Închide meniul

CFR Cluj s-a descătuşat pe piaţa transferurilor! Un jucător remarcat de Dan Petrescu în Conference League a semnat cu campioana României

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 ianuarie 2023, 11:35

CFR Cluj s-a descătuşat pe piaţa transferurilor! Un jucător remarcat de Dan Petrescu în Conference League a semnat cu campioana României

Dan Petrescu, în culmea fericirii după CFR Cluj - U Cluj 4-0

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / Profimediaimages

CFR Cluj s-a descătuşat pe piaţa transferurilor şi a reuşit a patra mutare a iernii. Ermal Krasniqi (24 de ani) este noul jucător al campioanei României. Mijlocaşul ofensiv a fost remarcat de Dan Petrescu în Conference League. Fotbalistul din Kosovo a fost titular în duelul FC Ballkani – CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce i-a adus pe Andrei Peteleu (30 de ani), Bogdan Țîru (28 de ani) și Anton Maglica (31 de ani), campionii României l-au transferat şi pe mijlocaşul de la Ballkani.

CFR Cluj s-a descătuşat pe piaţa transferurilor. Ermal Krasniqi a semnat cu campioana României

Bine ai venit, Ermal Krasniqi! Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, au ajuns la un acord privind transferul mijlocașului kosovar Ermal Krasniqi în Gruia!

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 24 de ani a evoluat în ultimele trei sezoane și jumătate la FC Ballkani, echipă pentru care a bifat 105 apariții. În tricoul campioanei din Kosovo, Krasniqi a înscris 39 de goluri și a oferit 17 pase decisive.

Evoluțiile bune din ultimele sezoane l-au adus în atenția primei reprezentative a statului Kosovo, iar în noiembrie 2022, mijlocașul a fost convocat pentru prima dată la echipa națională. Îi urăm „bun venit” în Gruia și cât mai multe reușite la CFR Cluj!„, a transmis CFR Cluj pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Krasniqi a reuşit un sezon extraordinar. A marcat 11 goluri şi a oferit 7 assist-uri în 30 de meciuri din toate competiţiile. De două ori a înscris în grupele Conference League, în partidele cu Slavia Praga şi Sivasspor. Are o cotă de piaţă de 375.000 de euro, anunţă transfermarkt.com.

CFR Cluj a început anul 2023 pe locul secund în Liga 1. Are 44 de puncte, cu unul mai puţin decât Farul lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Peteleu a semnat cu CFR Cluj

Andrei Peteleu este noul jucător al campioanei României şi se va alătura lotului lui Dan Petrescu. Fundaşul în vârstă de 30 de ani a mai evoluat în Gruia între 2016 şi 2019.

Bine ai revenit, Andrei Peteleu! Cluburile CFR 1907 Cluj și Kisvárda FC au ajuns la un acord privind transferul fundașului lateral, Andrei Peteleu, în Gruia!

Fundașul lateral se întoarce după trei ani la echipa noastră, alături de care a câștigat Supercupa României (2019), dar și Campionatul României (2018, 2019). Din luna august 2021, Andrei Peteleu a evoluat în prima ligă din Ungaria, la Kisvárda.

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!„, se arată în comunicatul lui CFR Cluj.

Andrei Peteleu tocmai s-a despărțit de formația ungară Kisvarda, pentru care a evoluat timp de doi ani, în perioada 2021-2023.

În 2020, CFR Cluj a fost cât pe ce să fie depunctată, după ce Andrei Peteleu s-a adresat Comisiei de Disciplină a FRF, pentru suma de 25.000 de euro pe care nu o primise de la campioana României.

Într-un final, CFR Cluj a achitat suma restantă, însă nu înainte să fie amendată cu 3.000 de lei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și