Închide meniul

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

Alex Ioniță Publicat: 25 octombrie 2024, 22:55

Reclamă
CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

CFR Cluj - Sepsi 3-3

Dan Petrescu / Profimedia Images

CFR Cluj – Sepsi 3-3, duelul din etapa a 14-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Covăsnenii au condus cu 3-1, însă clujenii au întors spectaculos scorul şi au obţinut un punct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Dan Petrescu a ratat şansa de a urca pe locul secund din Liga 1. Clujenii au 20 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova are cu un punct în plus. Virgiliu Postolachi a fost „eroul” lui Dan Petrescu şi a reuşit „dubla” în meciul cu Sepsi. Atacantul a marcat golul egalizator în prelungiri.

CFR Cluj – Sepsi 3-3

Final! CFR Cluj – Sepsi 3-3! Clujenii au ratat şansa de a urca pe locul secund. A doua remiză consecutivă obţinută de formaţia lui Dan Petrescu.

Min. 90+3: CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi a reuşit „dubla”, cu o reluare din faţa porţii. Portarul nu a avut nicio reacţie, iar atacantul clujenilor a reuşit să egaleze.

Min. 86: CFR Cluj – Sepsi 2-3! Postolachi a redus din diferenţă pentru clujeni, cu o lovitură de cap.

Reclamă
Reclamă

Min. 83: CFR Cluj – Sepsi 1-3! Covăsnenii s-au distanţat, după ce Florin Ştefan a reuşit să marcheze, cu un şut superb de la 20 de metri de poartă.

Min. 55: CFR Cluj – Sepsi 1-2! Ciobotariu a reuşit să puncteze şi să-şi ducă echipa în avantaj. Fundaşul a marcat cu o reluare din faţa porţii, la care portarul nu a mai putut interveni.

Min. 52: CFR Cluj – Sepsi 1-1! Kamara a reuşit să egaleze, cu o reluare din faţa porţii, din pasa lui Păun.

Reclamă

Min. 39: Ocazie CFR Cluj! Postolachi a şutat puternic din interiorul careului, însă balonul a fost respins de Gyenge.

Min. 37: CFR Cluj – Sepsi 0-1! Coman a deschis scorul pentru covăsneni, după o fază superbă! Atacantul a driblat doi adversari şi a punctat cu un şut de la marginea careului.

Min. 17: Ocazie CFR Cluj! Portarul covăsnenilor a respins in extremis şutul puternic trimis de Kamara, de la marginea careului.

Min. 3: Ocazie CFR Cluj! Lovitura de cap a lui Ciprian Deac s-a scurs puţin pe lângă poarta celor de la Sepsi.

Min. 1: A început partida!

CFR Cluj: Mihai Popa – Simao Rocha, Bolgado, M. Ilie, Camora – Fică, Keita, Djokovic – Deac, Postolachi, Kamara
Rezerve: Hindrich, Abeid, Mogoș, György, Boben, Graovac, Artean, R. Filip, A. Păun, Tachtsidis, Korenica, P. Michael
Antrenor: Dan Petrescu

Sepsi: Gyenge – Ciobotariu, Ninaj, Fl. Șefan – Haruț, Alimi, Mino Sota, Dumitrescu – C. Matei, M. Coman, El Sawy
Rezerve: Niczuly, Bardea, Hajdin, Neskovic, Breij, D. Oroian, Kallaku
Antrenor: Valentin Suciu

De cealaltă parte, Sepsi se află pe locul al 8-lea, cu 17 puncte și ar putea urca, cel puțin temporar, pe un loc de play-off, în cazul unei victorii cu CFR Cluj.

CFR primește vizita covăsnenilor după ce, în etapa precedentă, a remizat cu Petrolul, în deplasare, scor 0-0. De cealaltă parte, Sepsi vine după victoria cu UTA, scor 1-0.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna aprilie a acestui an. La momentul respectiv, CFR Cluj s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1.

Louis Munteanu poate pleca de la CFR Cluj

Louis Munteanu ar putea pleca de la CFR Cluj mai repede decât s-ar fi aşteptat oricine. Cristi Balaj a anunţat că există cluburi din Europa care îl monitorizează pe atacantul care a arătat o formă extraordinară în ultima perioadă.

Jucătorul de 22 de ani e cotat la 1.8 milioane de euro şi CFR Cluj a plătit pentru el două milioane de euro pentru a-l aduce în Gruia. El are deja 5 goluri şi un assist în acest sezon.

„Au fost discuții legate de Louis Munteanu. Există anumite cluburi care-l monitorizează. Mi-e greu să răspund la această întrebare în acest moment (n.r.-dacă va pleca în iarnă)”, a spus preşedintele ardelenilor, citat de digisport.ro.

Până la o eventuală plecare, Munteanu va fi băgat în şedinţă de conducerea ardelenilor, după episodul de la Ploieşti. Louis a reacţionat nervos în momentul în care a fost înlocuit de Dan Petrescu.

”Am văzut și gesturile de la finalul meciului, nu este potrivit să judecăm la cald. 100%, indiferent de ce va vrea Dan Petrescu, noi trebuie să vorbim cu jucătorul. Ar trebui să ne folosim de acest moment să discutăm cu el, iar pe viitor dacă va mai avea nemulțumiri, trebuie să le gestioneze diferit.

Pentru el, imaginea lui, imaginea noastră, a clubului, nu este ok că s-a întâmplat asta. E un jucător cu care se poate discuta, un băiat educat”, a mai declarat Cristi Balaj.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și