorient.

Conform prosport.ro, conducerea celor de la CFR Cluj a acceptat oferta de 5 milioane de euro venită de la Lorient pentru Claudiu Petrila. Dan Petrescu a spus că nu se opune transferului, însă cere un jucător în schimb.

Reclamă 4 / 0/3

”Eu nu pot să răspund despre Petrila că nu ştiu. Eu cred că mâine se închid transferurile, eu chiar nu ştiu. Dacă există o ofertă pentru un jucător de la CFR şi clubul e mulţumit, eu nu mă opun, dar vreau mereu un jucător în schimb. (n.r. despre transferuri) Vor veni jucători cred până la meciul de joi, în România sâmbătă se încheie perioada de transferuri”, a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu, în al nouălea cer după amânarea derby-ului FCSB – CFR Cluj

Dan Petrescu s-a declarat încântat după ce derby-ul FCSB – CFR Cluj a fost amânat. „Bursucul” abia aștepta o pauză pentru fotbaliștii săi. FCSB – CFR Cluj, programat inițial duminică, pe 4 septembrie, a fost amânat deorece ambele formații vor juca săptămâna viitoare primele partide în grupele Conference League.

„Ar fi fantastic, și pentru noi și pentru ei, să putem pregăti meciurile de joi din grupe. Mai ales că sunt probleme de lot, de accidentări și o foarte mare oboseală la echipă. Asta se vede.

Cred că cel mai bun jucător va fi pentru noi o pauză. Sunt convins că 2-3 zile de pauză vor rezolva problemele de la echipă. Îmi pare așa de bine că am amânat acest meci, nu va dați seama. Toată lumea are nevoie de o pauză.

Mi se pare că s-a facut ceva logic. Dacă ambele echipe au vrut… Și FCSB e într-o situație similară. N-au jucat așa de multe meciuri, dar au și ei ceva probleme de lot. Au văzut și ei cum e să fii în Europa, nu e așa ușor„, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinatea partidei cu FC Voluntari.

Joia viitoare, FCSB are un duel de foc cu West Ham, în timp ce CFR Cluj va juca cu FC Ballkani.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și