Închide meniul

CFR Cluj „sărbătoreşte” transferul lui Florin Tănase la Al Jazira: „O pierdere mare pentru FCSB! Trăgea echipa după el!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2022, 10:59

CFR Cluj „sărbătoreşte transferul lui Florin Tănase la Al Jazira: „O pierdere mare pentru FCSB! Trăgea echipa după el!

Florin Tănase, prezent la antrenamentele FCSB-ului

Florin Tănase era căpitanul FCSB / Profimedia

CFR Cluj „sărbătoreşte” transferul lui Florin Tănase (27 ani) la Al Jazira. Marius Bilaşco este de părere că plecarea căpitanului roş-albaştrilor va afecta echipa lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În perioada petrecută în tricoul roş-albastru, Tănase a evoluat în 227 de meciuri, reuşind să înscrie 83 de goluri şi să ofere 41 de pase decisive. Un singur trofeu a câştigat Florin Tănase la FCSB: Cupa României, în sezonul 2019-2020.

CFR Cluj „sărbătoreşte” transferul lui Florin Tănase la Al Jazira

„Tănase mi se pare o pierdere mare, era motorul echipei. Amândoi sunt jucători pe care ţi i-ai dori în echipă. Sunt jucători care fac diferenţa, reuşesc să inventeze ceva când nu-ţi iese nimic.

Fără Tănase, FCSB, până când vor reuşi să se omogenizeze cei noi veniţi, va fi o pierdere. Era un jucător esenţial, trăgea echipa după el. Când Tănase nu avea o evoluţie bună, FCSB suferea”, a declarat Marius Bilaşco, potrivit orangesport.ro.

Florin Tănase: „E greu să te desparți!”

Florin Tănase a plecat din România cu destinația Abu Dhabi, pentru a semna cu Al Jazira. Pe aeroport, mijlocașul de 27 de ani a avut un mesaj special pentru FCSB, echipa pentru care a evoluat în ultimii 6 ani.

Reclamă

Florin Tănase a recunoscut că îi este greu să se despartă de „roș-albaștri” după o perioadă atât de lungă. Noul mijlocaș al lui Al Jazira le ține pumnii foștilor săi colegi atât în lupta pentru titlu, cât și în dubla manșă cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar al Conference League.

„Da, bucuros! Cam greu să te desparți, e greu să pleci după atât timp de la un club atât de frumos. Normal că aștept să ia campionatul FCSB și îmi doresc să se califice, au șanse mari”, a spus Florin Tănase, la plecarea din România.

EXCLUSIV | Motivele care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte oferta lui Al Jazira

S-au aflat motivele care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte transferul în Emiratele, la Al Jazira. Aşa cum Antena Sport a anunţat în exclusivitate, golgheterul ultimelor două sezoane din Liga 1 a acceptat oferta arabilor.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul care a îmbrăcat tricoul roş-albaştru în ultimii şase ani a fost dorit cu insistenţă de chinezii de la Shanghai Port. Tănase a tras de timp, în aşteptarea unei alte oferte şi visul i s-a îndeplinit în cele din urmă.

Florin Tănase a fost tentat cu un salariu chiar şi mai mare mare de Al Jazira. I s-a pus pe masă o înţelegere pentru 2 ani, cu opţiune de prelungire pe încă unul, şi 1.2 milioane de euro pentru fiecare sezon. Nu banii au contat decisiv atunci când internaţionalul român s-a hotărât şi a bătut palma. Familia a fost pe primul loc, apoi situaţia materială!

Din sursele noastre, atacantul de 27 de ani şi-a dorit să fie cât mai aproape de familie şi să ajungă cu uşurinţă în România. Zborul din Bucureşti până în Abu Dhabi este de mai bine de trei ori mai rapid decât cel până în Shanghai. Soţia lui Tănase, Medeea, a născut în luna martie, aşa că fotbalistul încearcă să ajungă cât mai rapid cu putinţă acasă.

Mai mult decât atât, în China sunt mari probleme din cauza pandemiei de Covid-19. Pentru Florin Tănase a contat şi faptul că are şanse mai mari să fie convocat din Emirate. Nu îşi doreşte să iasă din circuitul naţionalei şi speră să fie chemat de Edi Iordănescu la meciurile din luna septembrie, din Nations League.

Recomandări
  • CFR Cluj „sărbătoreşte” transferul lui Florin Tănase la Al Jazira
  • Ce spune Marius Bilaşco despre mutarea căpitanului de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și