Închide meniul

Claudiu Petrila pleacă de la CFR Cluj în Ligue 1 pentru 5 milioane de euro! Mesajul lui Dan Petrescu: „Vreau mereu un jucător în schimb”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 august 2022, 18:35

Claudiu Petrila pleacă de la CFR Cluj în Ligue 1 pentru 5 milioane de euro! Mesajul lui Dan Petrescu: „Vreau mereu un jucător în schimb

CFR Cluj a refuzat o ofertă colosală pentru Claudiu Petrila. Anunțul lui Neluțu Varga

Claudiu Petrila, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Hepta

Claudiu Petrila pleacă de la CFR Cluj în Ligue 1 pentru 5 milioane de euro. Conducerea campioanei a acceptat oferta celor de la Lorient.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj este aproape de a încasa o sumă uriaşă de bani pentru transferul lui Claudiu Petrila. „Perla” campioanei este aproape de transferul vieţii.

Claudiu Petrila pleacă de la CFR Cluj în Ligue 1 pentru 5 milioane de euro

Conform prosport.ro, conducerea celor de la CFR Cluj a acceptat oferta de 5 milioane de euro venită de la Lorient pentru Claudiu Petrila. Dan Petrescu a spus că nu se opune transferului, însă cere un jucător în schimb.

Eu nu pot să răspund despre Petrila că nu ştiu. Eu cred că mâine se închid transferurile, eu chiar nu ştiu. Dacă există o ofertă pentru un jucător de la CFR şi clubul e mulţumit, eu nu mă opun, dar vreau mereu un jucător în schimb. (n.r. despre transferuri) Vor veni jucători cred până la meciul de joi, în România sâmbătă se încheie perioada de transferuri”, a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu, în al nouălea cer după amânarea derby-ului FCSB – CFR Cluj

Dan Petrescu s-a declarat încântat după ce derby-ul FCSB – CFR Cluj a fost amânat. „Bursucul” abia aștepta o pauză pentru fotbaliștii săi. FCSB – CFR Cluj, programat inițial duminică, pe 4 septembrie, a fost amânat deorece ambele formații vor juca săptămâna viitoare primele partide în grupele Conference League.

Reclamă

„Ar fi fantastic, și pentru noi și pentru ei, să putem pregăti meciurile de joi din grupe. Mai ales că sunt probleme de lot, de accidentări și o foarte mare oboseală la echipă. Asta se vede.

Cred că cel mai bun jucător va fi pentru noi o pauză. Sunt convins că 2-3 zile de pauză vor rezolva problemele de la echipă. Îmi pare așa de bine că am amânat acest meci, nu va dați seama. Toată lumea are nevoie de o pauză.

Mi se pare că s-a facut ceva logic. Dacă ambele echipe au vrut… Și FCSB e într-o situație similară. N-au jucat așa de multe meciuri, dar au și ei ceva probleme de lot. Au văzut și ei cum e să fii în Europa, nu e așa ușor„, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinatea partidei cu FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Joia viitoare, FCSB are un duel de foc cu West Ham, în timp ce CFR Cluj va juca cu FC Ballkani.

Programul meciurilor lui FCSB și CFR Cluj în Conference League

UEFA a afișat programul meciurilor din grupele Conference League: FCSB va avea deplasare la West Ham, iar CFR Cluj va debuta cu Balkani.

Programul lui FCSB în grupele Conference League:

Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham – FCSB
Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham
Programul lui CFR Cluj în grupele Conference League:

Runda 1: 8 septembrie, 19:45: Ballkani – CFR Cluj
Runda 2: 15 septembrie, 19:45: CFR Cluj – Sivasspor
Runda 3: 6 octombrie, 22:00: Slavia Praga – CFR Cluj
Runda 4: 13 octombrie, 19:45: CFR Cluj – Slavia Praga
Runda 5: 27 octombrie, 22:00: Sivasspor – CFR Cluj
Runda 6: 3 noiembrie, 19:45: CFR Cluj – Ballkani

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și