Închide meniul

CFR Cluj și-a prezentat noul atacant! Anunțul făcut de campioana României

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 septembrie 2022, 18:38

CFR Cluj și-a prezentat noul atacant! Anunțul făcut de campioana României

Rangelo Janga a semnat cu CFR Cluj

Rangelo Janga, în timpul unui meci / Profimedia

CFR Cluj a anunțat transferul lui Rangelo Janga (30 de ani) de la formația Apollon Limassol. Clujenii au adus încă un om de gol pentru Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangelo Janga este al șaptelea atacant din lotul lui CFR Cluj. Campioana României îi mai are la dispoziție pe Sergiu Buș, Jefte Betancor, Cephas Malele, Sergiu Buș, Daniel Birligea, Emmanuel Yeboah și Gabriel Debeljuh (accidentat).

CFR Cluj a anunțat transferul lui Rangelo Janga

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că 𝗥angelo Janga, atacant în vârstă de 30 de ani, a semnat cu CFR Cluj!

A început fotbalul în țara natală Olanda, unde a evoluat pentru Excelsior, Willem ll și Dordrecht. Apoi a mai jucat la AS Trencin în Slovacia, la Gent în Belgia, Astana, Lugano, NEC Nijmegen, iar în ultimul sezon a evoluat în Cipru la Apollon Limassol.

În prezent, Janga reprezintă echipa națională din Curacao, pentru care a bifat 27 de meciuri și a marcat de 13 ori.

Reclamă

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!.”, se arată în comunicatul emis de CFR Cluj.

500.000 de euro este cota lui Rangelo Janga, potrivit Transfermarkt. În actualul sezon a marcat un singur gol pentru Apollon în cinci apariții.

Reclamă 4 / 0/3

Janga a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru formaţii precum Willem II, Excelsior, Gent, Astana, Lugano sau NEC Nijmegen.

CFR Cluj l-a luat și pe Jean-Claude Billong

CFR Cluj a anunţat transferul lui Jean-Claude Billong, jucător ce a evoluat sezonul trecut în Ligue 1. Fundaşul central de 28 de ani a jucat sezonul trecut la Clermont.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că 𝗝𝗘𝗔𝗡-𝗖𝗟𝗔𝗨𝗗𝗘 𝗕𝗜𝗟𝗟𝗢𝗡𝗚, fundaș central în vârstă de 28 de ani, a semnat cu CFR Cluj!
Internaționalul camerunez a evoluat în ultimul sezon în Ligue 1, la Clermont. Anterior experienței din Franța, apărătorul de 1,92 a mai jucat în primele două ligi din Italia, în Slovenia și în Superliga Turciei!

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!„, a anunţat CFR Cluj pe reţelele de socializare.

Dan Petrescu, pe punctul de a rămâne fără Jefte Betancor

Dan Petrescu este pe punctul de a rămâne fără Jefte Betancor, atacantul care a fost transferat în urmă cu două luni de CFR Cluj. Spaniolul de 29 de ani este în negocieri pentru a pleca în Cipru.

Potrivit fanatik.ro, Jefte Betancor este la un pas să fie împrumutat la Pafos, până la finalul sezonului. Decizia este cel puţin surprinzătoare, în condiţiile în care ibericul este atacantul de la CFR Cluj cu cele mai multe apariţii în această ediţie de campionat. A fost trimis pe teren de Dan Petrescu în 7 partide şi a înscris un gol.

Betancor a contribuit şi la calificarea grupării din Gruia în grupele Conference League. A marcat atât cu Inter Club d’Escaldes, cât şi cu Şahtior Soligorsk.

Reclamă

CFR Cluj a achitat 250.000 de euro pentru atacantul care a fost autorul a 16 goluri în ultima ediţie de campionat. Farul a păstrat şi 20 de procente dintr-un viitor transfer al lui Betancor. Şi Gigi Becali l-ar fi vrut pe spaniol la FCSB.

Recomandări
  • CFR Cluj și-a prezentat noul atacant
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și