Închide meniul

Florin Tănase a plecat din România ca să semneze cu Al Jazira! Mesaj special pentru FCSB, transmis de pe aeroport: „E greu să te desparți!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 august 2022, 21:53

Florin Tănase a plecat din România ca să semneze cu Al Jazira! Mesaj special pentru FCSB, transmis de pe aeroport: „E greu să te desparți!

Florin Tănase, glumă genială când a fost întrebat despre forma lui Octavian Popescu

Florin Tănase

Florin Tănase a plecat din România cu destinația Abu Dhabi, pentru a semna cu Al Jazira. Pe aeroport, mijlocașul de 27 de ani a avut un mesaj special pentru FCSB, echipa pentru care a evoluat în ultimii 6 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase a plecat în această seară spre Emiratele Arabe Unite, dar nu și-a putut lua gândul complet de la FCSB, echipa alături de care a trăit momente superbe după transferul din 2016.

Florin Tănase a plecat din România ca să semneze cu Al Jazira

Florin Tănase a recunoscut că îi este greu să se despartă de „roș-albaștri” după o perioadă atât de lungă. Noul mijlocaș al lui Al Jazira le ține pumnii foștilor săi colegi atât în lupta pentru titlu, cât și în dubla manșă cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar al Conference League.

„Da, bucuros! Cam greu să te desparți, e greu să pleci după atât timp de la un club atât de frumos. Normal că aștept să ia campionatul FCSB și îmi doresc să se califice, au șanse mari”, a spus Florin Tănase, la plecarea din România.

Motivele care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte oferta lui Al Jazira

S-au aflat motivele care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte transferul în Emiratele, la Al Jazira. Aşa cum Antena Sport a anunţat în exclusivitate, golgheterul ultimelor două sezoane din Liga 1 a acceptat oferta arabilor şi va pleca de la FCSB.

Reclamă

Atacantul care a îmbrăcat tricoul roş-albaştru în ultimii şase ani a fost dorit cu insistenţă de chinezii de la Shanghai Port. Tănase a tras de timp, în aşteptarea unei alte oferte şi visul i s-a îndeplinit în cele din urmă.

Florin Tănase a fost tentat cu un salariu chiar şi mai mare mare de Al Jazira. I s-a pus pe masă o înţelegere pentru 2 ani, cu opţiune de prelungire pe încă unul, şi 1.2 milioane de euro pentru fiecare sezon. Nu banii au contat decisiv atunci când internaţionalul român s-a hotărât şi a bătut palma. Familia a fost pe primul loc, apoi situaţia materială!

Din sursele noastre, atacantul de 27 de ani şi-a dorit să fie cât mai aproape de familie şi să ajungă cu uşurinţă în România. Zborul din Bucureşti până în Abu Dhabi este de mai bine de trei ori mai rapid decât cel până în Shanghai. Soţia lui Tănase, Medeea, a născut în luna martie, aşa că fotbalistul încearcă să ajungă cât mai rapid cu putinţă acasă.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult decât atât, în China sunt mari probleme din cauza pandemiei de Covid-19. Pentru Florin Tănase a contat şi faptul că are şanse mai mari să fie convocat din Emirate. Nu îşi doreşte să iasă din circuitul naţionalei şi speră să fie chemat de Edi Iordănescu la meciurile din luna septembrie, din Nations League.

  • În perioada petrecută în tricoul roş-albastru, Tănase a evoluat în 227 de meciuri, reuşind să înscrie 83 de goluri şi să ofere 41 de pase decisive. Un singur trofeu a câştigat Florin Tănase la FCSB: Cupa României, în sezonul 2019-2020.

 

Recomandări
  • Florin Tănase a plecat din România ca să semneze cu Al Jazira!
  • Mesaj special pentru FCSB: „Greu să te desparți!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și