Închide meniul
NEWS ALERT

Dan Petrescu și-a prelungit oficial contractul cu CFR Cluj până în 2029!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 decembrie 2022, 16:06

Dan Petrescu și-a prelungit oficial contractul cu CFR Cluj până în 2029!

CFR Cluj - FC Argeș 2-1 LIVE TEXT

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Dan Petrescu și-a prelungit oficial contractul cu CFR Cluj până în 2029. „Bursucul” va pregăti echipa din Gruia în următorii șase ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu s-a înțeles de mai multă vreme cu Neluțu Varga asupra detaliilor contractului, însă antrenor nu semnase încă niciun act formal. Din informațiile AntenaSport, „Bursucul” a pus semnătura pe contract marți, 27 decembrie.

Dan Petrescu și-a prelungit oficial contractul cu CFR Cluj până în 2029

Și în acest sezon, trupa lui Dan Petrescu este favorită la câștigarea titlului de campioană. CFR Cluj se află pe locul 2 din Liga 1, cu 44 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

În prima partidă oficială din 2023, CFR Cluj va juca, în deplasare, contra liderului Farul Constanța. Meciul este programat luni, 23 ianuarie, de la ora 20:00.

Clujenii sunt calificați și în primăvara europeană, acolo unde se vor duela cu Lazio, în Conference League.

Reclamă

Dan Petrescu a scris istorie pe banca lui CFR Cluj. „Bursucul” și-a început cel de-al treilea mandat în Gruia la startul acestui sezon. Pe banca clujenilor, tehnicianul a câștigat 4 titluri de campion în Liga 1 (2018, 2019, 2020 și 2022) și a obținut trei calificări în primăvara europeană.

Dan Petrescu a vorbit despre visul carierei sale

Dan Petrescu a vorbit despre visul carierei sale, acela de a antrena în Anglia. De când și-a început cariera de antrenor, SuperDan a dezvăluit că marea sa dorință este să conducă un club din Premier League.

„Când eram bine la Dinamo Moscova, am avut șansa să merg în Anglia la Crystal Palace, care era în Premier League, dar pe ultimul loc. După 11 meciuri aveau patru puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Apoi, am avut șapte oferte din Championship, dar mereu în timpul campionatului și erau echipe de pe locurile 13, 14, 15. Mi se părea aiurea să mă duc, să risc.

Dacă nu reușești din prima, nu mai intri niciodată! Visul meu e să antrenez în Anglia, dar nu mă duc să stau o lună și să plec. Nu vreau să fiu pasager! Aș vrea să iau de la început un proiect și să văd dacă pot să antrenez și acolo”, a declarat Dan Petrescu pentru gsp.ro.

Dan Petrescu a dezvăluit ce nu a făcut vreodată ca antrenor

Tehnicianul, în vârstă de 55 de ani, susține că, în cariera de antrenor, nu a dat amendă vreunui jucător. Ba mai mult, acesta spune că mereu se străduiește să obțină, de la conducătorii de club, cât mai mulți bani pentru jucătorii săi.

„Eu tot timpul am încercat să mă adaptez la jucătorii pe care îi am, la lotul pe care îl am. Nu sunt un antrenor care să permită foarte multe lucruri, dar, în același timp, dau și foarte mult jucătorilor mei, mai ales din punct de vedere financiar. 

Sunt un antrenor care n-a dat nicio amendă în cariera mea de antrenor. Am pedepsit jucătorii prin a-i trimite la echipa a doua, prin a-i face să facă un antrenament în plus, dar financiar nu am vrut niciodată să le iau bani din conturi, tot timpul am încercat să le bag bani.

Tot timpul m-am luptat cu toți conducătorii ca jucătorii să primească bonusuri, bani în plus. Un jucător, indiferent de țară, joacă pentru bani și zile libere. Dacă le poți oferi asta, eu zic că ești un antrenor bun”, a declarat Dan Petrescu, pentru sport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Dan Petrescu și-a prelungit oficial contractul cu CFR Cluj până în 2029
  • „Bursucul” va pregăti echipa din Gruia în următorii șase ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și