Închide meniul

Hoffenheim s-a interesat de Daniel Bîrligea! Anunţul lui Ioan Varga: „Nu ne vom despărți de el în orice condiții”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 iulie 2023, 14:48

Hoffenheim s-a interesat de Daniel Bîrligea! Anunţul lui Ioan Varga: „Nu ne vom despărți de el în orice condiții

Hoffenheim s-a interesat de Daniel Bîrligea

Daniel Bîrligea, jucătorul lui CFR Cluj / Profimedia

Hoffenheim s-a interesat de Daniel Bîrligea! Anunţul a fost făcut de Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, care nu are de gând să îl lase pe atacantul de 23 de ani să plece din Gruia pentru o sumă mai mică de 7 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea a ajuns la CFR Cluj în urmă cu un an şi jumătate, atunci când clujenii au plătit 100.000 de euro pentru aducerea sa de la Teramo, din Italia. Înainte de Teramo, el a mai evoluat la Palermo, la echipele de U17 şi U19, CFR Cluj fiind singura formaţie din România pentru care atacantu de 23 de ani a evoluat.

Hoffenheim s-a interesat de Daniel Bîrligea! Anunţul lui Ioan Varga: „Nu ne vom despărți de el în orice condiții”

CFR Cluj a suferit multe schimbări în această vară. Pe lângă plecarea lui Dan Petrescu şi venirea lui Andrea Mandorlini, CFR Cluj a adus 12 jucători şi s-a despărţit şi de mai mulţi jucători importanţi precum Nana Boateng, Andrei Burcă sau Yuri.

Acum, CFR Cluj se poate despărţi de un nou jucător. Ioan Varga, patronul formaţiei din Gruia, a confirmat faptul că există un interes ridicat pentru Bîrligea şi că printre echipele care s-au arătat interesate se numără şi Hoffenheim. Cu toate acestea, Varga a anunţat că Bîrligea va pleca de la CFR Cluj doar dacă echipa va primi suma de 7 milioane de euro.

„Așa cum v-am mai spus, există interes pentru Bîrligea. Au existat discuții, iar acum s-au interesat de el și cei de la Hoffenheim. Suma pe care o dorim în schimbul transferului? Este aceeași – 7 milioane de euro. Bîrligea este un jucător valoros și nu ne vom despărți de el în orice condiții”, a declarat Ioan Varga, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Scandal la vestiare, după CFR Cluj – Adana Demirspor: „Îl certau pe arbitru când a intrat pe tunel”

Scandal la vestiare, după CFR Cluj – Adana Demirspor. Formaţia din Gruia a remizat în prima manşă din turul 2 preliminar Conference League, scor 1-1, în meciul disputat pe teren propriu. Returul va avea loc săptămâna viitoare, în Turcia.

La finalul partidei, nemulţumiţi de deciziile arbitrului Elchin Masiyev, turcii i-au cerut socoteală centralului din Azerbaidjan chiar pe tunelul care duce la vestiare.

Dezvăluirea a fost făcută de Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, care a recunoscut că se aşteaptă la o presiune uriaşă la partida retur, care se va juca în Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r. presiune Adana) La orice fază, orice decizie, orice aut, orice fault. La un moment dat, ne-am trezit în repriza a doua că ne-am molipsit de la ei la o fază. La ei aproape orice decizie s-a protestat. (n.r. dacă era Dan Petrescu antrenor) Nici nu vreau să-mi imaginez ce o să fie în retur.

A fost presiune și la vestiare. Îl certau pe arbitru când a intrat pe tunel. În limba turcă, bineînțeles. L-au certat pe arbitru în limba turcă și am intervenit. ‘Vă rog frumos, ce se întâmplă?’.

Noi nu ziceam nimic. Eu stăteam și priveam, aveam grijă să fie totul ok. Niciunul dintre ei n-a spus nimic. Cum au intrat pe hol îl certau pe arbitru. Într-un final atmosfera s-a liniștit, au fost câteva discuții. Important este că într-un final spectatorii au aplaudat ambele echipe. Asta spune multe”, a declarat Cristi Balaj, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și