Închide meniul

Cristi Balaj, mesaj direct pentru Sebastian Colțescu înainte de CFR Cluj – Rapid: „Sper ca meciul să se joace pe teren”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 februarie 2024, 14:55

Cristi Balaj, mesaj direct pentru Sebastian Colțescu înainte de CFR Cluj – Rapid: Sper ca meciul să se joace pe teren”

Cristi Balaj a avut un mesaj direct pentru Sebastian Colțescu înainte de CFR Cluj - Rapid

Colaj Cristi Balaj și Sebastian Colțescu / Profimedia

Cristi Balaj a avut un mesaj direct pentru Sebastian Colțescu înainte de CFR Cluj – Rapid. Oficialul formației din Gruia a vorbit despre scandalurile provocate de oficialii care conduc meciurile din campionatul intern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar la ultimul derby din Liga 1, dintre FCSB și Farul, oficialii din camera VAR au trasat o linie în mod eronat, iar reușita lui Louis Munteanu a fost anulată. Arbitrajul din ultima perioadă a provocat un mare val de reacții, iar Cirsti Balaj a ținut să comenteze aceste lucruri.

Cristi Balaj, mesaj direct pentru Sebastian Colțescu înainte de CFR Cluj – Rapid

Oficialul echipei patronate de Neluțu Varga i-a transmis un mesaj, ironic, lui Sebastian Colțescu, omul care va arbitra partida de la Cluj. Acesta a menționat faptul că își dorește ca rezultatul să nu fie influențat de greșeli de arbitraj și ca echipele să decidă soarta meciului.

„Sunt alți jucători în teren și sper să fie un meci în care echipele să fie cele care decid rezultatul meciului.

Au fost niște situații, dar e nepotrivit să dezvolt subiectul pentru că sunt convins că și arbitri și Comisia Centrală doresc să fie un meci cu probleme cât mai puține”.

Reclamă

Dacă există, să fie minore, să nu influențeze arbitrajul. Și frumos ar fi ca echipe care câștigă să o facă pe merit, în teren. Colțescu va fi la centru”, a spus Cristi Balaj, la fanatik.ro.

De asemenea, Sebastian Colțescu a spus și care este principalul avantaj al fostei campioane, la partida din Gruia.

„Suntem nerăbdători și asta e important. Avem acea poftă de joc și încredere în noi. Sperăm să nu mai facem în defensivă greșelile pe care le-am făcut în meciurile precedente și să avem o victorie.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu ar trebui să cunoască o mare parte din jucătorii din perioada în care a antrenat acolo și e un avantaj, iar astea sunt detalii care fac diferența. Le cunoaște plusurile și minusurile și suntem avantajați”, a mai spus oficialul.

Cristiano Bergodi face apel la calm înainte de CFR Cluj – Rapid

Antrenorul italian a dat de înțeles faptul că s-ar mulțumi și cu un egal la meciul din Gruia, chiar dacă Victor Angelescu a spus că acceptă doar ca giuleștenii să se întoarcă la București cu cele 3 puncte.

În opinia lui Cristiano Bergodi, partida din Gruia nu este una decisivă pentru campionat, având în vedere că punctele se vor înjumătăți în play-off. Totodată, speră ca echipa sa să obțină victoria, chiar dacă nu vede partida din Gruia drept una vitală.

„Ne dorim cu toții să facem un meci extraordinar. Așa trebuie să fie dacă vrem să câștigăm punct sau puncte. Au un mic avantaj prin faptul că Adi Mutu îi cunoaște foarte bine pe băieții mei, dar și ei îl cunosc foarte bine pe Adi ca antrenor. Vom vedea ce va fi.

Nu e un meci decisiv. E important, avem același punctaj, dar urmează play-off-ul. Nu cred că este decisiv acest meci.

Declarațiile lui Victor? Probabil se gândește că FCSB s-ar distanța cu un egal. Poate asta e, nu știu. O remiză în deplasare cu CFR ar fi un rezultat pozitiv. Voi nu credeți? Sau nu crede Victor? Eu semnez pentru victorie, nu pentru remiză, dar cred că și remiza ar fi un rezultat important în deplasare. Însă mergem acolo să câștigăm!”, a spus Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și