Închide meniul

CFR Cluj nu se lasă! Ardelenii îl vor cu orice preț pe Philip Otele încă din această iarnă: „Am propus anumite variante pentru a-l lua de acum!”

Cosmin Olteanu Publicat: 31 ianuarie 2023, 23:49 / Actualizat: 1 februarie 2023, 8:17

CFR Cluj nu se lasă! Ardelenii îl vor cu orice preț pe Philip Otele încă din această iarnă: Am propus anumite variante pentru a-l lua de acum!”

Cristi Balaj, reacție fermă după ce Cephas Malele „a dispărut” de la CFR Cluj

Cristi Balaj, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

CFR Cluj nu se lasă! Ardelenii îl vor cu orice preț pe Philip Otele încă din această iarnă. Antena Sport a scris, în exclusivitate, încă de pe data de 17 ianuarie, despre interesul campioanei României pentru extrema nigeriană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Philip Otele este jucătorul celor de la UTA Arad. Însă, având în vedere că a intrat în ultimele șase luni de contract, Otele s-a înțeles cu CFR Cluj, pentru un transfer la vară.

CFR Cluj nu se lasă! Ardelenii îl vor cu orice preț pe Philip Otele încă din această iarnă

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, susține că le-a oferit mai multe variante șefilor de la UTA Arad pentru a-l lăsa încă din această iarnă pe Philip Otele în „Gruia”.

Reclamă

„Otele este jucătorul despre care am primit informații că urmează să semneze cu o echipă din Austria. Am discutat cu cei de la UTA și cu jucătorul și a semnat cu noi până în vară.

Chiar și astăzi am vorbit cu domnul Meszar și am propus anumite variante pentru a-l lua de acum, cu patru luni înainte, să le dăm procente sau să-l dăm pe Roger la ei.

Reclamă

Îmi doresc pentru el să plece și să joace. Din punctul meu de vedere, Roger este mult mai bun acum decât în momentul în care a venit la noi și a avut o pregătire de iarnă foarte bună.

Pentru Otele am oferit anumite beneficii financiare, procente, dacă ne vom înțelege cred că pentru UTA este o afacere foarte bună. Jucătorul oricum ajunge la noi în vară…”, a declarat Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Philip Otele a avut oferte din Israel și Portugalia

„Pentru Otele am refuzat, zilele precedente, de la alte două cluburi din Europa, sume importante și nu o să îl cedăm nici în cazul CFR-ului. Ofertele erau din Israel și Portugalia, prima ligă. Nu, nu am vrut să îl dăm, pentru că avem niște principii și nu renunțăm la ele.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă îl vom mai folosi depinde de comportamentul lui și de ceea ce își dorește antrenorul. Șansele sunt egale. Orice jucător din lot poate să intre în vederea antrenorului dacă merită”, a spus Alexandru Meszar, patronul UTA Arad, recent, pentru primasport.ro.

  • 1 este locul ocupat de CFR Cluj în Liga 1

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
18
mart.
21:19
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor
Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Liga 1 • 17 mart., 15:40
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj
Liga 1 • 16 mart., 22:13
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj: „Sunt total schimbat! Vreau la EURO!”