Închide meniul

CFR Cluj, sabotată din interior? Cristi Balaj porneşte o anchetă după ce a picat nocturna în Gruia: „100% nu se va mai întâmpla”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2022, 8:41

CFR Cluj, sabotată din interior? Cristi Balaj porneşte o anchetă după ce a picat nocturna în Gruia: „100% nu se va mai întâmpla

Cristi Balaj, reacție sinceră după CFR Cluj - FCSB 0-1

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj a anunţat că porneşte o anchetă internă după problemele apărute în meciul CFR Cluj – CS Mioveni, scor 4-2, din etapa a 3-a a Ligii 1. Preşedintele ardelenilor nu îşi explică de ce a picat nocturna şi caută vinovaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României a riscat să piardă cu 0-3 partida, după ce nocturna nu a funcţionat timp de 40 de minute. Balaj a tunat şi a fulgerat la finalul disputei şi anunţă că va lua măsuri.

Cristi Balaj porneşte o anchetă după ce a picat nocturna în CFR Cluj – CS Mioveni 4-2

Oficialul lui CFR Cluj a asigurat că nu au fost probleme cu generatorul, care a funcţionat exemplar. În condiţiile date, se gândeşte că a fost o eroare umană.

A fost un concurs de împrejurări. Au fost intemperiile de azi, ploaia, furtuna. Nu sunt specialist, dar vom face o anchetă internă. Când am pornit generatorul, totul a funcționat perfect și ne-am mai liniștit. Nocturna este bună. Sunt convins sută la sută că nu se va mai întâmpla.

În rest, a fost un meci care a început de la 1-0 pentru adversari. Îl felicit pe Bordeianu, e greu să te aduni după așa ceva. El a avut o prestație foarte bună după acea pasă neinspirată. Băieții au dovedit că știu să joace mai bine când sunt conduși decât atunci când conduc.

Reclamă

A fost un arbitraj foarte bun comparativ cu etapa trecută. Nu am spus nimic după meci, dar am urmărit să vedem dacă Comisia Centrală deleagă arbitri care au greșit grav la meciul cu Craiova„, a declarat Cristi Balaj la digisport.ro.

Meciul din Gruia, întrerupt 40 de minute din cauza nocturnii

Nocturna a picat la meciul dintre CFR Cluj şi Mioveni. Arbitrul a luat decizia de a trimite jucătorii la vestiare, după ce probelemele nu au reuşit a fi remediate.

CFR Cluj o conducea pe Mioveni cu scorul de 3-2, în momentul în care nocturna de pe stadionul din Gruia a cedat parţial. Ulterior, jucătorii, împreună cu arbitrul, au aşteptat pe marginea terenului ca probleme să se remedieze, însă nocturna a picat complet. Centralul a luat decizia de a întrerupe meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Partida dintre CFR Cluj şi Mioveni a fost reluată, după aproximativ 40 de minute. Clujenii au riscat o înfrângere cu 0-3, la „masa verde”, în cazul în care organizatorii nu puteau remedia problema sau dacă problemele la instalaţia de nocturnă reapăreau după reluarea meciului.

Dan Petrescu s-a temut că va pierde la „masa verde”

Petrescu a putut răsufla uşurat abia la finalul confruntării din Gruia. „Dubla” lui Bogdan Rusu, dar şi defectarea instalaţiei de iluminat i-au dat cele mai mari bătăi de cap.

S-au întâmplat toate anul ăsta, dacă pierdeam şi un meci din cauza nocturnei. Am avut noroc astăzi cu acest sistem, că a funcţionat în cele din urmă. CFR a trecut prin multe. Victoria cu Rapid a fost cum a fost, acum s-a întrerupt nocturna, eram speriaţi. Acum am avut noroc la VAR. E o victorie de moral, importantă. Mi-a plăcut spiritul echipei. Adversarul a dat două şuturi pe poartă şi două goluri. Şi ce goluri! Portarul, săracul, nu a făcut un meci rău.

S-au mai schimbat jucătorii, nu mai sunt aceeaşi jucători şi e normal. Să nu uităm că am venit 10 ore din Andorra, sunt şi ceva probleme de lot. Mai e nevoie de 1-2 jucători în atac. După plecarea lui Dugandzic căutăm să aducem un jucător înaintea meciului din Europa. Dacă Buş nu e niciodată bine de 3 luni şi Birligea de 2 luni… până revin ei nu mai suntem prin Europa„, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj a obţinut a doua victorie stagională în Liga 1. Pentru campionii României urmează meciul din turul 3 preliminar al Conference League, cu Șahtior Soligorsk. Manşa tur va fi joi, 4 august, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și