Închide meniul

CFR Cluj se poate îmbogăţi, după transferul lui Ermal Krasniqi! Neluţu Varga a anunţat unde va pleca mijlocaşul

Viviana Moraru Publicat: 28 iulie 2023, 18:07

Reclamă
CFR Cluj se poate îmbogăţi, după transferul lui Ermal Krasniqi! Neluţu Varga a anunţat unde va pleca mijlocaşul

CFR Cluj se poate îmbogăţi, după transferul lui Ermal Krasniqi

Ermal Krasniqi, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia

CFR Cluj se poate îmbogăţi, după transferul lui Ermal Krasniqi. Neluţu Varga a anunţat că mijlocaşul va pleca în iarnă de la echipa din Gruia, pe suma de cel puţin trei milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ermal Krasniqi evoluează din iarnă la CFR Cluj, atunci când era transferat de la Ballkani, în schimbul sumei de 200.000 de euro.

CFR Cluj se poate îmbogăţi, după transferul lui Ermal Krasniqi

Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj e gata să se despartă de Ermal Krasniqi. Mijlocaşul este dorit în Coreea de Sud, şi ar putea ajunge din nou sub comanda lui Dan Petrescu, la Jeonbuk Hyundai.

Patronul celor de la CFR Cluj mai anunţă faptul că echipa care va vrea să-l transfere pe Ermnal Krasniqi va trebui să plătească suma de cel puţin trei milioane de euro.

Krasniqi nu pleacă în SuperLiga, la Rapid sau în altă parte. Probabil va fi transferat la iarnă în Coreea de Sud. Sume de 1 milion de euro nu putem să discutăm pentru valoarea acestuia. Pentru Krasniqi discutăm de la 3 milioane de euro în sus”, a declarat Neluţu Varga, conform fanatik.ro.

Reclamă

În acest start de sezon, Ermal Krasniqi a fost rezervă în toate cele trei partide ale celor de la CFR Cluj. În total, în începutul acestei stagiuni, kosovarul de 24 de ani a bifat 16 minute.

Hoffenheim s-a interesat de Daniel Bîrligea! Anunţul lui Ioan Varga

Hoffenheim s-a interesat de Daniel Bîrligea! Anunţul a fost făcut de Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, care nu are de gând să îl lase pe atacantul de 23 de ani să plece din Gruia pentru o sumă mai mică de 7 milioane de euro.

CFR Cluj a suferit multe schimbări în această vară. Pe lângă plecarea lui Dan Petrescu şi venirea lui Andrea Mandorlini, CFR Cluj a adus 12 jucători şi s-a despărţit şi de mai mulţi jucători importanţi precum Nana Boateng, Andrei Burcă sau Yuri.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, CFR Cluj se poate despărţi de un nou jucător. Ioan Varga, patronul formaţiei din Gruia, a confirmat faptul că există un interes ridicat pentru Bîrligea şi că printre echipele care s-au arătat interesate se numără şi Hoffenheim. Cu toate acestea, Varga a anunţat că Bîrligea va pleca de la CFR Cluj doar dacă echipa va primi suma de 7 milioane de euro.

„Așa cum v-am mai spus, există interes pentru Bîrligea. Au existat discuții, iar acum s-au interesat de el și cei de la Hoffenheim. Suma pe care o dorim în schimbul transferului? Este aceeași – 7 milioane de euro. Bîrligea este un jucător valoros și nu ne vom despărți de el în orice condiții”, a declarat Ioan Varga, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și