Închide meniul

CFR Cluj, reclamată la FIFA! Riscă să nu primească licența pentru Liga 1 și Europa. Ce datorie are de plătit campioana

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2022, 14:22

CFR Cluj, reclamată la FIFA! Riscă să nu primească licența pentru Liga 1 și Europa. Ce datorie are de plătit campioana

CFR Cluj, reclamată la FIFA! Riscă să nu primească licența

Profimedia

CFR Cluj a fost reclamată la FIFA și riscă să piardă licența pentru Liga 1 și cupele europene. Campioana îi e datoare lui Giedrius Arlauskis 470.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform playsport.ro, în contractul lui Giedrius Arlauskis a fost stipulată o clauză de reziliere de 500.000 de euro. În septembrie 2021, Arla și Neluțu Varga au rupt contractul, dar înțelegerea a rămas valabilă.

CFR Cluj a fost reclamată la FIFA și riscă să piardă licența

Astfel, CFR Cluj a achitat 100.000 de euro către Arlauskis, în martie. Campioana mai are de plătit 400.000 de euro, plus penalități de 70.000 de euro pentru întârzierea plății.

Termenul limită la care CFR Cluj trebuie să îi plătească salariile lituanianului este luna mai. Dacă va fi întrecut, echipa lui Dan Petrescu riscă să nu primească licența pentru Liga 1 și Europa.

Arlauskis a dat cărţile pe faţă! Cine este omul din cauza căruia a plecat de la CFR

În septembrie 2021, Giedrius Arlauskis dădea cărţile pe faţă. Portarul lituanian a dezvăluit de ce a plecat de la CFR Cluj.

Reclamă

„Am plecat din cauza situației președintelui Marian Copilu. Suntem prieteni buni, el m-a convins să revin în România. Eu îmi țin cuvântul. Când am văzut că el nu mai e în club, am spus că nici eu nu vreau să mai rămân.

Credeam că îmi voi încheia cariera în România. M-am accidentat la gleznă în timpul meciului cu Young Boys. Am luat o pauză, dar la antrenament m-am lovit din nou. S-a inflamat și a sângerat.

Cu Steaua Roșie am luat medicamente și nu nu simțeam nimic când pășeam. La retur, medicamentele nu și-au mai făcut efectul după vreo 30 de minute. Era o durere uriașă. Nu e o accidentare gravă, dar e foarte dureros”, a spus Giedrius Arlauskis.

Reclamă 4 / 0/3

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și