Închide meniul

CFR Cluj, obligată de Comisia de Disciplină să plătească 75.000 de euro către o altă echipă din Superliga! Campioana are la dispoziție 5 zile

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 iulie 2022, 20:24

CFR Cluj, obligată de Comisia de Disciplină să plătească 75.000 de euro către o altă echipă din Superliga! Campioana are la dispoziție 5 zile

CFR Cluj e campioana României în ultimii cinci ani

Jucătorii de la CFR Cluj, după meciul cu Pyunik Erevan/ Profimedia

CFR Cluj este obligată de Comisia de Disciplină a FRF să achite suma de 75.000 de euro către UTA Arad. Campioana României va avea la dispoziție numai 5 zile pentru a plăti datoria respectivă, rezultată în urma transferului lui Roger în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj trece printr-o perioadă complicată la nivel financiar, iar eliminarea prematură din preliminariile UEFA Champions League o afectează și mai rău pe campioana ultimelor 5 sezoane din Superliga.

CFR Cluj, obligată de Comisia de Disciplină să plătească 75.000 de euro către UTA Arad

Pe lângă obligația de plată în valoare de 75.000 de euro, formația ardeleană a primit și o amendă de 3.000 de lei din partea Comisiei de Disciplin

„AFC UTA Arad vs. FC CFR 1907 Cluj – Neexecutare Hotărâre CNSL – În baza art. 24.C.1.A din RSTJF, se sancționează clubul FC CFR 1907 Cluj cu penalitate sportiva de 3.000 lei și i se acordă un termen de grație de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligației de plată. Termen 17.08.2022”, a anunțat Comisia de Disciplină a FRF.

CFR Cluj a fost sancționată din cauză că a amânat să plătească suma cerută de UTA Arad pentru transferul lui Roger. Mijlocașul brazilian a semnat cu CFR în iarnă, iar inițial cele două cluburi stabiliseră că acesta va avea drept de joc abia din sezonul 2022/2023. În cele din urmă, după intervenția lui Dan Petrescu, Roger a sosit în Gruia încă din luna februarie și a evoluat în două meciuri în stagiunea precedentă.

Reclamă

Pentru transferul respectiv, UTA le-a cerut celor de la CFR Cluj 75.000 de euro, sumă pe care campioana n-a plătit-o nici până astăzi. Arădenii au făcut apel la Comisii și au câștigat procesul, iar acum ardelenii au la dispoziție mai puțin de o săptămână pentru a scăpa de datorie.

Dan Petrescu are emoții și cu Inter Escaldes

Dan Petrescu are emoții și cu Inter Escaldes, adversara celor de la CFR Cluj în turul 2 preliminar Conference League. „Bursucul” a lăudat echipa din Andorra. Petrescu crede că ardelenii vor avea viață grea.

„Important e să câștigăm. Am văzut cele două meciuri ale lor din Champions League pe care le-au jucat, am mai văzut două meciuri din campionatul lor de acasă. Nu e ușor să analizezi o echipă nouă, sunt 10 jucători spanioli, un român, și restul sunt internaționali din Andorra, cu 60-70 de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

E clar că e cea mai bună echipă din ultimii trei ani, a luat trei campionate. Orice campioană, indiferent din ce țară e, are ADN-ul ei, chiar dacă e din San Marino sau Gibraltar. Orice meci cu o campioană e foarte greu, mai ales în Europa. Dacă vedeți rezultatele, nu mai sunt diferențe mari, nu mai sunt echipe mici și echipe mari. E un meci foarte greu și trebuie să-l pregătești foarte bine.

Normal, diferența e mare. Și armenii aveau jucători de națională. Peste tot sunt jucători buni. Când jucăm cu echipe mici nu se știe niciodată. Jucătorii spanioli, indiferent de unde îi iei, știu fotbal. Au 10 jucători peste 33 de ani, cu experiența. O să vină Feher, singurul român al lor, a declarat că își joacă șansa, o șansă mai mică, dar o joacă. Toți jucătorii vor da 200%. În retur ei au speranțe mari, pentru că e la altitudine mare și toate echipele au suferit. Noi trebuie să ne gândim doar la meciul ăsta.

Niciodată în cupele europene n-au pierdut la scoruri mari. Sunt convins că se vor organiza în 4-4-2, se vor apăra și vor juca pe contraatac și faze fixe. Asta vor face. Dar nu mai e diferența care era înainte. Nu e chiar așa. Nicio echipă care a câștigat campionatul e slabă. Până în Andorra facem opt ore cu totul. Va fi o deplasare foarte grea. Trebuie să câștigam toate meciurile, ăsta e obiectivul„, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului cu Inter Escaldes.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și