Închide meniul

CFR Cluj negociază cu un fost jucător din Premier League și Bundesliga! Transfer răsunător pregătit de campioană

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 decembrie 2022, 9:12

CFR Cluj negociază cu un fost jucător din Premier League și Bundesliga! Transfer răsunător pregătit de campioană

Max Meyer a jucat la Crystal Palace în perioada 2018-2021

Max Meyer a jucat la Crystal Palace în perioada 2018-2021 / Profimedia

CFR Cluj negociază cu un fost jucător din Premier League și Bundesliga. Este vorba despre Max Meyer, mijlocașul de 27 de ani care în prezent evoluează în Elveția, la FC Luzern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu pregătește campania de transferuri din această iarnă, după ce și-a prelungit contractul cu CFR Cluj până în 2029.

CFR Cluj negociază cu un fost jucător din Premier League și Bundesliga

Campioana României a început discuțiile pentru mutarea răsunătoare, notează Romanian Football. Meyer era considerat un jucător de mare perspectivă pentru fotbalul din Germania, în urmă cu câțiva ani când strălucea în Bundesliga.

El a bifat 4 selecții la națională sub comanda lui Joachim Low, reușind să înscrie și un gol. De asemenea, Meyer a adunat 24 de apariții la selecționata U21, pentru care a marcat de 7 ori.

Reclamă

Dan Petrescu vrea să întărească linia mediană a CFR-ului, iar Max Meyer este considerat soluția ideală. Mijlocașul de 27 de ani are experiență în campionatele de top din Europa. Germanul s-a făcut cunoscut în tricoul celor de la Schalke, Koln și Crystal Palace.

Meyer a bifat 156 de apariții în Bundesliga și 46 de partide în Premier League. Meyer a evoluat la Schalke în perioada 2013-2018, apoi a ajuns liber de contract la Crystal Palace, unde a jucat până în iarna anului 2021.

Cota de piață a lui Max Meyer a „explodat” în urmă cu 4 ani. La vremea respectivă, mijlocașul german valora 20 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. În prezent, cota lui de piață a scăzut la 700.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Contractul lui Meyer cu FC Luzern expiră în vara anului 2024. De-a lungul carierei, internaționalul german a mai jucat la Fenerbahce și Midtjylland.

Dan Petrescu și-a prelungit oficial contractul cu CFR Cluj până în 2029

Dan Petrescu și-a prelungit oficial contractul cu CFR Cluj până în 2029. „Bursucul” va pregăti echipa din Gruia în următorii 6 ani.

Dan Petrescu s-a înțeles de mai multă vreme cu Neluțu Varga asupra detaliilor contractului, însă antrenorul nu semnase încă niciun act formal. Din informațiile Antena Sport, „Bursucul” a pus semnătura pe contract marți, 27 decembrie.

Și în acest sezon, trupa lui Dan Petrescu este favorită la câștigarea titlului de campioană. CFR Cluj se află pe locul 2 din Liga 1, cu 44 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

În prima partidă oficială din 2023, CFR Cluj va juca, în deplasare, contra liderului Farul Constanța. Meciul este programat luni, 23 ianuarie, de la ora 20:00.

Clujenii sunt calificați și în primăvara europeană, acolo unde se vor duela cu Lazio, în Conference League.

Dan Petrescu a scris istorie pe banca lui CFR Cluj. „Bursucul” și-a început cel de-al treilea mandat în Gruia la startul acestui sezon. Pe banca clujenilor, tehnicianul a câștigat 4 titluri de campion în Liga 1 (2018, 2019, 2020 și 2022) și a obținut trei calificări în primăvara europeană.

Reclamă

Dan Petrescu a vorbit despre visul carierei sale

Dan Petrescu a vorbit despre visul carierei sale, acela de a antrena în Anglia. De când și-a început cariera de antrenor, SuperDan a dezvăluit că marea sa dorință este să conducă un club din Premier League.

„Când eram bine la Dinamo Moscova, am avut șansa să merg în Anglia la Crystal Palace, care era în Premier League, dar pe ultimul loc. După 11 meciuri aveau patru puncte.

Apoi, am avut șapte oferte din Championship, dar mereu în timpul campionatului și erau echipe de pe locurile 13, 14, 15. Mi se părea aiurea să mă duc, să risc.

Dacă nu reușești din prima, nu mai intri niciodată! Visul meu e să antrenez în Anglia, dar nu mă duc să stau o lună și să plec. Nu vreau să fiu pasager! Aș vrea să iau de la început un proiect și să văd dacă pot să antrenez și acolo”, a declarat Dan Petrescu pentru gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 2-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Luca Andronache, primul său gol în Liga 1 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și