Închide meniul

CFR Cluj – Rapid 0-1. Bergodi l-a învins pe Mutu în derby-ul din Gruia! Djokovic a marcat, iar giuleştenii pun presiune pe FCSB

Alex Masgras Publicat: 10 februarie 2024, 23:10

Reclamă

Derby-ul CFR Cluj – Rapid, scor 0-1, din etapa a 25-a a Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Victorie uriaşă obţinută de Cristiano Bergodi, în Gruia, împotriva lui Adi Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic a marcat singurul gol al derby-ului din Gruia. A înscris, în minutul 9, cu un şut deviat. Cu 4 titluri cucerite în tricoul CFR-ului, croatul a refuzat să se bucure pentru primul său gol la Rapid.

Trupa lui Adi Mutu a forţat revenirea, dar s-a întrecut în ratări. Putea să fie „taxată” şi de un alt fost jucător. În minutul 57, Krasniqi a trimis mingea în bară. CFR Cluj a atacat în gol şi a cedat cu 0-1. A suferit prima înfrângere stagională pe teren propriu!

Rapid a obţinut a patra victorie la rând, din tot atâtea meciuri disputate în 2024. Giuleştenii s-au apropiat astfel la 6 puncte de liderul FCSB. Jucătorii lui Elias Charalambous joacă în această etapă pe teren propriu cu Sepsi. Meciul va fi duminică, de la ora 20:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum arată casamentul în Liga 1:

Reclamă

1. FCSB – 51 de puncte
2. Rapid – 45 de puncte
3. CFR Cluj – 42 de puncte
4. Universitatea Craiova – 38 de puncte
5. Farul – 37 de puncte
6. Sepsi – 33 de puncte
7. Hermannstadt – 33 de puncte
8. U Cluj – 33 de puncte

CFR Cluj – Rapid 0-1 LIVE TEXT

Min. 90+5: CFR Cluj – Rapid 0-1. Final de meci!

Min. 90+1: Ocazie uriaşă pentru CFR Cluj! Muhar a şutat la colţul scurt, dar Aioani a intervenit salvator. A scos de lângă bară!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 74: Claudiu Petrila a executat o lovitură liberă, iar Albu a reluat spre poartă. A trimis puţin pe lângă bara din dreapta lui Sava.

Min. 58: Şansă uriaşă pentru Rrahmani! A primit o pasă perfectă, dar kosovarul nu a reuşit să trimită mingea pe lângă Sava.

Min. 57: Bară pentru Rapid! Krasniqi a fost la un pas să marcheze împotriva echipei de la care a fost transferat pentru un milion de euro. A nimerit bara laterală!

Min. 51: Ocazie uriaşă a CFR-ului. Muhar a scăpat în careu şi putea şuta. A ales să paseze în faţa porţii, iar Iulian Cristea a fost pe fază şi a respins in extremis.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45+4: Pauză în derby.

Min. 45+2: Burmaz putea dubla avantajul giuleştenilor. Sava a fost la post!

Reclamă

Min. 30: Krasniqi ar fi putut marca împotriva fostei sale echipe. A şutat peste transversală.

Min. 26: O nouă şansă de gol pentru CFR Cluj! Keita a încercat un şut din marginea careului, dar Aioani a reţinut mingea.

Min. 19: Ocazie rarisimă pentru jucătorii lui Adi Mutu. Mogoş a primit o pasă perfectă în careu, a scăpat singur cu Aioani, dar nu a reuşit să restabilească egalitatea. Portarul Rapidului a interventi salvator!

Min. 17: Căpitanul Rapidului, Cristian Săpunaru, s-a accidentat. A fost înlocuit cu Iulian Cristea!

Min. 9: CFR Cluj – Rapid 0-1! Damjan Djokovic a deschis scorul. A şutat din interiorul careului, iar mingea a fost deviată de un jucător al gazdelor.

Min. 6: Şansă de gol pentru CFR Cluj. Otele a şutat la colţul lung, dar nu a prins spaţiul porţii.

Min. 2: Ocazie importantă pentru Rapid. Albion Rrahmani a încercat să înscrie din „foarfecă”, dar mingea s-a dus peste transversală. Ar fi fost golul etapei!

Min. 1: A început meciul din Gruia!

CFR Cluj: Sava – Mogoș, M. Ilie, Boben, Cr. Manea – Muhar, Keita, Tachtsidis – C. Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Camora, Ajeti, Kresic, Mamic, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael
Antrenor: Adi Mutu

Rapid: Aioani – Onea, Săpunaru, Iacob, Borza – Al. Albu, Djokovic – Krasniqi, Burmaz, Papeau – Rrahmani
Rezerve: Drăghia, I. Cristea, Braun, Dr. Grigore, Hromada, Oaidă, Cîrjan, Bamgboye, Hasani, Petrila, El Sawi, Ioniță
Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia va găzdui derby-ul etapei cu numărul 25 din Liga 1. CFR Cluj primeşte vizita celor de la Rapid, într-un duel cu implicaţii uriaşe în lupta la titlu.

Ambele echipe vin după victorii la limită etapa trecută. CFR Cluj s-a impus în urmă cu o săptămână pe Ilie Oană, cu Petrolul, scor 2-1, în timp ce Rapid a câştigat cu acelaşi scor partida de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi.

Cele două echipe se vor întâlni pentru a treia oară în acest sezon. În partida tur din campionat, disputată în Giuleşti, echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus cu 3-1. Tot în Giuleşti, în luna decembrie, Rapid şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0, ultimul meci din faza grupelor Cupei României. În urma acestui rezultat, formaţia din Gruia a obţinut calificarea, în timp ce giuleştenii au fost eliminaţi.

Sebastian Colţescu va arbitra partida din Gruia. La cele două tuşe va fi ajutat de asistenţii Ovidiu Artene şi Daniel Mitruţi, în timp ce în cabina VAR se vor afla Sorin Costreie şi Szabolcs Kovacs.

Cristi Balaj, mesaj direct pentru Sebastian Colțescu înainte de CFR Cluj – Rapid

Oficialul echipei patronate de Neluțu Varga i-a transmis un mesaj, ironic, lui Sebastian Colțescu, omul care va arbitra partida de la Cluj. Acesta a menționat faptul că își dorește ca rezultatul să nu fie influențat de greșeli de arbitraj și ca echipele să decidă soarta meciului.

„Sunt alți jucători în teren și sper să fie un meci în care echipele să fie cele care decid rezultatul meciului.

Au fost niște situații, dar e nepotrivit să dezvolt subiectul pentru că sunt convins că și arbitri și Comisia Centrală doresc să fie un meci cu probleme cât mai puține”.

Dacă există, să fie minore, să nu influențeze arbitrajul. Și frumos ar fi ca echipe care câștigă să o facă pe merit, în teren. Colțescu va fi la centru”, a spus Cristi Balaj, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și