Închide meniul

CFR Cluj anunţă că Emmanuel Yeboah e mai bun decât Tavi Popescu: „Nu există niciun român de 19 ani la nivelul lui!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 septembrie 2022, 20:34

CFR Cluj anunţă că Emmanuel Yeboah e mai bun decât Tavi Popescu: „Nu există niciun român de 19 ani la nivelul lui!

Emmanuel Yeboah, în timpul unui meci pentru CFR Cluj

Emmanuel Yeboah, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

CFR Cluj se mândreşte cu o „perlă” considerată mai valoroasă decât Ovidiu Popescu şi Rareş Ilie. Cristi Balaj are doare cuvinte de laudă la adresa lui Emmanuel Yeboah, atacantul de 19 ani adus în Gruia direct din Ghana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la doar 25.000 de euro, Emmanuel Yeboah a impresionat în tricoul lui CFR Cluj. Atacantul a marcat două goluri şi a oferit o pasă de gol în 10 apariţii pentru ardeleni.

CFR Cluj se mândreşte cu Emmanuel Yeboah

Cristi Balaj susţine că Yeboah este cel mai talentat jucător de 19 ani din Liga 1, peste Octavian Popescu, rivalul de la FCSB, sau Rareş Ilie de la Rapid.

”Din păcate, nu există niciun român care să fie la 19 ani la nivelul lui Yeboah. Yeboah, din punctul meu de vedere, are calităţi mult mai mari decât le-a avut Traore.

Nu spun doar eu, spun cei care l-au cunoscut pe Traore şi îl cunosc şi pe Yeboah”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

Reclamă

Jose “Ze” Gomes, crescut de Benfica, transferat de CFR Cluj

CFR Cluj nu se mai opreşte din transferuri. Campioana României a anunţat că l-a adus pe portughezul Jose „Ze” Gomes, fotbalist care între 2016 şi 2021 a jucat pentru Benfica.

Echipa antrenată de Dan Petrescu de a anunţat, sâmbătă, că a obţinut semnătura atacantului în vârstă de 23 de ani. Este al 11-lea transfer făcut de CFR Cluj pentru acest sezon.

Jose “Ze” Gomes a crescut la academia celor de la Benfica Lisabona, iar mai apoi a fost împrumutat în primele ligi din Polonia şi Bulgaria. Ultima dată, el a jucat în Italia.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că 𝗝𝗢𝗦𝗘 𝗚𝗢𝗠𝗘𝗦, atacant în vârstă de 23 de ani, a semnat cu CFR Cluj!„, anunţă gruparea din Gruia pe contul de Facebook.

În 2016, Gomes a ieşit campion european cu naţionala Portugaliei U17, fiind golgheterul şi cel mai bun jucător al turneului, iar în 2018 şi-a adjudecat acelaşi trofeu şi cu naţionala U19.

În urmă cu o zi, CFR Cluj l-a achiziţionat şi pe Rangelo Janga, atacant în vârstă de 30 de ani. Fotbalistul a început fotbalul în ţara natală Olanda, unde a evoluat pentru Excelsior, Willem ll şi Dordrecht. Apoi a mai jucat la AS Trencin în Slovacia, la Gent în Belgia, Astana, Lugano, NEC Nijmegen, iar în ultimul sezon a evoluat în Cipru la Apollon Limassol. În prezent, Janga reprezintă echipa naţională a statului Curacao, pentru care a bifat 27 de meciuri şi a marcat de 13 ori.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și