Închide meniul

CFR Cluj mai vrea să dea o lovitură pe piaţa transferurilor! Negocierile, confirmate de clubul din străinătate

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 ianuarie 2023, 17:51

CFR Cluj mai vrea să dea o lovitură pe piaţa transferurilor! Negocierile, confirmate de clubul din străinătate

Dan Petrescu poate mai primi un transfer de senzaţie la CFR Cluj

Profimedia

CFR Cluj mai vrea să dea o lovitură pe piaţa transferurilor. Campioana României vrea să transfere un mijlocaş ofensiv din Slovenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a început perfect anul, cu o victorie la scor de neprezentare în faţa celor de la Farul Constanţa. Iar ambiţiile ardelenilor sunt din ce în în mai mari. Se pare că, deşi au un lot numeros şi extrem de puternic, cei de la CFR Cluj mai vor să transfere un jucător.

CFR Cluj mai vrea să dea o lovitură pe piaţa transferurilor

Este vorba de Andrej Kotnik (25 de ani), un mijlocaş sloven ce joacă la FC Koper. Negocierile pentru mijlocaşul sloven au fost confirmate de directorul sportiv al celor de la FC Koper.

E adevărat, ne aflăm în negocieri cu românii. Rămâne să vedem cât de serioase sunt intențiile lor”, a spus Ivica Guberac, directorul sportiv al celor de la FC Koper, conform celor de la Nogo Mania.

Conform sursei citate, CFR Cluj este dispusă să ofere 400.000 de euro. În acest sezon, Andrej Kotnik a marcat 10 goluri în cele 22 de meciuri jucate. Kotnik a jucat în cariera sa şi la Crotone, dar şi la Maribor.

Reclamă

CFR Cluj i-a transferat în această iarnă pe Ermal Krasniqi, Bogdan Țiru, Andrei Peteleu şi Anton Maglica. Dintre cei 4, Ermal Krasniqi a avut parte de un debut de vis la CFR Cluj. Kosovarul a înscris și a oferit o pasă de gol în victoria categorică a CFR-ului în fața celor de la Farul, scor 3-0.

Oficialul campionilor a explicat că Dan Petrescu a insistat pentru această mutare, iar transferul s-a realizat pentru că ardelenii s-au mișcat repede.

„Dan Petrescu l-a dorit după ce l-a văzut în primul joc, de fapt dinainte de primul meci, Dan Petrescu studiind adversarul, pe cei de la Ballkani. L-am avut în vedere, am aflat că urmează să fie în ultimele șase luni de contract. Când am ajuns, am luat legătura cu clubul din Kosovo, i-am informat că urmează să negociem cu jucătorul, i-am scris impresarului și am semnat cu jucătorul. 

Reclamă 4 / 0/3

După ce am semnat, am aflat că s-au trezit și alte echipe, că și l-ar dori, din campionate puternice, doar că noi am fost mai rapizi. Jucătorul și-a dorit, după ce a jucat meciul retur la Cluj, văzând orașul, stadionul, atmosfera, și-a dorit să vină la noi, asta spune foarte multe. 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și